torek, 10. december 2013

2289424 - Kahlova opredelitev levičarja

[janezg1]
Prebiranje puhlic na tem forumu postaja vedno bolj dolgočasno in predvidljivo. Praznoglavci z desne še kar naprej udrihate po levem sovražniku v vaših glavah in ne vidite, da ni levih in desnih, ampak so samo tisti, ki imajo in tisti, ki nimajo. Pa pluse si talate eden drugemu za vaše prazne komentarje, simpletoni otročji. Sedaj pa pričakujem en kup minusov, da malo vznemirim vaš otroški vrtec.

Jaooo, kako si ti pameten.
Vidi se, da ne spremljaš izjav tvojihsvojih. Recimo tovariša Kahelna. Ki je rekel, da on ima samo 20 jurjev na banki in da vobče ima zelo malo premoženja. Da mu je državna sinekura vse, da živi "iz rok v usta", ne pa recimo iz nog v usta, kanede, iz česar se je dalo tudi sklepati o razlogih njegovega oklepanja državnih funkcij, kakor se v živo blato pogrezajoči oklepa slamce. Kar po mojih kriterije pomeni, da po tvojem sistemu spada on med tiste, ki nimajo.

Ergo, če je Kaheln tisti, ki nima, potem ne more biti levi. Fair enogh, kar se mene tiče.

Problem je, da tovariš Kaheln sam sebe uvršča med leve. kaj čmo, člouk se sam ima za talevega®.

Evo, približno po spominu citiram njegovo slavno definicijo, ki je, če natančno pogledam v moj tefter, v Sloveniji, splošno sprejeta: "Koko to, da ne veste kdo je talev in kdo desn. To je pa ja enostavno, ejgha. Tist kso za nahodno-osvobodilno bohbo oz za pahtizane oz, če hočte tud za Bhoza, so talev, tist kso photi, so pa tadesn. To je men simpl ko pasulj, ejgha".

Kahel je to povedal, ne bognedaj v bufeti po tenisu, temveč v predvolilni oddaji, na TiVu v phajm-tajm, ejgha. Celi naciji je pojasnil termin "talevi" in "tadesn". Od takrat naprej ga ni Slovenca, torej Butalca, ki bi v zvezi s tem še imel dilemo.

No, kako zdaj tota tvoja definicija paše na dejstvo, da se eni, k majo samo 20 juhjev, samopoimenujejo za taleve. Po tvojem bi te morali biti "tisti k majo"

P: Priznam, tudi sam menim, da naši "levi" niso levi, niti so naši "desni" desni. Topogledno sva si torej kar nekak paradokslano na istem bregu, de. Po tadrugi strani je pa meni indikativno, da si podzavestno priznal, da tisti, ki imajo pašejo na toto slovensko "levo", tisti, ki nimajo pa na slovensko "desno". To sicer drži, ma se mi čuden zdi, da si to gladko priznal.

PS

Spominja me pa ta naša psihotična situacija zmešanih pojmov in pomenov, ta naš jebeludzbunjenog®, ta naša Fejkostanija in znotraj vse te disfunkcionalnosti nacije in družbe, tota tvoja intervenca, na tisti stari dovtip iz cone komedije absurda, ki gre tako:

Dogovorili se Slovenci, torje Butalci, da ni več levih in desnih. Nema više! Dost je tega so si rekli. "Mi mormo fkup stopt, sprava more bit!" "Mi mormo skp držat" so še dodali!

Nema više delitev na leve in desne in basta! rekli so : "Od danes naprej zakon določa, da smo tu v Sloveniji, torej v Ubutaliji fsi srednji®. Nema levih nema desnih, Fsi smo samo in izključno srednji®.

In tak so pričeli Slovenci, torej Butalci srečno živeti pod novimi zakoni, ki so meni nič tebi pa tič, odpravili levo in desno.

Slovenci, torej Butalci so se v trgovini s čevlji, med probo, poslej pogovarjali tako. "Gospa, zdaj, ko sem probal tasrednjega, mi dajte še tadrugega tasrednjega, da ga nataknem na svojo drugo tasrednjo nogo, ker jo, oprostite in prosim nikomur me ne zatožite, nimam povsem enake, kot toto taprvo tasrednjo".

Trgovak bi mu pa tipično odgovorila tak: "Ničnede gospod, ni važno to kakšna je katera in kako se ji reče, važno je, da na obeha tasrednjih nogah imate čevelj, kanede, gospot. Res je da eni, hihihihi, imajo še eno, hihihihi, tasrednjo nogo, kanede, hihihi, junoivotajmiin, gospot, hihihi, ampak saj se o tej srednji srednji nogi nea pogovarjamo, gospot, anede, hihihi?"

In tak je šal nirvana ftoti Srecny DemkratickoSocialisticesky trjala in trajal in fsi so bili veseli in so čezdalje bolj radi peli ktitice iz veselega severnokorejskega haikuja.

Nekega dne se pa na vsem lepem, ravno, ko so se Slovenci, torje Butalci, pripavljali spet demokraticke-socialisticesky izbrati novo demokraticcke-socialistickou oblast, zgodi hud incident!

"Sprevodnik iz ušljašćičarne Zvjezdočka, s ponarodelim imenom Tovariš Murglovi Baba, je zarjovel: "Stop! Ko se začne tekma za obalst, prosim, da levi gredo naprej kot prvi na severnokorejsko-venezuelski vlak, ostali pa mirno počakat!"

Iz množice mirno čakajočih državljanov aspirantov za tekmo za oblast stopi vun skromno oblečen gospod iz Grosuplega s pridihom celja in Lepene, pa reče:

"Tudi jaz bi enakopravno tekmoval za ablast.... eeee.... Tovarš Murglovi baba, djali smo, da ni več lejvih in dejsnih, zakaj nas zdaj tu delite?!"

"Ha,ha,ha, a to da smo rekli?! Ma nemoj! Ja, koga pa smo potem, če nismo lejvi in dejsni?!", je posmehljivo odvrnil Tovariš Murglovi Baba.

"Paaaaa.... rekli smo, da smo zdaj vsi tasrednji!"

"Buuuuhahahahaha, ...aaaaaa, tasrednji da smo, ...urghurghurghhahahah.... buuuuuhahahaha!", se je v smehu dušil Tovariš Murglovi Baba, vidno prešerno razpoložen.

"Dobro, dobro, naj vam bo, hihihi, naj vam bo! Ta lesvosredinski, torej tisti, ki imajo naprej, desnosredinski pa počakat!"

Link

Ni komentarjev: