ponedeljek, 16. december 2013

2293641 - kolikokrat gre slovenski prokomunistični osel na led

[Eurofighter]
Na tak način več nikoli ne boste prišli h koritu. Šanso pri koritu ste dobili dokler se niste pokazali take kot ste. Osel ne gre trikrat na led!

Protijanševski, točneje prokompartijski osel gre že 70 let na led. Ničkolikokrat je šel in še bo.

Ker ni le debil, je tudi strahopetna pičkica, ki komaj čaka svoj anus nastaviti Murglorju in kompartiji. Dovolj je, da Kučan sluzi malo o "sestopu" in evo magarca - že je zadovoljen in voli Murglor.

Pa ko kučko malo zasluzi o "demokratičnemu socializmu", evo slovenskega prokomunističnega magarca spet je hitro tu, da nasede. Vse mu pride prav, da le ima izgovor, da anus nastavi Murglorju in njegovi tolpi.

Če antijanševskih govoric ne bi bilo, bi si jih prokučanovski magarac sam dal izmisliti.

In, mejk nou mistejk, Janša tu seveda ni niti malo pomemben, lahko bi bil Jezus osebno, pa bi ga čakala enaka usoda. Janša ni janša, Jezus ni Jezus, oba sta zgolj "anti-kučan" oz "anti-oslovinjegovisvoji®", zato jih je treba sjebati, uničiti, fojbirati!

S prokučanovskim magarcem je tak, kot z onim modelom "lovcem" v vicu o lovcu in medvedu, ki ga nekajkrat naguzi, potem mu pa na koncu vica reče: "Ti, model, anede, da ti v hosto ne hodiš, da bi lovil. Mislem, wtf, si ti lovec al si zgolj potreben homić?". In Kučan že zelo dolgo ve, da slovenski magarc na hodi na volitve prakticirat demokracijo, temveč hrepeneti, da mu bo Kučan spet nabil dildo frit.

Kajti, prokučanovski magarac je prav en tak potreben mazohistični homić, ki mu pride že ob pomisli na nasilno turenje komunističnega dilda v njegov anusek, a pride mu tudi od vzburjenja, ko kompartija brutalno kolje tekmece, zato, obseden od kompartijine brutalne sile, kakor vsak mazohistek, tudi voli nenehno za kučanovsko tolpo. Janša mu je pač zgolj en tak debilen izgovor.

Voli kučanovsko tolpo, ki mu iz kote UšljašćićarnaZvjezdočka vedno znova proda isti nateg, ker ima spomin zlate ribice.

Murglor mu vedno porine isti dildo frit in ga prepriča, da se naj nikar ne obrača nazaj, da to je samo svečka za boljše odvajanje blata, hehe. In slovenski prokomunistični magarac vedno nasede.

Ker mu je tako všeč! In ker je pokvarjena sprijena gnjida. Ker računa tak: "Kompartija mi ga res turi frit, ma mogoče mi malo ovsa alpa kuhinjskih drobtinic, alpa pomij, vendarle vrže ke dol v blato ob mizi nomenklaturnega gospodarja.

In orgazmira govoreč tak: "Skupaj s kompartijo bomo jebali mater onim tretjim - bogatim prešičem med delouci, ki smo jim fouš njihovega dohodka in premoženja".

In to je oslovo največje veselje. Da je njegova drobtina, ki mu jo nomenklatruni kučanovski gospodar milostno vrže doli v blato pod mizo, del kosa kruha, ki ga je kučanovska tolpa brutalno lopovsko odvzela sosedu, ki ima "relativno večjo plačo" od oslove.

P: Ne drukam, da naj bi slovenski osel namesto Murglorju suroganto nasedal nekim drugim prodajalcem rešitev, a la nedavno, ko se je kranjcem na očeha dogajala slovenska boljševiška "pokojninska" zakonodaja, ki so jo nedavno družno vzakonili kučanisti komunisto-fašisti, janšisti kripto nazi-etato-socialisti in ostala lopovska partitokratska nazi-soc golazen, ki ji je glavna aspiracija "biti udeležen na plenu" pri plenjenju onih, ki prihodujejo iz dela.

Drukam pa, da bi slovenski osel, če ne bi bil osel, moral kučanistično tolpo že davno postaviti pred izbiro: Sikter ali pa sledi čaušeskizacija za vsa zlodela in za devastirano državo, družbo in deželo. Sikter mirno in prostovoljno, da ne bo treba kaznovati!

Prav tako bi slovenski osel dandanes moral zahtevati referednum, da se lustrira čisto vsako gnjido, ki je kdaj bila aktvina v politiki. V S E! Vse člane dosedanjih strank od leta 1940 do dneva današnjega vred z vsemi murglorskimi zločinskimi tvorbami ravnokar v nastajanju v murglorski sluzasti podzemni valilnici, je treba lustrirati in jim prepovedati politično tekmo za dva do 25 mandatov, različno pač, glede na storjena zlodela.

Za ilustracijo slovenskim oslom: V tej lustracijski shemi bi SDS fasala 2 mandata počitka z rumenim kartonom, kučanovska tolpa pa 20 mandatov, nekateri med njimi pa trajno diskvalifikacijo in prepoved tekme.

Tako edino bi Slovenija dobila šanso.

A seveda tudi tega ne smemo prepustii slučaju. Kučanovski tolpi recimo je treba zagroziti z doživljenjskim zaporom, če bo v podzemlju organizirala nekšne kobajagične UseslovenskeVstajnike™, na čelo katerih potem pridejo komunistično-boljševiki pisci manifestov - pirjevci in kebri, alpa v tekmo poslali svoje komsomolce z enako agendo in sufliranjem s kote ušljašćičarna.

Zato lustracija mora vsebovati tudi prepoved lopovskih ideologij, ki odkrito v program in doktrino svoje partije pišejo, da bodo ljudem plenili s pomočjo državne prisile. Imaš tak boljševiško-komunistično-fašistični program - sikter med fašiste in naciste, torej v podzemlje! V E R B O T E N!

Zakaj že je hitlerijanska nacistična nacisocialistična stranka verboten? Zakaj že kučanovske nacisocialistične komunistofašistične frakcije Organzacije™ oz BojdaLevoBojdaNaSredine™ niso veroboten? Jasno?! Seveda je jasno!

PS
Želim si, da bi kučanovska tolpa podeseterila obseg svoje arogance pa sprovocirala čaušeskizacijo Slovenije. No, potem takšni scenariji, v katerih bo nazisocializem kučanovske tolpe (Ki ga skušajo podtakniti pod firmo "demokratični" "socializem") postavljen izven zakona, ne bodo več nemogoči.

Žal se bo za uresničitev tega scenarija v Sloveniji narod prisiljen končno odzvati na unilateralno državljansko vojno, ki jo kučanistična tolpa vodi že 23@45™. Žal to pomeni kaos in mizerijo, a prepričan sem, da če komunistična tolpa nadaljuje, kakor se je namenila, bo to neizogiben scenarij. Ne vem zakvaj, a nekam sem trdno prepričan, da bom takrat zelo daleč nekje pod palmo, hehe.

Link

Ni komentarjev: