četrtek, 12. december 2013

2291000 - državno planski "kapitalizem" na steroidih

[dobindolski]
Če zadevo pogledaš malo širše, je to stara šila kapitalizma in ne F21.
Tu bi ti prioročil iskati vzroke zakaj se je spridil. Poizkusi!

To je stara šola državnega planskega kapitalizma. On steroids! Steroidi v tem primeru so seveda tovariši nomenklaturni tajkuni. In komunistična ideologija ropanja državljanov potom države v ujetništvu v komunisto-fašistični fritzlovski kleti.

Pukni vse te steroide in vse druge toksične fritzlovske ideološko-lopovske komunistične sestavine na kup, pa dobiš slovenski državno-rdečetajkunski turbo-lopovski podmizno-aranžerski dogovorno-pajdaški incestno-fritzlovski kapitalizem, a.k.a. kritptosocializem izumljen po pajdašiji iz Murglorja.

Ker je ta in takšna mešanica pod taktirko iste komunisto-fašistične tolpe že sesula dve državi, zdaj pa je v samo dvajsetih letih do kosti obrala in na rob bankrota pripeljala še eno državo...

..., pa je vse to povrhu vsega postalo očitno, so se hitro spomnili, da je najboljši način da prikrijejo sledi svojega roparskega pohoda, da znova naredijo potezo iz leta 1945. RESET! Da znova uvedejo komunistično-fašistotalibansko strahovlado in totalitarizem z lepim psihodeličnim imenom okranclanim s pridevnikom "demokratični", svinjarijo, ki se predsatvi tako: "Maj nejm iz Socjalizem! Demokratćki Socjalizem!"

Sicer pa, namesto zaključka, dodam še to:

Komunizem, Socjalizem, F21 = kraja rezultatov dela in prišparanega zasebnega kapitala. Institucionalizirana kraja s pomočjo ugrabljene države, oz zlorabe njene postave v namen sistemskega & sistematičnega ropanja od svojega dela iz-rok-v-usta-živeče večine, v korist manjšinske komunistofašistične mafijske đabalebaroške plenilske rdeče nomenklature.

Kar poglejmo, le par najbolj eklatantnih:

- iz državnih bančnih udbokolhozov so si sposojali jankovići, rigelniki, in še desetine tisočev takih, tudi nekšne simonce-sponzoruše, in boljševiške lajdre ine. V udbo-bančnih kolhozih je nastala "luknja". Luknjo prisilno pokrivajo iz žepov raje, ne da bi rajo kaj o tem spraševali. =Odkrita kraja narodu!

- Delovni raji so diskriminatorno nabili brutalne superprogresivne davke, z garjavo nizkimi davčnimi izvzetji in povrhu še čiste rekete v formi brezkapičnih t.i. "prispevkov", sebi oz svojim rdečetajkunskim kolhozom pa nominalno davke v manj kot 10% stopnji, ki so jih s kreativnim knjigovdstvom, beri potom lopovluka, ki napaja kompartijine črne fonde in račune v tujini, znižali na promile, oz na nulo. =Odkrita kraja narodu!

- nenehno so dojebavali državne kolhoze, ki so jih pljačkali in tudi slabo vodili negativnoselektirani njihovi-svoji komunistični nastavljenci. Točno tako, tudi Tone jih je nastavljal, hehe. =Odkrita kraja narodu!

- leta 1991 so 65% godpodarstva vzeli/ukradli narodu in dali državi, torej sebi v fevd, da imajo iz kje krasti, 30% rezervirali/dali svojim rdečenomenklaturnim tajkunom, torej spet sebi v fevd in garjavih 5% namenili raji potom certifikatov, ki so jih natiznili za 40% več kot je bilo premoženaj v poolu. =Odkrita kraja narodu!

- Od leta 1945, pa vse do uvedbe EUR so se dogajale nenehne devalvacije, s katerimi se je sproti sistematično razvrednotilo že tako garjavo nizke človeka nevredne zmanipulirane netržne plače. =Odkrita kraja narodu!

- Zdaj jih moti, ker na ravni EUR ne morejo delati marifetlukov iz predhodne alineje, zato rjovejo, da bodo uvedli "svojo valuto", pa "demokratćki" "socalizem". In da je "treba resno razmisliti o izstop iz EU".

In ader wordz - slovenska komunistična lopovska plenilska pajdaška udbotolpa ves čas samo krade, pleni, izvaja otimačino. To je njena esenca, bistvo in poslanstvo. To je razlog in smoter njenega obstoja! In ta tolpa ves čas tudi laže! Da prikrije svoja zlodela in zlodela svojih predhodnikov potvori v junaštva. Ščitijo lik in delo onih, ki so njih nastavili tja kjer so, oni pa nastavljajo nove, ki ščitijo njih in sebe! Laž je večna duša komunizma"! Laž in prevara in otimačina!

Upam, da bo ta tolpa, ki že preko 70 let vodi svojo umazano unilateralno državljansko vojno proti državljanom, toliko arogantna, da ta svoj lopovluk, zlodela in aspiracije po novi rundi boljševiškega enoumja tera do konca in naprej, torej res do reinkarancije totalitarizma pod imenom "demokratični" "socializem", da se tudi v tej državi končno zgodijo violentni ukrajinski in romunski dogodki. Da bo te tolpe in njenega plenjenja in laži in njenih konstruktov naprejneih proti vsakomur, ki se drzne oponirati tej tolpi, že enkrat konec!

Upam tudi, da bo opozicija te tolpe končno spregovorila odkrito v čistem jeziku, ki ne sluzi neko leporečje, češ, da so "negativne kampanje slaba stvar", ampak Slovence opominja, da jo hoče ta tolpa izolirati z izstopom iz Evra in EU, da jih lažje posiljuje in mrcvari v svoji komunistični fašistični fritzlovski kleti. In Slovence odkrito organizira za upor proti komunistični fašistični tolpi in njenim bestialnim aspiracijam po zasužnjenju in severnokoreizaciji Slovenije.

Bolj bo komunistična tolpa odkrito grozila prvakom opozicije, bolj bodo zainteresirani za odkrit oborožen boj proti tej zločlinski tolpi! Zato je treba komunistično tolpo spodbuditi, da naj šopa čimbolj ekstremno!

Link

Ni komentarjev: