torek, 17. december 2013

2294760 - nekaj favoritov za razne letne titule

[FIN-216611]
Sem opazila, da so cajtengi polni novic o padanju priljubljenosti vlade in da podpora PS pada. Je komunistični štab že pripravil novega liderja?

Je!

Zdaj samo čakamo trenutek, ko bo Mojca Pašek Šetinc stopila pred koto Ušljašćićarna in nam s terena, med stoječimi ovacijami na odprti sceni, de, sporočila kakšno razodetje za nacijo ima Murglbaba Kepecofski Von Murglor Zum Ušljašćićarna glede Kredibilnosti® Kandidatof in Strank in da nam pove kakšen je Stejt of Z junijon glede Demoratćkog®.

Bojda na stavnicah v Londonu, New Yorku, Las Vegasu, Bejđingu in v Saraorcetu med strankami vodi stranka PofsemNovihObrazof® Solidarnošć, med duržbenopolitićkimi delouci se naglo vzpenja tovariš ZariploPirjovec, med stroko vodita tovariš Repe in tovariš DrKeber, avtor manifesta.

Od ideologij na totih stavnicah bojda med Kranjci standardno najbolje stoji Marksizem, od družbenih ureditev pa bojda osovraženi Neoliberalni prostotržni kapitalizem vztrajno izgublja, pridobiva pa nekšna nova, bojda zelo junik ter inovativna ureditef, ki ji Kranjci iz okolice kote Ušljašćićarna ljubkovalno rečejo DemokratćkiSocjalizem® s temelji Samoupravljanja in Marksizma boljševizma, drhal iz okolice Dupleka, pa ji po domaće reče istosranjedrugopakovanje.

Med prireditvami na stavnicah vodi zborovanje v Ulažgošah, med kulturnoumetniškimi iventi pa tekmovanje zborov izvajalcov partizanskih klavskih v Uješci.

Med družbenopolitićkimi delavkami vodi tovarišica Mojškra Von Kreinberg Zum Britof, za Slovenko leta pa narbol stoji ta moment Štefka Kučan.

Za nagrado Financ za gocpodarcke in svetlobne učinke, ter neverjetni pricpevek k napredku bizinesa v Usloveniji na stavnicah v Londonu vodi tovariš Ćufer, dočim na stavnicah v Bejđingu tradicionalno dobro stoji tovariš Mencinger, ki mu poularnost narašča tudi na straneh Foruma Financ.

V Stockhomu na Šveckem, kjer je sedež lastnika Financ so rezultati na stavnicah glede nagrade Financ za posebne gocpodrcke in svetlobne učinke v prid Zorana Jankovića, ki tesno vodi pred Latoyo, saj Zoki tam na Šveckem, kjer je običajno zelo 'ladno-ampak-imajo-standard-jebiga, še vedno velja za narbol menđera useh času, ma so se tradicionalno moralnovertikalni Švedi odločili te rezultate striktno ignorsat, ker so najverjetneje zmanipulirani, saj so tam opazili številne agente s foruma slovenskega časopisa Financ, ki je znan po tem, da proaktivno promovira mestne oblasti Ljubljane zaradi kvote pozitivnih in to.

Švedi zato dokaj pravnomočno tumeljeno sumijo, da je šlo za "nameštaljko desperadosov s Foruma Financ", kakor so dobesedno povzeli mnenje Jožeta Pi Damijana, po domaće Đejpidija, velikana slovenske academie, alme mater in ne vem še kere pizde mater.

Čaka nas očitno zelo prešerno razpoloženje v času Adventa, spomladi nas pa čaka vroča pomlad, ki ji bo sledilo brezskrbno leno poletje potem pa tradicionalan vroča kakopak jesen in polej se bo fse spet nenehno v bodočnosit ciklično ponavljalo, de.

Bizarno in paradoksalno je, da Marko Crnkovič sploh nikjer ne kotira v prav ničemer, zaradi česar je iz protesta prenehal uporabljati elitistične izdelke ameriške korporacije Apple in pričel pisati izključno na no-nejm PiSi z operacijskim sistemo od Gugleta Android in to, vse pod psevdonimom "Dinaroid" in naslovom kolumne - "Pisma iz Dinaroidije - naljuti se čoban na selo pa odseče sebi kurac", Microsoftovi marketing šefici v Sloveniji je pa poslal predlog, da se nag slika za koledar Microsofta s tatujem Windows na levi in MS Office na desni ritnici, vedoč, da je šef Apple gej, ki bo tak koledar prav gotovo z veseljem obesil v svojo pisarno, kar bo Markota izstrelilo nazaj v orbito visoko gori med narvečje svetovne veličine, s čimer morebiti znova pritegne pozornost disižen mejkerof na Financah, da ga uvrstijo za nagrado za gocpodarcke in druge svetlobne učinke.

Andrej s Štajerske, ki ga prav tako na stavnicah sploh ni, se je iz istih vzgibov umaknil v puščavniško osamo, poslednje, kar je izjavil za interno glasilo stranke PS (Pozitivna Slovenija, Seropozitivna seveda) je bilo to. "Mi smo vam pri številnih zakonih, zlasti pokojninskemu pomagali narodu jebati mater neumno, Alenka pa zdaj v parlamentu prisvaja vse zasluge in nam jezika, da ste nam pokazali da znate. Ogorčen sem, da veste, nič vam ne zaupam, tak da vsete, kako naj vam potem verjamem, da mi boste dali kako funkcijo v Dmekratćkom®?!!"

Stej tjund, wi'll bi bek suun.

Link

Ni komentarjev: