torek, 10. december 2013

2289359 - preprost recept za zmanjšanje korupcije

Alpa če bi preprosto odpravili državna podjetja, pa se bi nam sladko jebalo za moralne kvalitete managerjev. Te bi bile skrb privatnih lastnikov podjetij. Brez najmanjše možnosti, da bi zlorabili funkcijo, da neposredno oškodujejo državno premoženje.

Recimo, dajmo si postaviti to vprašanje na konkretnem primeru Aleksandra Svetelška, ki ga je "ufatlo" z ročičkami v medu.

Iz Lune se s prostimi okami vidi - Aleksandar Svetelšek je bil moralnohorizontalna gnjida. Bil v Tušu in ostal v Petrolu. In se potem realiziral v Petrolu. Kod ve, mogoče se je en-malo realiziral tudi v Tušu.

Ipak, ko je tovariš Svetelšek moralnohorizontaloval v Tušu, je to bil problem Mirkota Tuša.

Če je Mirko bil oz je danes budala, da tolerira nekemu moralnohorizontalnemu "managerju" Svetelšku, da mu krade iz podjetja, naj kar izvoli, kajti na koncu bo on ostal brez dela dobička, brez dela kapitala in morebiti celo brez podjetja. Državljanom se tehnično gledano jebe, ali ima Mirko po desetih letih iz naslova svojega kapitala dobiček 100 milijonov, ali mu ga Svetelšek podmizno spelje 20, pa imata skupaj 100. Nam isti kurac, dokler plača podjetje Tuš davek od 100. Le da Mirkotu ni fseeno, čuj, hehe.

Ampak ne, mejk nou mistejk, nikoli ni bilo niti najmanjših indicev, da je morlanhorizontalni Svetelšek kradel oz upal krasti Mirkotu Tušu.

Krasti privatosu ni lukrativno, hehe. Privatos te toži, te goni do konca in naprej. Te javno osramoti! Because It's always personal woth privaet owners, dude!

Tovariš Moderni Dorfer pa gaga v kamere, da se lopovov-plenilcev iz NLB in NKBM in drugih državnih banlnih kolhozov imena ne bo javno objavljalo, kvečjemu se jih bo tu pa tam kakšnega razodelo, ampak "strogo v okviru zakonskih procedur". Kaj že to pomeni?! Jaz ne vidim drugega odgovora, kot da tovariš Moderni Dorfer ve, da gre za njhovesvoje najuglednješe člane pa jih arogantno ščiti do zadnjega.

Kakorhitro je moralnohorizontalni Svetelšek, za katerega ne dvomim, da je bil član vseh teh opičjih managerskih egotripnih nečastnih in hkrati patetičnih podmizniških združenj, v katerih nizkovejevne kradljive opice izživljajo svojo potrebo po "biti pomemben", kakorhitro je ta morlanohorizontalnež dospel na funkcijo v državnem podjetju, se je začela kraja na veliko. Prjatlu je zrihtal apanažo, ta njemu pa valda dal del plena, alpa zrihtal kaj drugega, da si nekak razdelita naropani plen. Plen iz žepov naroda! Plen iz žepov državljanov - davkoplačevalcev!

Davkoplačevalcev, med katerimi so tudi podjetja konkurenti državnemu kolhozu, ki ga je vodil tovariš Svetelšek. Perverzija par excellence! Pošteno plačaš davke, ki ti jih iz državnega proračuna potem spizdi direktor državnega kolhoza, ki ti nelojalno konkurira. To se morejo v OMV in MOL in ostalih konkurentih strašno fino počutiti. Sigurno z ritnicami ploskajo obstoju državnih kolhozov z nastavljenimi moralnohorizontalnimi svetelški na vrhu teh kolhozov.

Je še kdo, ki mu ni jasno kako se hitro in v eni potezi reši problem korumpiranih direktorskih morlanohorizontalnežev?

No, zdaj, ko je vsem jasno kako deluje slovenski mehanizem kraje, privatizirajmo te jebene državne kolhoze - bankomate slovenske politične komunistične in kriptokomunistične mafije pa eleiminirajmo njihove ergele moralnohorizontalnežev, ki so jo nastavili v te kolhozniške štale, da igrajo rolo alfa žrebcev - ki rihtajo črne fonde in apanaže svoji klijenteli. In delež plean sebi!

Prodajmo jih! Tujcem preferenčno, alpa magari tudi slovenskim tušem, če pritresejo sveže peneze, za katere magari že na začetku preverimo poreklo, hehe. Da ne bo treba kasneje preverjati poreklo premoženja, de.

In se prepričajmo, da jih niso dobili v državnobančnih kolhozih, katere pa dajmo najprej in kot prve, preventivno privatizirati. Da niso dobili "kredite" iz državne blagajne, bognedaj celo tak, da so te "kredite" zavarovali s ponarejenimi slikami, s poljubno napihnjenimi vrednostmi. Grem stavit, da je pezde, ki je to sliko dalo kot varščino za kredit, zelo ugleden član egotripnega majmunskega združenja tovariša pod vodstvom Dejana Turka Orleanskega Matertereznega.

Link

Ni komentarjev: