sreda, 18. december 2013

2296088 - za tiste, ki verjamejo v t.i. "nove obraze"

[vrac]
Sicer se strinjam z opisom tega vulgarnega in zločinskega umora svojega strica, ki ga je izvršil stalinistični izmeček Kim Džong Un v Severni Koreji. Me pa moti tako rokohitrsko vmešavanje v to stalinistično dogajanje skovanko Demokratični socializem. Očitno se je politična kontinuiteta (tu mislim tako na prave komuniste kot na prefarbane), ki zadnjih 20 let družno tacajo po truplu imenovanem Slovenija, močno ustrašila za svoje pozicije,ker se je pojavila nova politična konkurenca, ki jih lahko za vekomaj spravi iz političnega prizorišča. In za to so uporabna vsa sredstva, tudi medijski umor. Vendar je obstoječ političen razred tako zelo kompromitiran,da niti to ne bo pomagalo za ohranitev statusa quo. zato Steinbuch, malo oladi...

Kaj pa če bi ti in tebi podobni oladili in se simbolno obredno vrgli nekam v kakšno simbolično politično septično jamo, pa nikoli več od tam vun prilezli. Škodljivci, političnodebilni butalski!

Alpa se potrudili doumeti, da so tovariši Keber, Pirjevec, Kučan, Lukšič, Alenka, Janković, Golobič, Spomenka, Rigelnik, Makarović, Veber, Pahor, Tüë®k, Ehjavc, "UseSlovenski"Ustajniki®,....itd... pajdaši iz iste komunistične tolpe gagajoči isto mantro in uresničujoči iste boljševiške plenilske nasilnouravnilovske makrsističlne aspiracije.

Tolpe, ki je to, čemur ti rečeš "obstoječ politične razred" in "politična kontinuiteta".
Tolpe, ki je Slovencem ukradla na desetine milijard in naredila škode na stotine milijard EUR.

To, česar Vi® Eni™, povsem očitno shizofreni politični debili ne uspete razločiti je dejstvo, da vam Kučan nenehno servira preoblečene oz nemarno slabo zakrinkane svoje kompartijske vojščake, kebre in pirjevce in kahlne, ki so, pazi ti toto očitnost očitno in surpriz surprizni, hehe, ves čas udobno nameščeni tam v javnosektorskih sobanah, iz katerih Sloveniji vlada kompartija, oz to, čemur ti rečeš "politična kontinuiteta", le da izmenično lezejo vun iz teh javnosektorskih komunističnih gnezd, da odigrajo vlogo novega kučanovega natega, ki uspe zmesti Vas® politične butalce Slovenistana.

Le da Kučan za vsake volitve izbere nekaj rdečetalibanskih frisov iz svoje javnosektorske in udbaške ergele in nov slogan, pod katerimi jih postavi pred vas politične butalčke, kot NoveObraze® in NovoPolitiko®. Ampak Pirjevec....auuuuu! Pirjevec in Keber! Lepo vas prosim! Auuuuuu!

Pirjevec, za katerega vsaka ofca, od tu, pa vse do roba znanege vesolja, s prostimi okami z Lune vidi, oz na pamet ve, da gre za največjega živečega staljinista, fašista, rdečega talibana, jastreba KPS, ki nenehno ves zaripel poveličuje Tita in ostale morilce KPS, se je zdaj pojavil kot kučanovski voditelj "NoveStranke", "NovihObrazov", "Solidarnošći", ki promovira oz udriha na čelu fronte za "demokratični" "socializem".

On, ki je ves čas skrbel za LikInDelo® lopovov, ki so nam kradli in delali škodo, on, ki je najbolj kontinuitetna komunistična politična kontinuiteta v vesolju, on ki je najbolj tekoča politična komunistična "elita" oz nomenklatura od pamtiveka, on je tebi in tebi podobnim bebcem NovaSila®, katere se naj bi po tvoji "genijalni" "ugotovitvi", hehe, taista obstoječa konitnuiteta ustrašila. Mislme, WTF? Si zmešam, al si zmešan?

Kaj pravzaprav tvoj shizofreni zmedeni um trdi, a morebiti to, da se je komunistični jastreb Pirjevec ustrašil samega seba in svoje bratovščine, a to mogoče trdiš?

Če bi mi kdo v obliki vica povedal, da obstajate takšne politične ofce, jaz mu ne bi verjel.

Da niti ne govorim, da tebi podobne ofce niste sposobne niti slučajno doumeti, da smo leta 1945 fasali komunistični lopovski državnokapitalistični mafijski t.i. "socialistični" sistem, da se je ta nadaljeval nekoliko pregrupiran, slabo zakrinkan tudi na novi matriki leta 1991, le z dodatkom rdečih tjakunov, izvajajoč isto doktrino tudi med letom 1991 in današnjim dnem in da je "demokratični" "socializem" zgolj poskus komunistične tolpe vrniti Slovenijo znova v prvo obdobje, kakršno smo imeli med letom 1945 in 1991, ker so doumeli, da se obroč okrog njih stiska in da v EU, z EUR in EU-pravili ne bodo zmogli imeti severnokorejske kontrole s katero edino bi lahko prekrivali in zakrivali ves svoj lopovluk in sprijenost, ki je spričo komunističnih mega velekraj kučanovske pajdaške tolpe, oz rdečih lopovskih klanov, zdaj buhnila na površje.

Vi™ The Ofce® pa v maniri največjih bebcev vseh časov gagate, da smo vmes imeli nek drug sistem, da kučanov, pahorjev, alenčic, pirjevcev, kebrov, lukšičašenkov, ki so ves čas v sedlu, sploh kobajagi na oblasti ni bilo, bili so samo neki fantomski nam povsem neznani neoliberalci iz nekega paralelnega univerzuma, skratka, valite vso krivdo na nek fantomski sistem in neke neznane modele, ki so kobajagi pripeljali do mizerije, v kateri smo. Zato mora kučanovski Pirjevec zdaj narodu dati spet "socjalizem" in to nič manj kot "demokratični", torej oksimoronski.

Ravno Vi prokomunistične ofce, ki se niti ne zavedate, da ste prokomunistične, saj ste sami sebe zaglupili in Pirjevcu rečete NovaSila® in NoviObraz®!

E pa, brez dlake na jeziku ti povem brez sramu - vi ste kuga slovenske družbe, ki s svojo politično butalskostjo omogočate Kučanu kontinuiteto komunističnega lopovluka in zla. Vi ste škodljivci par excellence!

Vam bi spričo opravilne nesposobnosti, bilo nujno odvzeti volivno pravico, saj je le ta v vaših rokah, kot če bi japonski meč, katano, recimo, dali v roke petletnika, ki se nevarnosti tega hladnega orožja sploh ne zaveda.

Alpa, tako kot se ne zaveda nevarnosti agresivnih kober in bi brez težav odprl vrata na kletki, v katero je zaprta, tak, kot vi bebci odpirate kletko, v kateri je strupena komunistična beštija za par ur zaprta na volivno nedeljo vsakih 4 leta.

Vi® The Butalci® vedno znova na volilno nedeljo greste, pa nevarno strupeno komunistično beštijo spustite ven iz kletke, ker vam je Kučan znova in znova uspel prodati muda za ledvica, oz strupene in agresivne komunistične kobre tipa Lukšičašenko, Alenka, Keber in Pirjevec, kot novo vrsto povsem benignih/nenevarnih slepcev, komunistični lopovski dildo, ki vam ga turijo frit, pa za svečko za lažje odvajanje blata, ki da ej nujna zaradi zaprtja, za keterega je seveda kriv, kdo drug, kot Janša, oz "janša" oz Janša®. Kajti edino on je vam tota "obsoječa politična sila, ki se jo je treba losati". Zato tudi predlaga komunističan tolpa, da se vrnemo nazaj v leto 1945, ker takrat njim nadležnih janš in glumatanja demokracije, v katero jih je leta 1991 prisilil Zapad, ni bilo.

Link

Ni komentarjev: