ponedeljek, 9. december 2013

2288585 - zakaj Rastoder razmišlja o umiku iz demkratično socialistične Luke Koper

[NavadniNimda]
> Izet Rastoder, eden izmed desetih največjih trgovcev z bananami na svetu, razmišlja, da bi po 15 letih zapustil Luko Koper. Pravi, da je Luka Rijeka postala bolj zanimiva, boljše cene pa so mu pripravljeni ponuditi tudi v Trstu.

Demokratićky socialistovi pa še naprej grozijo z nacionalizacijami, konfiskacijami in drugimi oblikami neo-ludizma. Kdo jih bo utišal, bedake?

Čakaj samo, da efendi Izet detektiše še to, da bo Slovenija vsak čas severnokoreizirana, izključena iz Schengna, Eu monetarne Unije in potem še iz EU, oz da bo uveden Demokratićky®, pa ko efendi trgovec Izet u roku dok si rekel keks izračuna kaj njega, oz njegovo premoženje čaka v Uslovenistanu, bo nenadoma na seznam dodal še luko Ploče.
Seveda, kajti vse je bolj ugodno od komunistične otimačine.

Mali slovenski kumunajzer-hajdućići so v novi, tokrat komaj 20-letni kampanji devastirali pa bankrotirali še eno državo, pa da zabrišejo sledi zločina, spet nasanjali svojo večno "genijalno" idejo - otimačino, kot gocpodarcki model - vrnitev dežele v severnokoreizirano agregatno stanje. Reset Slovenije po kumunajzarsko! Ohohooo, pa to je originalno v upićkmaterino.

In kako že hajdučijo, otimačino, plenjenje in lopovluk imenuje NjihovSvoj® ManifestDemokratćkog®: "Prerazporeditev obstoječega bogatstva". Auuuu! "Prerazporeditev"!

Imaginirajte dedi in pupike moje, potrka vam na vrata lopov, potegne vun flinto in vam najavi: "Malo vam bomo prerazporedili obstoječe bogatstvo....eeeee.....fse peneze in zlato in ure in fse, kar je vredno in izi prenosljivo, prosim v to torbo. Mejk nou mistejk, fse je zakonito, namreč, izvajamo vam komunistično prerazporeditev obstoječega bogatstva na temelju Manifesta Demokratćkog®, kar mirno gospod, fse je zakonito, je sicer komunistična lopovska otimačina in barabija, ma to ni po naših zakonih pregonljivo, ni pregonljivo po zakonih demokratćkog®, ravno kontra, to je pri nas standard, doktrina in vrednota, takorekoč tekovina".

Link

Ni komentarjev: