torek, 10. december 2013

2289325 - komentar karikature, kjer Mojškra™ kao napove zmanjšanje birokracije

Auuuu! Evo se že tresem, da bo komunistofašistična mojškra rezala birokracijo.

Bo, ampak edino tistih nekaj mandljcev, ki so službo v državni birokraciji oz JS dobili v času dveh kratkih intermecov, ko so na poziciji bili oponenti kompartije. S kompartijo tekmujoča druga famiglia - pretendent na kontrolo nad ozemljem. Njih bo odpustila, hkrati bo pa podržavila polovico podjetij v državi in s tem na državno siso nagrmadila destine tisočev novih fafljačev državnega joška.

Največ nove birokracije in "birokracije" bo pa mojškra nagrmadila, ko bo uvedla DemkratickySocialisticky®, pa znova uvedla UDBO, OZNO, KNOS (KNOJ) in to pa to. Skratka, trume novih tajnih in poltajnih in odkrito javnih birokratskih beštij.

In ader wordz, vaš risar nima pojma. On si domišlja, da so vsi premijeri na svetu takšni, kot recimo nemški premijer, alpa recimo novozelandski. Niso prjatu, niso.

Novozelandski strastno išče kje bi kakšno birokracijo ukinil pa manj trošil iz proračuna, sloveska premijerka se pa usede v prvo vrsto v Uješci pa prepeva komunistične pesmi in rjove, da je EU tolpa lopovov, ker ji ne pustijo, da bi več trošila v JS, beri - da bi imela še več birokracije, ki bo tovarišico mojškro in njeneo BojdaLevoBojdaNaSredinsko® iz hvaležnosti volila do konca svojih dni. In se udeleževala kolektivnih seans sovraženja opozicije in iskanja grdih imen za njihovega vodjo, kot je recimo "princ teme", ki si bi eventuelno drznila "rezati birokracijo" alpa karkoli vzeti oz "vzeti" Birokraciji in javnemu sektorju.

Ta slovenska javnosektorsko-birokratska "roža" oz ljudi žeroča beštija, svojo ljubo komunistofašistično mojškro, ki jo vsak dan ljubeče zaliva in ji v Uješcama poje nežne partizanske "razpodite - zatrite - zakoljite - v-barbararov-žive-zazidajte" in ji ljubeče šepeta zahtevek, da zapre Janšo, ne bi grozeče stisnila, temveč bi jo s totim velikim sluzastim jezikom temeljito polizala. Do orgazma polizala. Na obojestransko zadovoljstvo, de.

Kajti v Uješci sta tota Birokracija in mojškra skupaj peli bandierorosso, skupaj rjoveli, da je EU "banć of thieves" oz po domaće, tolpa lopovov, ker jima ne pusti "trošiti", apak ju sili "šparati" in da zato tovarišica mojškra in teta Birokracija hočeta, da se jim v SLO realizira demokraticky-socialisticky režim in da se "resno razmisli o izstopu iz EU", da o uvedbi svoje valute, ki bo omogočila masovno ropanje ljudstva potom devaliviranj in razvrednotenj plač, ki jih EU ne more preprečiti, niti en govorimo.

Birokracija in mojškra sta dve oki v isti glavi.

Birokracija je volivna baza mojškri in hkrati zunanja manifestacija najintimnejšega dela komunistofašističlne boljševiške ideologije in doktrine - Birokracija = kompartijska nomenklatura. Od kdaj so pa komunisto-boljševiki proti birokraciji in etato-drkanju ljudstva? Zgolj retorćki seveda fprašam, zgolj retorćki!

Link

Ni komentarjev: