ponedeljek, 9. december 2013

2288960 - ko Mojškra™ populistično serje o evroskepticizmu

Mojškra poje bandierorosso in razpodite-zatrite-zakoljite-vbarbararvoživezazida jte v Uješci, gaga o DemkratćkomSocjalizmu® in hkrati sere, da jo je strah euroskepticizma. Hinavćenje par excellence. Kaj, a bi radi na koncu gradili argument tak, da rečejo - E pa kriva je EU, zaradi preostale EU se je nabildal evroskepticizem in smo eto izstopili. Ko bodo UseSlovenske™ vstaje za izstop?

Paradox? Ne bi rekel! Kako je to možno?

Možno, možno, očitno je med kumunajzerfašisti nekaj takih, ki sanjajo, da jim bo EU vse to tolerirala in jim pustila, da "gradijo socializem sredi EU", kobajagi je to ok, češ, vsak iam svojo pot, auuuu! Da jim bodo preostale Eu države tolerirale, ko storijo naslednjo sekvenco potez in še vedno sanjajo o članstvu v EU:

1. Uvedbo lastne valute in predhodni izstop iz Evrocone.
2. Izčlanitev Slovenije iz NATO
3. Uvedba totalnega komunizmafašizma pod psihodeličnim imenom DemokratćkISocjalizem®.

Sanja komunistofašistična podalpska svinja kukuruz. Neće moći ove noći, kajti nadaljevalo se bo spontano približno tako:

4. Pregnani iz Schengna. Preostala EU, zlasti sosednje kordon-dežele (I, A, HU, CRO) Zaprejo meje za komunistično đamahirijo Slovenistan.
5. Pregnani iz EU. Nemčija s ekončno oglasi in reče. "Severna Koreja ne more biti članica EU! Ima da se anjde način, kako se to komunistično kugo zbrca ven iz EU!"
6. Končno de facto postanemo izolirana svernokoreizirana vukojebina sredi Evrope s komunistofašisti na oblasti. In cca 600000 izbeglicami na Zapadu™. Grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: