sreda, 18. december 2013

2295496 - kdo bi lahko bil skrivnostni posojevalec državi

Večernji list: "Titovi partijci in menedžeri pospravili 13 milijard dolarjev na tajne račune". Jasno? Jasno!

Je bil Kučan s svojo tolpo Titov partijec? Je! Jasno? Jasno!
Je Kučan s svojo tolpo ostal Titov partijec, ki je še nedavno terjal Titovo ulico? Je! Jasno? Jasno!
Pišejo Kučanovi praetorijanci knjige, ki poveličujejo Tita še dandanes? Pišejo, kanede tovariš ZriploPirjovec! Jasno? Jasno!
Pojejo Kučanove mojškre skupaj s Kučanom sedeč v prvi vrsti v Uješci Titove klavske komunajzer pesmi? Pojejo! Jasno? Jasno!

Je bila Kučanova tolpa prav tako del tote Titove meneđerske od Kompartije nastavljene tolpe? Je! Jasno? Jasno!
Je Kučan s svojo tolpo najverjetneje po inerciji nadaljeval pleniti in na tajne račune nositi po enakem lopovskem vzorcu tudi po osamosvojitvi? Najverjetneje je! Logično, da je! Jasno? Jasno!

Je bilo v Sloveniji baš s strani teh banditov ukradeno 5 milijard samo na AC programu? Je! Jasno? Jasno!

Je komunistična tolpa ravnokar priznala, da je ukradeno 4,8 milijarde, mi vsi vemo, da je pa tega najmanj za 12, če so priznali 4,8? Je, priznala je, le razkriti noče svojih pajdašev, ki so to ukradli! Jasno? Jasno!

Je možno, da sedaj ta tolpa, z vsemi temi nakradenimi milijardami nastopa kot obrestarska tolpa, ki posoja državi in na debelo služi, kot vsaka obrestarska tolpa? Je! Jasno? Jasno!

Je možno, da zato komunistična tolpa skriva od koga si je sposodila? Je! Jasno? Jasno!

Je možno celo to, da je tolpa skladno z načtom STASI najprej naredila luknjo v državnih bankah, ukradeni denar odnesla v oaze, potem pa ravno ta denar uporabila, da državi posoja po ekstremnih obrestih? Je, seveda je možno, saj ga ni lopovluka, ki ga komunistična tolpa ne bi zmogla! Jasno? Jasno, bre!

Bi bilo možno, da si slovenska komunistična tolpa sposodi pri kateri drugi podobni bratski komunistični tolpi? Severnokorejski? Kitajski? Beloruski? Venezuelski? Je! Jasno? Jasno!

Hehe press. In kako krasna država press.

Link

Ni komentarjev: