petek, 20. december 2013

2297167 - razprava z oQI23IDCN0948R o smotru levice

[oQI23IDCN0948R]
Zahteva ne more biti drugacna, saj nikjer v Galaksiji (pa i sire) ni nobenih dokazov, da bi bila levica zmozna povecati demokraticnost in blagostanje druzbe, medtem ko mrgoli dokazov, da je zmozna pretezno zgolj prerazdeljevati tuj, na resnicnem trgu zasluzen denar, med svoje kontraproduktivne podpornike.

Mrgoli tudi dokazov, da imajo vse z levicarstvom okuzene druzbe nizek standard, sorazmerno s stopnjo okuzbe. Ako se levicarska evforija poveca, pa je levica zmozna tudi preganjati ljudi zaradi svobodomiselnega/enetrpreneurskega duha, jih zapirati, pobijati in jih metati v jame - tudi o tem mrgoli dokazov, od ukrajinskega holodomorja, do slovenskega pokola revoluciji nevarnim odpadnikov.

No, pa jaz niti dokazov ne bi rabil (ti so navedeni le za popolne imbecile - vsaj napol razgledani ljudje zavijajo z ocmi, ko ZOPET berejo moje razglabljanje o ocitnem in preocitnem); ce ze v nacrtu hise manjkajo, denimo, temelji, mi je ni treba zgraditi, da se bom potem po eksperimentatorsko cudil, ker se vse skupaj nekako po svoje in po strani pogreza.

Levicar je (filozofsko gledano) en podmukel, smrdljiv, len in nesposoben zmikavt, ki sodi med klosarje, ko se spozabi, pa med zapornike in obesence.

Tako je! "Levica" je samo kamuflažno ime za odkrit lopovluk in plenjenje s pomočjo zlorabe atributov/postave ugrabljene države.

"Levičar" na oblasti je lopov v plenilski akciji, "levičar", ki še ni na oblasti, pa sluzasta hijena, ki se ji sline cedijo za premoženjem drugih ljudi, ki ga misli upleniti tisti hip, ko se polasti oblasti in državinih represivnih atributov oz postave.

Njegova ekselenca kralj Peter je bil moder in daljnoviden mož. Zato tudi je prepovedal lopovsko teroristično sodrgo - komunistično partijo Jugoslavije in Slovenije.

Če bi po letu 1945 bilo urejeno tako, kot je pametno bil uredil kralj in preostala Evropa, pa, da se skupaj z nacisti in fašisti prepove tudi Titekove teroristično-plenilske komunjare, Slovneija danes ne bi bila izropana dežela prestrašenih in pohlevniziranh revežev, ki trpijo pod terorjem kučanovske titoistične plenilske tolpe, ki v Uješcama arogantno prepeva bandiero in druge klavske komunistične pesmi.

Link

Ni komentarjev: