petek, 6. december 2013

2287570 - razumevanje demokracije po Klemenčičevo

"Očitno je v Sloveniji razmeroma malo razumnih ljudi, saj sta Zoran Janković in Janez Janša še vedno tu, še vedno sta Fausta slovenske politike," je v intervjuju za Mladino dejal predsednik senata protikorupcijske komisije (KPK) Goran Klemenčič.

Ta izjava kaže na to, da je Klemenčič bodisi popolnoma opravilno nesposoben, bodisi pokvarjen, pri čemer je glede na kontekst verjetneje to drugo.

Evo zakaj:

Janković je na funkciji župana.
Janša je na funkcijo predsedniak svoje stranke oz klana.

Plus - Janševa obsodab je zaenkrat nepravnomočna in je definitivno obsodba brez dokazvo, torej je komunistični konstrukt. ( kar ne pomeni, da je janša angel, pomeni pa, da mu ni nič dokazano in velja presumpcija nedolžnosti!)

Razumemo razliko? Seveda razumemo. Vsi razen Klemenčiča in komunistične sodrge Slovenije, ki si arogantno domišlja, da sme Kučan postavljati/odstavljati, ne le predsednikw svojih komunističnih frakcij, ki jim reče "stranke", temveč tudi predsednike strank, ki so opozicija komunistični sodrgi.

To, ali je na čelu SDS Janša ali Mica Trofrtaljka je izključno privatna zadeva kluba državljanov z imenom SDS. Koga oni izvolijo je njihvova zadeva, prvič bodo pa modrost svojih dolčitev preverili na naslednjih volitvah. Ki jih terjajo ZDAJ! Ni to zanimivo? Niče se ne bojijo volitev.

Klemo in Kučko si bosta lahko zgrizla svoje anuse do krvi, ko bo SDS na naslednje volitve šla z Janšo na čelu in dobila po moji oceni ene 50 jurjev več glasov, če ne 500000, ker bo šlo za vprašanej svernokoraizacija ali Evropa. In kaj bo Klemo rekel takrat? Da so vsi tisti volivci glupi, ker ne ubogajo njega in Kučana pa na čelo SDS prosijo da stopi tovariš Virant, alpa se samoukinejo, da bo Klemotu in Kučanu lažje, al kaj?

Klemo in ostali deli Murglorske falange za rušenje opozicije Kompartiji se naj raje lotijo vprašanja:

Zakaj v tej državi nihče ne gre na ulice rušiti Jankovića Mojškro in KPS, ki so narodu ukradli in še kradejo miljarde in ki narodu pripravljajo vrnitev v totaliatrizem in ponovno uvedbo Otoka Golega oz severneokrejskih kacetov oštevilčenih od 1 do 111?

To, kdo je na čelu privat klubov in opozicije Komaprtiji pa kompartijini vojački ne bodo odločali. Je mar to tako težko za razumeti?

In ja, Slovenci smo res glupi! Ker ne uspemo razkrinkati klemotov, kučanov, lukšičašenov, jankovićev. Ki so naredili in še delajo zla za 1000 enot.

A tudi janše seveda, katerega glavni greh je občasno sodelovanje s to tolpo. Kar je zlo za ene par točk. Kadarkoli je Janša sodeloval s komunistično tolpo, recimo pri poglabljanju komunizma potom še bolj komunističnega pokojninskega režima, je njegova grešnost narasla.

Ko bo klemo dosegel, da sva komunistična tolpa odide, bomo Janši dali še en mandat časa, da se naj vrne k Jezusu, sicer ga čaka enaka usoda. Eto tak je to s tem.

P: Če bi jaz bil Janša bi Klemotu sporočil - Sikter, tovariš Klemo, tam v svoji KPS lahko postavljaš in odstavljaš predsednike, v opozicji KPS pa ne boš dokler jaz diham.

Jaz bi tako, a nisem siguren, če je janši janso, da jim mora pokazati jajca. In zobe!

Link

Ni komentarjev: