ponedeljek, 23. december 2013

2298598 - mokre sanje komunističnih plenilcev

[fibonaci]
Zdaj gre za biti ali ne biti najboljšega in najuspešnejšega sistema vseh časov, zato je edino pomembno svobodno neovirano nadaljnje kopičenje bogastva zgornjega promila ter varnost njihovega plena.
Vse druge variacije "varnosti ali svobode" so prazna slama za filozofsko prežvekovanje.

O kakšnem plenu gagate komunjare v povezavi z ljudmi, ki pošteno obogatijo, delujoč po pravilih v prostotržnem kapitalizmu, ki so bila dajala in še dajajo vsem poštenim enake priložnosti?

Ki bi bile tudi izkoriščene in dale benefit celi družbi, če ne bi ravno vi podpirali in forsirali podmizne lopove in prakse vaše svoje kompartije. Reče se pa temu nazi-interes in ekstenzivno-državni kapitalizem komunistofašistične tolpe. Edino to je kazilo, suspendiralo in eliminiralo prosti trg, svobodo in možnost uveljavitve poštenega dela. To in diskriminatorni progresivni davki izključno na delo. In neokapičeni prispevki, beri reketi izključno na delo!

Lopovske prakse komunističnih nazi-soc nazi-interesnih podmiznikov, kar ste podpirali in še podpirate vi! Kaj vi gagate o plenu, če ljubite i promovirate plenilce z vrha predatorske verige, ki so ravnokar še enkrat nacijo oropali za 12 milijard. Kaj se delate neumne, če ste jih volili vi?!

Plen je to, s čimer spet rožljate vi, ko v svoje komunistične manifeste zapišete "prerazdelitev obstoječega bogatstva".

Komunjare dobite leta 1991 priložnost svobodno in pošteno delati in tekmovati na formalno in nominalno tudi v Sloveniji uvedenemu prostortržnemu kapitalizmu, legislativno nudečega vsem enakih šans.

In kaj vi naredite?

Vi plenite podmizno, plenite pri prihvatizaciji, izvajate totalni izolacionizem in nevideno ksenofobijo do tujih vlagateljev, ker jih kompartija pač ne more držati pod komando, če se jim dopusti vstop na trg. In kradete/plenite producentom potom diskrimirnatornih davkov vsiljenih izključno na njihove prihodke in jim povrhu nabijete še komunistične fašisto-mafijske plenilske rekete.

Naropani plen iz naslvova brezkapičnih prispevkov in brutalnih preobdavčenj producenta pa delite nekontributorjem in graditeljem preplačanih AC in preplačanih medicinskih farmacevtskih zvarkov, ki so, o ti surpriz surprizni, po komunističnih nastavljencih vodeni državni kolhozi, v katerih deleže imajo posvečeni plenilci. A o tem plenu vidva gagata?

No, ko po 23 letih, nesposobni in od socializma pohabljeni ter disfunkcionalni, kakršni ste, lukšičašenki in podobni luzerji večno viseči na državni sisi, ugotovijo, da niso bili sposobni na prostem trgu ustvariti nič, ter so zaradi negativnoselekcijske orgije, skupaj z vašimisvojimi rdečimi tolparji oropali in devastirali tudi slovensko gospodarstvo, v totalno bedo pa pahnili 60% države...

...po 23 letih bi vi delali komunistični reset Slovenije, pa jo z razlastitvijo poštenih producentov vrnili nazaj v leto 1945.

Sklicujete se sicer na "zgornji procent", kjer je bolj ali manj skoraj brez izjem najti samo in izključno vaše rdeče lopove, katerih prakse kobajagi zaradi nazi-interesa podpirate, a ipak tam v tem "zgornjem procentu", ki je stalna tarča marksistov, je tudi nekaj poštenih ljudi, ki so s svojim trdim delom, bistrim umom, veščinami in talenti pridobili svoje premoženje.

A vi bi spet vse oropali, pa štartali v novo etapo orgijanja, sinekurjenja, đabalebarjenja in kar je še podobnih javnosektorskih in državnosisnih, ter podmiznoplenilskih koruptovnih fafljanj državne sise.

Medem bi pa sposobni producenti spet nekaj časa v kup nosili.

No potem bi vas ciklično spet zmotil njihov uspeh in premoženje, ki bodeta oči vas nesposobnih fovšljivcev ljubečih državno sinekurico, kanede tovariš mataj, pa bi vi spet pričeli rožljati z Najnovješim Novim šeboljdemokratćkim socjalizmom, v manifestu katerega piše...eee...eee...kako, da kažem, jap..."da je treba izvesti prearazdelitev obstoječega premoženja".

Nirvanski cikel za komunistične plenilce je tak: Pustiš ene dve desetletji, da pošteni producenti bildajo premoženje, potem pa resetiraš Slovenijo s "prerazdeljevanjem obstoječega bogacva" v okviru izvedbe še-bolj-demokratćkog. Auuu, kakšen trik.

Edino paziti moraš, da ni v državi preveč tujih investitorjev, kajti, če "prerazdeliš obsoječe bogacvo" enega Microsofta v Sloveniji, utegne Uncle Sam biti furiozno besen. hehe. Pa te malo Chaveizira oz Castrira, de.

Komunistične đabalebaroške nesposobne lopovske kreature, izvolite izkoristiti svobodo svobodnega prostotržnega kapitalizma, idite si ustanoviti lastni kibuc, tam ustvarjajte premoženje, potem si ga pa na vsake toliko ciklično dajte "prerazdeliti". Pa s svojimi penezi prosim. Ne pa s penezi iz državnokolhozne udbobanke, pa da moramo mi davkoplačevalci financirati vaše kibuce.

Alpa,, izvolte, dajte, če imate muda, dajte odkrito sredi EU ustvariti SevernoKorejno NaziSoc Slovenijo s pravili, ki niso prostotržno-kapitalistične, pa s temi novimi pravili preprečite grmadenje premoženja raji, grmadite ga spet v sefih edinega dovoljenega kapitalista - države in ga dajte, pod palec... eeeee... ..eeeee....kako, da kažem, zgornjemu procentu, ki niso več rdeči tajkuni, niti grdi "neoliberalni kapitalisti", temveč vaši svoji kompartijski nomenklaturniki.

Auuuu, baš boste veliko imeli od tega vi papki butalski prokomunistični, ki podpirate komunistično lopovsko nomenklaturo nategunskih rdečih mojšker, zariplih pirjofcov in manifestnih kebrov.

Ko se bodo mojškre mastile na gradu Brdo in v posebnih kumuajzer letoviščih za elito, boste vi sanjali kukuruz, češ, "da ste tudi vi enaki tej nomenklaturni eliti", hehe.

Mamico vam komunistično lopovsko! In mamico vam prokomunistično butalsko fovšljivo grabežljivo po tujem premoženju hlastajočo! Bodite toliko človeško temeljno pošteni - ne nam vi komunistični ekspropriatorji in podmizni plenilci in sinekurci sluzii o plenu! Kdo o čem, a komunistične kurbe o poštenju!

Link

Ni komentarjev: