ponedeljek, 23. december 2013

2298472 - komunajzersko distortirana umestitev strank v spektru

Prvo: Desnice v Sloveniji ni. In to je resen problem per se. Dobro?

To čemur ti rečeš "desnica", so, ocenjeno strogo in izključno iz njihove politične prakse in programa, so zmerno levi nacional-socialisti, ki, iz meni neznanih razlogov uživajo, ko jih kučanovski ekstremno-talibanski nazi-socialisti-fašisti poimenujeo desnica, samo zato, da bi sami sebe lahko temeljem relativne distance med obema tekmujočima grupacijama poimenovali za levo sredino.

Če bi kučanovska komunističnofašistična tolpa bila sposobna izreči resnico: "Janša s svojo SDS je levosredinski nazi-socialist", katerega nazi element mu je hkrati plus in minus, plus, zaradi patriotizma, minus pa zaradi slepega sovraštva do JLA pripadnikov, ki ga tako zelo oslepi, da krši zakone proti ljudem, ki so žalibog tu živeli in v okviru neke bivše države, ki je žalibog obstajala, pridobili določene pravice, ki jih pravi demokrat vedno spoštuje, pa četudi mu to povzroča osebno zgago.

...Kakorkoliže, če bi komunjare Janšo in SDS pravilno in korektno poimenovale, za to kar so, kot levosredinsko politično silo, bi morali sebe poimenovati za ultraške-nazisoc komunistofašiste, ker so pač po politični premici toliko bolj levo v smeri talibano-boljševikov in onkraj, saj še dandanes poveličujejo morilce hujše od najhujših staljinistov, ter rožljajo s komunistično pljačko, pod krinko nekakšne mudologije o "pavičnem prerazdeljevanju bogacva".

Ravno zaradi slednjega, ravno zato, ker bi zase morali reči, da so skrajneži - talibani - komunistofašisti, ravno zato, ker bi bilo s tem izrečeno priznanje, da so ekstremisti hujši od Mussolinija, se oni sprenevedajo pa eto Janšo oz njegovo SDS priročno imenujejo desnica, sklicujoč se od realnih zadev najbolj valjda na njegov de facto presežni in mestoma patološki nacionalizem, kar je sicer resda značilno za nekatere desničarje po svetu, a je značilno tudi za naše nazi-interesnike komunistofašisteke pa sebi sami zato ne rečejo desnica, hehe, zamolčujoč SDS-ovo levičarstvo povsod drugje, v vseh zares krucialnih aspektih za volivce.

Zakaj Janša na to pristaja, meni ni jasno! Zakaj SDS na to pristaja, je meni še manj jasno! Zakaj pristajajo, da jih zgolj zato, ker je Janša ne-Kučan, poimenujejo za tisto, kar je nasprotje samopimenovanja kučanovske tolpe?

Tako, kot je sedaj, izpade, da če bi kučanovska tolpa zase zgolj zaradi samoreklame in samoolepševanja trdila, da so nejebci bullmastifov, (a vsi vemo, da so bulmastifojebnci, de), bi SDS mirno sprejela, da oni pa so bullmastifojebci. Hehe, jebotealah, kakšen patetičen jebeludzbunjenog! Na resni politični sceni ene države, pa taka sramotna pojmovna zmeda!

Točneje, ni mi jasno zakaj Janša s svojo SDS, ne bi raje bil zares desnica, kot pa da fura levičarski gard v vsemu, razen v nacionalizmu, dovoli pa, da se ga imenuje za desnico, pri čemer je za njega in SDS edini kompliment v temu to, da so to, kar Kučan in kučanisti niso.

Kako Janšo in SDS papke ni sram (sodeč po politiki v recimo aspektu davkov in pokojnin!), biti levičarji, pristajati pa na lažni naziv desničarjev? Kitijo se s perjem ptic, ki niso iz njihovega gnezda! Njihovo gnezdo je, kot vidimo iz pokojninskega zakona in dakvov ultralevičarsko, iz večine zadev pa zmerno-levosredinsko.

Še bolj je sramotno levičarstvo krščanskih socialistov iz NSi, ki je, kot vidimo iz toninskih ekscesov velikokrat povsem na kučanovskih pozicijah. Ta naša nacija je po talentu poimenovanja zadev s pravimi imeni povsem disfunkcionalna, oz po eskimsko - "disgrace to the nature"! Vsi fejkarji! Na aktivni politični sceni pa vsi de facto levičarji, vsi lopovi!

Drugo: Te ultratalibanski nazi-socialisto-komunisto-fašisti, kar se njih tiče, hočejo in bodo Slovenijo vrnili v leto 1945, EU jih pri tem ne bo prav nič ustavljala, pri čemer kučanisti sami seveda najraje ne bi iz EU, oni bi s ponosom drekali svoja komunistična govna po EU, bi pa oni takoj Slovenijo izključili iz Evrocone, da lahko mutijo s svojo valuto, pa še glede na opis tega njihovega "demokratićkoga" "socializma", zapisanega v ta njihov manifest, izhaja, da uvedba takega sistema pomeni neposredno kolizijo z vsem kar tvori temelje EU.

Ergo, to pomeni, da navkljub temu, da se bi slovenske boljševiške lopovske tolpe, sprenevedavo in hinavsko rade šle svoj boljševiški lopovluk, pljačko in atak na vrsto temeljnih človekovih pravic, češ, saj je toti njihov novi najnovejši "socjalizem" vednarle "demokratični" in da sodi v EU, gre v resnici za atak na temelje EU in EU nas bo na ta ali oni način preostala EU izvrgla ven, kakor telo v gnojnem čiru na koži izvrže vun strupe in bakterije.

Ne bo EU ustavljala kučaniste, niso oni proti-teroristična policija Slovenije, to je, žalibog, naša državljanska naloga, bo pa Slovenijo zbrcala ven, pa se naj sami interno zmenimo. Najprej nas bodo izvrgli iz Šengna pa potem de facto tudi iz EU, čeprav formalna ločitev utegne trajati desetletja. Še preden se formalno ločimo, bo naša komunistična vuokojebina znova bankrotirala, tokrat v demokratćko-socjalistićkom izdanju. Auuu! Spet! Pa taka grandiozna komunistična zgodba o uspehu.

Komunjare bodo reakcijo preostale EU zlorabile za mobilizacijo svojih rdečih talibanov, češ, evo, evropske neoliberalne sile nas mečejo ven, mi smo pa pridni državljani EU, ki samo hočemo imeti svoj "demokratični" "socializem, naša želja po "prerazdelitvi obsoječega bogacva" je pa naša legitimna zahteva in pravica, saj tako želijo UsiSlovenci™, Usi™ si želijo, da bi ene Slovence oropali, pa talali njihovimsvojim.

Etooo, ti praviš ne bo se zgodilo, saj smo v EU, jaz te opozarjam, lahko se zgodi in se tudi bo in ni problema, saj več ne bomo v EU. hehe.

Tretje: na slovenski sceni sta dva taborja aktivne politike! Oba sicer napačna, ker sta do naroda lopovska! Oba nazi-socialistična, eden je sicer orto-ultra-komunisto-fašistično-boljševiški mafijsko-reketarski in boljševiškeo-plenilski, to je tisti, kjer so Kučan., Tuerk, Stanovnik, Mojškra, Matha, Zokan, Lukšićašenko, Virulant, itd...., drugi pa tisti, kjer so Janša, andrejisštajerske in krščanski nazi-socialisti.

Vsi oni, četudi so 1000 krat boljši od kučanovske komunisto-fašistične tolpe, od katere ni težko biti boljši, saj je še solna kislina Slovencu manj škodljiva od njih, ipak niso rešitev, saj so nedavno pokazali, da zagovarjajo enak komunistični lopovski pokojninski sistem, le da bi oni kobajagi vodili boljšo evidenco, pa bi nam znali natančno povedati kolk smo bili oropani. Jaka muda! Komunistofašisti skozi pokojninski režim državljane-zavezance-upravičence-kontrobutorje ropajo, pa skrivajo kolk ropajo, levosredinski nazisocialisti iz SDS pa ropajo in obljubljajo da nam bodo odkrito povedali kolk smo oropani, vmes pa skupaj s komunistofašisti vzakonijo še slabši režim, kot do sedaj! Ma, bravo!

Ipak, ko oz če se te dve tolpi skregata, ker tele drugi, roko na srce niso za to, da se Slovenijo izključi iz EUR, EU, NATO in da se jo vrne v leto 1945, sploh pa, ker se sve ima zgoditi pod komando komunisto-fašistov, ...

...ko se skregata, če se skregata, lahko toti tvoji wanabe-desni bodisi ...

1) sprožijo državljansko vojno in Slovenijo poskusijo rešiti zla in zločinskih aspiracij komunistofašistične tolpe z orožjem
ali
2) Zbežijo iz države, da preživijo.

3) Ostanejo v državi, se delajo neumne, da jim ni jasno kaj sledi in končajo v kočevskih fojbah.

No, kaj meniš, katera različica nas čaka?

Link

Ni komentarjev: