četrtek, 5. december 2013

2286607 - praktična izvedba "follow the money"

[hostamox]
Kaka pa bi bila mera ali pravilo- da se nekoga premoženje nacionalizira od drugega pa ne.

Kdo govori o nacionalizaciji?
Jaz govorim o tem, da se natančno ve:

1) Kdo so bili prejemniki nepovratnih pomoči.
2) Čigava privat in polprivat podjetja in privat banke se je bailoutiralo in s koliko našega denarja.
3) Kdo so prejemniki kreditov, ki so povzročili krah bank, te bank so pa potem bile bailoutirane, skratka, ko odvržemo redundanco gre v bistvu za klandestino podtalno deljenje nepovratnih penezof ( šenkov !) posvečenim prejemnikom ugodnih kreditov, ki jim jih ni bilo treba vrniti.
4) Kdo je zaposloval njegove-svoje plačane volivce - sinekurce na državno siso in kdo so te sinekurci.
5) Kdo so prejemniki denarja iz državne pokojninske blagajne, v njo pa niso vplačevali, oz niso vplačali kolikor prejemajo. in pri tem ne mislim naJLA-jevce, kajti on i so vplačevali v blagajno, ki je bile enako slovenska kolikro je bila srbska. Eksteritorialna je bila. Od vseh!
6) Kdo so prejemniki fantastičnih sredstev za razna "vzdrževanja borčevskih tradicij" in lothuseatersko uživancijo napušenih metelkovcev.
7) Kdo so bili prejemniki plačil za zmanipulirana koruptivna naročila iz državne bagajne, ki so bila štirikratno (Avtoceste!) in celo desetkratno (Zdravila!) preplačana.

Te so užili sladke nektarje zadolževanja in participirali na naropanemu plenu brutalno odvzetemu preostalim državljanom, pa naj oni plačajo dolgove. Fair and square!

in hkrati na drugi strani, se natančno ve:

7) kdo so bili plačniki diskriminatornih davkov v zneskih več kot 20%
8) Kdo so bili plačniki reketov nad kapico, ker kapice ni bilo.

Etoooo! Natančno se ve kdo je profitiral od zadolževanja in kraje iz državne blagajne in teh je v Sloveniji manj kot 30 tisoč čistih lopovov - pajdašev - sostorilcev in storilcev koruptivnih in drugih premoženjskih deliktov plus cca 100 tisoč sinekurnikov, ki se jih resda ne bi v praksi moglo niti bilo racionalno poklicati na "come-to-the-Jesus-meeting", lahko se jih pa končno odpusti, da se ne grmadi nova škoda.

Prav tako se natančno ve, da je vsak, ki je imel plačo nad 1000 EUR bruto bil oškodovan, da so bili oškodovani skoraj vsi državljani v skupini cca 1,6 milijona ljudi, ki niso ama baš nič imeli z nobenim benefitom iz te velike lopovske orgije, ker niso niti prejemniki, niti člani družin teh prjemnikov. Ravno nasprotno vsi oni so neposredni oropanci.

In ader wordz - Folow z fakin đabest oz ukraden money, dude! Sem bil zdaj dovolj jasen?

P: Za v bodoče pa predlagam, da se vsem sluzoidom, ki sluzijo o obveznem državnem zadružništvu, skupnih kolhoz podjetjih, državnih podjetjih in podobnih sranjih, kot nasprotje normalnim shemam prostotržnega kapitalizma o podjemov privatnikov, predlagam, da svojo domnevno presežno kolektivistično slo po skupnem in "skupnem" potolažijo z ustanovitvijo privat kibuca oz kibucov, z lastnimi denarji, za lastni račun in v lastno škodo.

Tam znotraj kibuca se naj gredo svoj komunistični grupnjak, dildoiranje na suho v anus, boljševiško gospodarsko sado-mazo-sodomijo in orgije. Nas ostale, teh 1,6 mio, in kmalu po očiščenju od sinkurjenja, ter prenosa sociale iz pokojninske blagajne v proračun, bi nas bilo 2 milijona, pa naj pustijo živeti normalno nelopovsko življenje, v katerem vsak obdrži svoje rezultate dela, skupnega pa v skupnoskeldo vržemo oz imamo le toliko, kolikor je nujno za civilizirano družbo in ni nikomur v škodo. Kar bo tudi preventiva, da se nima kaj ukrasti. Fair enough?

Link

Ni komentarjev: