petek, 13. december 2013

2292173 - levičarjem se že dviguje ob meditiranju IMF glede višje obdavčirve dela...

Naša falange F571-N572 ni mogla dobiti lepše izjave MDS za propagirat. Eskimski haiku: "Babi se snilo što je babi milo!" Auuu! Uhhh, kako sem jezen!

Ko so Rusi, Slovaki, Srbi in drugi uvajali nizke, cedularne EDS sisteme, je komunistična novinarska agitprop klika hitela pljuvati po le teh, češ to ni fino, ker potem ne mormo met veliko države in komunajzlat, pa eto njim "talevim" to ni ok. Zdaj ko so to nekje staknili (mislem, ker peder je to sploh spesnil tam v MDS?), pa ne dvomim, da bo bobnelo in odmevalo kako eto MDS "predlaga" naši vladi da naj čimprej dvigne davke na plače. Uhhh, kako sem jezen!

Tehnokratska-fašistična gamad so tisti, ki tako izjavljajo!

Rešitev ni dvigovanje davkov na delo, to bo svet pahnilo v totalni kaos, debili, debilni! Ravno zato imamo krizo! Vse drugo se naj obdavčuje, ma delo in kar je povezano s človekovim preživetjem mora biti delno - na strani prihodovanja, neobdavčeno, v preostalem delu, recimo pri obdavčenju potrošnje, pa je treba biti zelo previden in moder, da brez veze ne pumpamo inlfacije po trgu. Seronje! Uhhh, kako sem jezen!

Ravno kontra, po vzoru na UAE je treba svet dubaizirati, torej oprostiti plačevanja davka na prihodke iz dela.
In odpraviti obvezne prispevke za karkoli!

Ne pa to komunajzlanje! Mamico vam jebem, zajedalsko! Uhhh, kako sem jezen!

Narodi tega sveta morajo svojim političnim tolpam natakniti nagobčnike tako, da v Ustave zapišejo, da se država ne sme zadolževati, da se prihodkov iz dela ne sme obdavčevati, da države ne smejo imeti komercialnih gospodarskih družb v lasti in da se ne sme pobirati nikakršnih obveznih prispevkov za nič, davki pa smejo biti maksimalno 20% na karkoli.

Uvesti še beveridgejevski pokojninski sistem starostnih rent financiranih iz davkov, enako tako osnovno zdravstveno varstvo, ostalo nad tem minimalnim standardom si pa naj rihta vsak sam.
Šolski sistem pa kopirati po kakšni normalni deželi katere standardi so priznani in zasledovani v celem svetu. How about UK, de?

Nobenega orgijanja naših političarskih tolp in njihovih pajdašev iz MDS in raznoraznih obrestarskih đabalebarošev po svetu. Sikter! Pa da vas vidimo, mamico vam zagamano komunistično-đabalebaroško-fašistično!

Sicer pa to kratkovidno divjanje z dvigovanjem davkov bo kmalu proizvedlo že znan sindrom, ko so davki 90%, ko ima pivo ceno 100 EUR, Neto plača je pa 150 tisoč EUR. To smo mi - žrtve komunističnih eksperimentov že videli. Deja fakin vu, dedeki iz MDS. Jaooo, kam ta svet drvi! Uhhh, kako sem jezen!

Mene ta izjava in s tem tudi sam MDS spominja na trgovce, ki so po Rusiji domačim koruptivnim lopovom plačevali koruptivne provizije, te so pa v zameno za ta svoj zrezek klali cele bike, tak, da so dopuščali, da ruska država in ruske firme, takrat vse državne, plačujejo tudi po 6 krat višjo ceno od svetovne. Pumpaj davke na delo stari, pumpaj vse davke samo da se političarski tolpi in obrestarjem vrti njihova zgodba! Uhhh, kako sem jezen!

Link

Ni komentarjev: