torek, 3. december 2013

2284310 - upravičenost besede "komunistofašist"

[mataj]
> [janezpizdek]
> komunistofašisti

Ta izraz ima približno toliko smisla kot "pedalolokomotiva" oziroma "dizelbicikel".

Zelo podučen interaktivni dokumentarec o političnem izrazoslovju:

unspeak.net

Hehe. Patetični komunistofašistični navijaček bi rad prodajal svoje male amaterske spine na forumu Financ.
Matađ, Matađ, Matađ! Za kaj takega moraš iti na forum Dela; Dnevnika, Mladine....

PS
Če jaz ne bi doma imel enega redkih originalnih izvodov v Slovenščini, takorekoč autobiografske knjige "Benito [Mussolini]", ki jo je oče fašizma, v propagandne namene, delil v Sloveniji; Če jaz ne bi živel v Slovenistanu in na svoje oči in ušesa doživljal vsakodnevno monopolizacijo terminov oz "unspeak" asociranje vsega "domnevno dobrega" s Kompartijo in vsega "domnevno slabega" z oponenti Kompartije, pjav, ki je eskaliral do vulgarnega absurda;...

... če ne bi opazoval kompartijske frakcije, ki jih tovariš Miđet pred vsakimi volitvami s svojo miđetsko levico pretrese pa izdrka kobajagi "novo stranko" z "novimi obrazi", ki jo, kar on določi, da zmaga; ...

...če ne bi pričal, kako delajo "unspeak" "bail-out" bank v lasti tovarišev rigelnikov in udbokolhoz bank - bankomatov tovarišije, bi ti meni morebiti lahko prodajal te svoje vulgarne amaterske spine oz buče oz absurdne poskuse gloncanja krvavega grdega ksihta kompartije iz ust katerega se cedijo strupene sline in zlovešče gruljenje o "demokratćkom" "socailizmusu".

Btw, trdnih, otipljivih dokazov, da beseda komunistofašizem (in komunistofašisti) še kako ima smisla, oz je eden najbolj adekvatnih terminov za opis stanja v Sloveniji, Severni Koreji, Kitajski, Kubi, Belorusiji in Venezueli, je nešteto.

Dokazov, ki bi ta termin postavljali pod vprašaj pa samo eden - na kratko, tekom borih dve leti od skoraj stoletne zgodovine sta si na slovenskem ozemlju dve samooklicani skupini fašistov-okupatorjev iz Italije in komunisto-fašistov morilcev-uzurpatorjev iz Slovenije bili v laseh za ozemlje in za premoženje in nadzor nad financami (antijudovska gonja fašistične nazi-soc mafije proti judovski mafiji y bogamy kolateralno proti vsem Judom).

Pred tem so bili bratje v orožju in člani iste lige, po tem so bili pa zgolj še dve mafijski skupini z aspiracijo reketirati rajo na istemu ozemlju.

Če pogledamo najbolj relevantne značilnosti političnega in gospodarskega sistema, ter doktrine a predvsem prakse t.i. fašizma in t.i. socializma oz t.i. "nazi-socializma" in t.i. "komunizma", vidimo, da vsi ti režimi imajo radi naslednjo kombinacijo:

1: Veliko, čimveč, največ, maksimalno, neomejeno države in državnega premoženja in državnega kapitalizma. Kdo že danes v SLO talibansko kriči, da naj bo/ostane vse državno? Čigav že predsednik parlamenta kriči, da je raz-državljenje beri raz-fašistenje Slovenije veleizdaja?

2: Ko govorimo o vseh, razen o ravnokar reformirajočih se kitajskih komunistih, ki sami sebi ravnokar podarjajo oz uvajajo status tajkunov, kolateralno pa, hvala bogu, zaradi drugih fenomenov, ki spremljajo to dogajanje, profitira od tega mikropremika tudi kitajska nacija, ki jo KPK še vedno tretira, kot zasužnjeno drhal, najdemo pri vseh, zlasti pri slovenskih nazi-soc komunistofašistih, nekdanjih nemških nazi-socialistih in nekdanjih in sedanjih talijanskih nazi-soc fašistih tudi: ksenofobijo to tujcev oz. tujih vlagateljev, ki se jo prodaja pod firmo nazi-interesa, v resnici pa gre za fritzlovski kletni izolacionizem, ki hoče anuse naroda rezervirati za domači fritzlovski nazi-soc klan.

3: Totalitarnost. (Selbstverstendlich, de!)

4: Netoleranco do politične konkurence, ki je v Sloveniji leta 1942 dala nočne asasinke kampanje komunističnih eskadronov smrti in sprovocirala vaške straže, leta 1945 proizvedla barbararove, fojbe, tezenske takonvske jarke napolnila s trupli masovno umorjenih, v letih 1992-2013 pa umor Dobrega iz Negove, nenehno agresijo na edinega relevantnega oponenta, montirane patria procese in na koncu še rožljanje z vrnitvijo Slovenije v trdo obliko državnega kapitalizma pod taktirko komunistofašistov - t.i. "demokratični" "socializem".

5: Državni kapitalizem v kombinaciji s kapitalizmom velekapitala oske skupine s fašistično nomenklaturo zlizanih velekapitalistov, ki so velekapitalisti postali s pomočjo nomenklature, oboje v rokah oz pod palcem komunistofašistične, nazisoc nomenklature.

Mafijski konflikt dveh nazi-soc fašističnih skupin za teritorij, recimo Hitlerjev in Staljinov za Poljsko ali Mussolinijev in Titov za zahodno Slovenijo, istro in Dalamcijo, jih ne naredi za različne in nezdružljive, kar dokazuje, med drugim, dejstvo, da so tik preden so se zravsali za teritorialni plen na Poljskem in v Jugoslaviji, bili bratje v orožju in člani iste lige, ki so ji, s figo v žepu seveda, rekli "antiimperialistična".

To, da sta italijanska in nemška mafija, bili 50 let pred marksistično boljševiško ortodoksno komutalibansko dogmatsko jugoslovansko in sovjetsko, imela zrelejši in manj talibaniziran, ter dogmatsko manj iracionalen koncept nazi-socializma, z že predvidenimi t.i. NjihovimiSvojimi™ tajkuni in ohranjeno vlastelo brez posega v privat lastnino, razen seveda v lastnino nepoženljnih, kar jih zopet naredi enake, hehe, TvojiSvoji™ slovenski komunistofašisti so pa rabili 45 po vojni, da pridejo na Mussolinijev koncept državnega kapitalizma v simbiozi z rdečetajkunskim turbokapitalizmom velekapitala njihovega klana, pa jih ne naredi za različne, kvečjemu potrjuje njihov skupni oriđin in skupno doktrino, ki se je po letu 1991 končno tudi uresničila in v iber izenačila.

Le, da so v Italiji in v Nemčiji vmes odjebali nazi-socializem oz fašisto-nazi-socializem, slovenski talibani so ga pa komajda uspeli na ful realizirati leta 1992, sedaj bi ga pa radi še poglobili, razzširili in zacementirali z potopitvijo Slovenije nazaj v totalitarizem pod novim imenom "demokratićki" "socializem".

Hitler in Mussolini so komuniste preganjali zato, ker so komunisti imeli močno judovsko konotacijo in relacijo, Judje so jim pa bili na poti do totalnega financ nadzora....

...a, bogami TUDI zato, ker so komunajzli bili za Hitlerjeve in Mussolinijev pojme in aspiracije preveč ekstremno-talibanski, preveč papeški, hehe, ker, kot rečeno niso še bili toliko napredni, pa so eto s seboj v prtljagi okoli trogali goro dogem, ki so bile za Hitlerja in Mussolinija kratkomalo zgolj neprijetne, recimo komunistični odnos do katolicizma, zasebne lastnine in velekapitala. Hehe, mene to tako nasmeje - slovenski kumunajzli so bili za Dolfeta in Duceja preveč dogamtski, talibanski, ekstremni. Auuuu... ch!

Leta 1992 so slovenski komunisto-fašisti odvrgli tudi za njih povsem iracionalno, nepotrebno in neprijento prtljago tega svetega komunističnega trojstva dogem, ter se prelevili v tercialkam podobne talibanizirane katoliške in protestantske vernike, ki sedijo v prvih vrstah v cerkvah, nosijo križe na procesijah, berejo berilo, de, nosijo žegen, hehe, pa v velekapitaliste, ki zasedajo bolj ali manj skoraj vseh top 100 mest na lestvici premožnih v Sloveniji, kar jih pa ne, jih njihovi protežeji in pajdaši durgih provinienc in v borce za velike osebne računa na Kajmanih, za vile v Monacu, velejahte na Hrvaškem in v Črni gori in kondominije v Burj Khalifa in na Palm Jumeriah v Dubaju.

Dovoli mi, da zaključim z vizionarskimi besedami Sir Winstona: "Po vojni si bo fašizem nadel ime anti-fašizem in nadaljeval izvajati vse in še večje grozote, kakor do sedaj, le da poslej na lastnih narodih".

Veš, matađe, primitivna in prozorna mudološko-demagoška in populistična monopolizacija antifašizma s strani tvojesvoje kompartije, ki z antifašizmom ima približno tolko, kot Mica Trofrtaljka z mlahavimi kurci; kompartije, ki je po vseh praksah bila in je še danes, nič drugega, kot suhi fašizem;...

...primitivno-prozorna agitprop samopoimenovanja in preoblačenja, primitivno uvaljevanje vsega, kar folk v svojem vrednostnem sistemu, (precej tudi usmerjanem, zmanipuliranem in disfunkcionalnem vrednostnem sistemu ljudstva, katerega ume kompartija pere že skoraj 70 let), pridružuje slabemu, torej uvaljevanje tega političnim oponentom, sebi pa pripisovanje vsega, kar v vrednostnem sitemu folk pridružuje dobremu;...

... tvojih svojih komunistofašistov še ne naredi zares za anti-fašiste. Tako preprosot to ipak ni.

Vsakoletne orgije v lažgošah niso antifašizem temveč suhi fašizem, ki ima za cilj vzdrževanje razklanosti v narodu s ciljem večne mobiliziranosti rdečih talibanov. Zasnovano na strahu od detronizacije, izgube privilegijev in posledičnega izbruha na plano polne resnice o zločinskosti njihovih očetov in dedov.

Vsakoletne orgije na osnakaricah niso antinazi-socializem, temveč suhi nazi-socializem, ki ima za cilj vzdrževanje razklanosti v narodu s ciljem večne mobiliziranosti rdečih talibanov. Zasnovano na strahu od detronizacije, izgube privilegijev in posledičnega izbruha na plano polne resnice o zločinskosti njihovih očetov in dedov.

Blasfemično asociranje boja proti okupatorju s kompartijo, ki se je v resnici šla svoj komunajzer-boljševistični prevrat, in zlasti z današnjimi miđetovskimi falangami nazi-soc fašisto-turbo-velekapitalistov je zgolj in samo arogantno komunistično blasfemično orgijanje, ki jih v očeh nikogar normalnega ne more narediti za osvoboditelje (Če so pa bili proti osamosvojitvi in demokratizaciji in tudi v konflikt z okupatojenm niso šli takoj, temveč preračunljivo z enim samim ciljem - prevratom in revolucijo!) ali pa za svobodarje (če pa folk sistematično pavperizirajo in dolžniško zasužnjajo, davčno diskriminirajo, davčno izčrpavajo, prispevkovno reketirajo, jim ekspropriirajo, pa dajajo njihovim svojim rigelnikom, jankovićem, itd.

Primitivni agitprop, ki sloni na samopoimenovanjih in preoblačenjih v svobodarje, medtem, ko teče brutalna agresija na vse svobodarsko (S tujko - liberalno), pa tvojihsvojih fašisto-komunistov ne more narediti za good guyz. Ne gre, dude, jebiga, zlo je zlo, pa če mu oblečeš karkoliže in če mu nadeneš katerokoliže psihodelično pinki ime.

PPS
Btw, najlepše in najbolj fascinantno v tisti knjigi o Benitu je, da se ves čas hvali, da ima ultraške socialistične korene. Kot bi to bilo nekaj za pohvaliti se, hehe. Fašistična sociopatska budaletina! Isti je ko Lukšičašenko!

Atek, kovač, je bil ultraški ekstremistični sociopatski seljački socialist, sinek pa takisto.

Italijanske oblasti so Benita preganjale, tak, kot so jugoslovanske Brozeka, pa je srota moral spizdit gori v Južno Tirolsko agitirat po tratoriah, tak kot je njegov brat Adolf nekoliko severneje po pivnicah. V knjigi celo omeni, da je z navdušenjem prisostvoval nekaj seansam v tistih pivnicah na Bavarskem. Tak, kot so številni jugokomunisti, zlasti slovenski komunisti, na Bavarskem bili s sijem v okah požirali Hitlerjeve nacional-socialistične "pro-delouske" besede. Buuuuhahahaha.

Če ekstremni socialisti Lenjin, Trocky, Marx, Cetkinova, Luxemburgova in druščina ne bi bili Judje, bi v knjigi najbrž tudi njih omenil, tak, kot je echte taljanske ekstremne socialiste.

Če slovenske komunjare oz komunistofašisti ne bi bili imeli staro slovensko karakterno lastnost, ki valda nastane zaradi zamejitve vidika s hribi, oz njega patetično zožitev na suhi provinicializem, v teh naših zatohlih podlapskih dolinah, lastnost, ki se ji reče "vedno bolj papeški od Papeža", vedno večji katoliki od samega Papeža, bi imeli Lenjinovo elokvenco, pa tak kot on, brez drame in brez nepotrebne dogmatske blaznosti priznali, da je "socializem", zgolj monolastniški kapitalizem, v katerem je dovoljen en sam kapitalist - država, torej državni kapitalizem.

Lenjin seveda ni pozabil narod slepiti z agitprop umskopralnim dodatkom, da je pa država zato narodova, pa je narod kot kolektiv tisti edini dovoljeni kapitalist. Yeahh, right!

Staljin, ki je bil nekoliko bolj kompleksna žival in je bil ne le boljševik, temveč tudi goreč antisemit, je jugoslovanskemu komunisteku Kardelju večkrat dal košarico, ko je, kot sovjetski boljševik večji od samega Staljina, v več kot 50 pismih prosil, da Juga postane respubljika Sajuza, je nekoč Kardeljeku napisal približno tak: "Povej tistemu lopovu in mafiozu in morilcu Brozu, da to, kar vi tam počnete, ni nikakršen "novi človek" in "novi družbeni red", temveč zgolj vulgarna oblika državnega kapitalizma v rokah balkanske tolpe".

Staljin in Lenjin sta imela in pravšnjo nadkritično maso in pravšnja muda in pravšnjo elokvenco, da sta to odkrito povedala. Naši komunistofašisteki pa še vedno furajo termin "socializem", v najnovejši inkarnaciji je postal celo oksimoronski "demokratični" "socializem". Ki se bo začel z burstom nedemokratičnosti, ko se bo odvzemalo zasbeno lastnino, da lahko nastane "socializem". Manifest temu reče "prerazdelitev trenutnega bogatstva".

A ničnede, če so rabili 50 let, da so odvrgli dogme (1)antivere, (2)anti-privat lastnine in (3)antivelekapitala-buržoazije, kot depandanse državnega kapitalizma, bodo pač v prihodnjih nekaj desetletij dozoreli in odkrito priznali, da gre za državni kapitalizem in posledično, da ne obstaja dilema kapitalizem ali nekaj drugega temveč demokratični prostotržni kapitalizem svobodnih zasebnikov vs državno-fašistični planski kapitalizem v deželi zasužnjenih zasebnikov.

Let me guess - nova vera bo pridigala "Družbeno odgovorni demokratični planski državni kapitalizem". Kitajskega tipa "z avtentično slovensko potjo". Auuuu & hehe.

Link

Ni komentarjev: