sreda, 4. december 2013

2285289 - komentar kolumne "Ali Slovenija res tone v brezno korupcije?" Sandre Damijan

Hehe.

Mene so nekoč učili, da, ko je merjena veličina tako zelo visoko izven zgornjega roba skale na inštrumentu in se inštrumenat sploh več ne da odregulirati da se kazalec odlepi od zgornjega mejnika, nihče ne more argumentirati svojih špekulacij glede dejanske vrednosti.

V Sloveniji imamo komunistični sistem, ki je po temeljnem dizajnu ena sama vtelešena korupcija.

Skratka, olepševalno lamentiranje avtorice članka ne more izboljšati percepcije, še manj pa dejansko stanje.

Šele, ko bo Slovenija iz komunistične državnokapitalistične podmizno-dogovorne vukojebine morfirala v normalno prostotržno privat-kapitalistično demokratično državo, bomo lahko izmerili nivo korupcije, saj bomo šele takrat prišli v meje skale na inštrumentu, kazalec pa ne bo zabit v mejnik na zgornji strani merilne skale.

Komunistična đamahirija plemenske skupnosti, ki posle iz državne blagajne konsenzualno rezervira za domače kartelne klane in tolpe, je pa pač ultimativna Koruptostanija, v kateri je korupcije najbrž več, kot v državi, ki jo trenutno percipirajo kot najhujšo na svetu.

Če iščemo orientir, potem smo tam nekje, kjer je Severna Koreja, le da pri nas ni več tajne policije s pooblastili UDBE, pa se naši komunisto-mafijci ne bojijo nikogar. Zato smo za nekaj šteng vendarle slabši od Severne Koreje.
No, zdaj pa naj eden gre pogledat, pa pove kje je Severna Koreja in naj nam prišteje še deset mest na lestivici. V smeri še večje korupcije, seveda.

Krkini in Lekovi zvarki po desetkratni ceni in avtoceste po štirikratni ceni press. In menjava disket in zemonski klani press.

Link

Ni komentarjev: