ponedeljek, 23. december 2013

2298562 - Tü®kašenko bi rad bil generalni sekretar OZN

[NICKNAME]
"Ljubljana – Slovenska diplomatska mreža je po naših neuradnih informacijah prejela navodila, naj po svojih močeh začne pripravljati teren za kandidaturo nekdanjega predsednika republike Danila Türka za položaj generalnega sekretarja OZN."

Zanima me, katera Slovenija to?
Edini meni znani podatek je, da ga je ta ista Slovenija poslala na smetišče zgodovino in to z krepkim rezultatom. Torej?

www.delo.si/novice/p...aturo.html

Poleg tega, da mene tudi zanima katera Slovenija in kdo se to v mojem imenu drzne sramotiti mene in Slovenijo, znam jaz, kakor vsi shamani, napovedati naslednje:

Komunističnofašistična rdečerita nizkovejevka bo pogrnila kolikor je dolga in široka in ne bo nikoli postal sekretar UN, ne v tem, ne v nobenem izmed prihodnjih taužent življenj, v katerih se bo, brez dvoma nenehno reinkarniral vedno znova v komunistično udbaško beštijo.

Generalni sekretar UN je voljena funkcija, na katero ga ne more nastaviti UDBA, tak, kot ga je nekoč delegirala v UN.

Ta nesamokritična komunističlna nizkovejevka si je pa vmislila, da je neka faca, ki bi jo Svet hotel imeti za Generalnega sekretarja. Ts.ts.ts.ts!

Komaj čakajo, da bi za generalnega sekretarja imeli na marginalni in docela obskurni, člen 133 dizajnirajoči, komunistični, kobajagi-pravni fakulteti, pol-izobraženo rdečerito nizkovejevko, ki jo je učil tovariš Bavcon, ideološko pa pomagala pohabljati tercialka komunistične religije afežejevka Poredna Vida.

Svet komaj čaka, da mu bo smer dajal iz ultra-nerelevantne komunistične fejkostanske đamahirije delegiran boljševiški taliban, kompartijski uradniček, brez smisla za humor in povsem brez karizme, ki Microsoftovo NT konferenco v Portorožu odpira z njemu edinemu na celem svetu valda zabavnimi zgodbicami o Lenjinu in parafraziranjem Lenjinovega agitprop sluzenja, da je za uspešno uvedbo komunizma potrebna elektrifikacija sovjetskova sajuza, za le-to pa je potrebna KP CCCP, za IKT-eizacijo Slovenije pa valda KPS na čelu z njegovo gnado Tüë®kom, ki so blgovolili priti odpreti NT konferenco.

Ne bi vedel, valda je hotel namigniti, da je za uvedbo demokratićkega socjalizma potrebna IKT-izacija, ki jim jo bo zriktal neoliberalni kakopak Microsoft Von sovoražene USA, hehe in tovariša Tüë®ka KPS. Auuuu! Kako "prisrčno"! Mislem za crknit,... vsaj jaz sem skoraj crknil.... eeeee..... eeee...., kako, da kažem, od gnusa.

Svet komaj čaka, da mu bo smer dajal boljševiški taliban, ki komunizma in komunističnih zločinov ne pusti obsoditi in, ki se na odkritje komunističnega velezločina odzove z rdečo krvavo peno na ustih in cinizmom, ter sijem rdečetalibanskega sociopata v očeh. Odzove se s proglasitvijo v rudniškem jašku odkritih mumificiranih trupel, ki so tam po njegovihsvojih komunističnih beštijah bili živi zazidani, za drugarazredno novico.

Sikter, komunistični sociopat, idi si s Kučanom, Stanovnikom, Pirjevcem, Spomenko, Mojškro, Lukšićašenkom, Kahlnom, Pirjevcem itd, organizirat svoj komunistični kibuc z gulag depandanso, pa ti naj tam tvojisvoji dajo funkcijo "Generalni sekretar komunističnega kibuca z arhipelagom Gulag". Tam lahko predstavljaš sebe in druge komunistične beštije, mene pa na srečo ne boš nikoli.

Ne zato, ker slovenske komunjare ne bi hotele in zmogle uzurpirati in zlorabiti celo Slovenijo, ter nas sramotiti vse, čeprav komunjare podpira le 550 tisoč volivcev od 1,7 milijona, temveč zato, ker svetovne sile hvala bogu neki tretjerazredni vukojebini kakršna je Slovenija nikoli ne bodo dopustile furati UN, zlasti ne toliko časa dokler tu vlada navdušenje za zločinske komunisitčne režime v tisočerih različicah.

Zlasti zdaj, ko eden za drugim politiki EU in sveta postajajo pozorni na retrogradne procese v Sloveniji, na mojškrino rjovenje bandiere in ćegevare v Uješci in ko se CIA najbrž ravnokar pospešeno ukvarja z analizo potenciala komunističnega žvenketanja z "demokratćkim socjalizmom" in grožnjami z aspiracijo vračanja Slovenije v leto 1945.

Da slovenske komunjare niso ravno trezne, točneje, da so pijane od "uspeha", ker jim uspeva jebati v glavo celo Slovenijo, oz da se jim je od hlastanja po komunističnem lopovskem režimu, ki jim iz dneva v dan bolj ratuje v pohlevnizirani in pobutaljeni Sloveniji, že čisto odpulilo, se vidi iz tega, da sanjajo, da jim bo preostala EU tolerirala članstvo v Šengnu in EU, ne glede na vrnitev Slovenije v leto 1945 in masovno pljačko za uresničitev njihovega komunističnega manifesta DemokratićkogSocjalizma®, ki predvideva "prerazdelitev obstoječega bogacva", beri - pljačko privat premoženja, da jim bo preostala EU to tolerirala, pa jih pustila govnati s komunistično ekspropriacijo sredi EU. In da jih bo takšne, kakršni so, baš njih - komunistično-fašistične ekstremiste Svet volil za generalne sekretarje UN. Auuuuu!

Sanja komunistična svinja kukuruz.

Link

Ni komentarjev: