nedelja, 22. december 2013

2298242 - nadaljnji razvoj Demok®atičnega Socializma

[finigospod]
Privatizacija državnega premoženja poteka po polžje. Na eni strani ni prave volje in želje (SD), na drugi pa neznanje in zbirokratizirani postopki. Na takšen način bomo državne deleže prodajali še 20 let.

Sanja svinja kukuruz.
Ne le, da jih ne bodo prodajali, eno leto jih bodo še nove masovno podržavljali, tak, kot nedavno banke, trimote in to, potem se bodo nehali sprenevedati in usekali odkrito, da hočejo nazaj v leto 1945.

Takrat bo NNNKI (Najnovejši Novi Novoobrazni Kučanov Izbranec) iz NNNS (Najnovejše Nove Nikolinaoblasti Stranke) stoječ pred NNNLB (Najnovejšo Novo NLB), naciji razodel kako so bili modri in daljnovidni, saj so skoraj vsa podjetja že državna in uvedba socializma v lastninsko-gocpodarckem smislu sploh ni ne vem kakšna dramatična sprememba. Splohe ne bo treba "ne vem koliko" "prerazdeljevati obstoječe bogacvo", kakor, kot vemo fsi, predvideva manifest demkratićkega, de.

Takorekoč, šlo bo za najbolj naravno naravno poimenovanje vsebine z imenom, ki ustreza njenemu dejanskemu agregatnemu stanju.

V deželo skoraj 100% državne lastnine bo uveden državni planski kapitalizem a.k.a. DemokratićkiSocializem®. "Big Deal", bodo porekli komunisteki. "In sou vot kricefiks porkamadona", bo dodal Borat Precednićki. Ki bo takrat seveda po hitrem postopku postal Bifši, z apanažo, s fikusm in tajnico, da neki časa svoj frisek kaže okol na državni račun.

Rekel bo, da "proctovoljno otstopa", "spontano" kakopak, da bi dal prostor novim idejam, ki jih pozdravlja, saj je to volja ljucva, koneckoncof. "kakšen demkrat bi bil, če se bi temu upiral", bo zaključil tovariš Borat in se v trojki odpravil teči okol ukupirane Ulublane, de.

Razlastili bodo nekaj njihovihsvojih rdečih tajkunof na prijateljski način, tak, da se javno kobajagi izvede "razlastitev vseh enako", v ozadju mu pa bodo omogočili dostop do miljardic v tujini in benefitov rdeče nomenklature v Sloveniji, do obojega kučanovska tolpa ima dostop vse od časa, ko so jih še za življenja Tita pričeli nositi vun in skrivati na članom udbovsko-nomenklaturne pajdaške bratovščine znanih lokacijah.

Takšni NjihoviSvoji kobajagi-razlaščenci, ki bodo svoja podjetja itak prej izčrpali na tajne račune v tujino, novi đamahiriji v dokapitalizacijo pa pustili izčrpane olupine, bodo stopili pred kamere in rekli, da je tako prav, češ, če je "cela družba" za demokratićki socjalizem, njih vseh 550 tisoč "levih" volivcev, de, ki tvorijo to UsoSlovenijo® potem je "družbeno odgovorno", da se lastniki premoženja, zlasti podjetij, temu uklonijo.

Celo več, Kranjcem bo dano uživati v sprenevedanju in hinavščini, ko bodo eni "prostovoljno darovali svoja podjetja deloucem", "sponatano" in "sikreno, seveda, dejansko pa seveda darovali komunistični državi, češ oni so že davno uvideli, da je kapitalizem dead-end in so itak že ves čas delali in do deloucou imeli tak odnos, majkejimsudija®, takda je to poslednje dejanje itak samo še formalnost.

Ok, jebiga, vse zasebne lastnike podjetij, ki se ne bodo prostovoljno vključili v hinavćenje, se prostovoljno odrekli svoji lastnini, ter vseh 1,5 milijona ne-volivcev kompartije, bodo skušali zdisciplinirati, ene bolj en manj prijazno, potem jih bodo pa pač tiste neuklonjene radirali®, beri - brutalno jih bodo razlastili - oropali. To bo logičen zaključek kampanje, zdaj, ko so prišli na okus po "radiranju" podrejencev.

Razlastitev, oz brutalno oropanje teh zasebnikov, je v bistvu edini pravi cilj in smisel celotne kampanje.
Od totega njihovega manifesta in demokratićkosocjalizma ne bi osalo nič, če se odmisli pljačka premoženja, po katerem se jim cediji sline in če se odmisli svoboda posameznika, ki jih moti.

Kakorhitro bo ta rop izveden, se bo začelo odštevanje do novega bankrota države, s tem, da bo vsak naslednji bankrot prišel prej. Za prvega jim je uspelo vleči in raztegovati komunistični čigumi 45 let. Drugi je trajal borih 25 let, prognoziram, da jim bo Novi Demokratćko-Socialistićki, trajal le dobro desetletje.

Kaj sledi potem? Odvisno od tega koliko jih bodo v fojbe pometali leta 2015. Če jih bo veliko se bo iz DemkratićkoSocjalistićkega prešlo v čisto Severnokorejsko Slovenijo, torej SS. Novih ulažgoš bo pa nastalo kot listja in trave, povsod se bo redno zbiralo in gagalo o zmagah ljucva nad neoliberalizmom. Borcof na spešl rentah bo tam nekej okol 550 jurjof.

Če pa novih fojbiranih ne bo veliko, pa se bo možno sprenevedati, da so akrapoviče in boscarole pobili pijanni nadrkanci tak kot Dobrega iz Negove, potem bo naslednja inkarnacija najbrž neke vrste še bolj "Demokratićki Demokratićki Socjalizem Sa Elementima Samoupravljanja Y Kibucarstva Na Slovenaćki Naćin". To bi znalo fungovati pri ofcah, da se zaigra še eno rundo hinavćenja. Tista bo trajala le še 4 leta, do nastopa popolne lakote z ljudožerstvom, tak kot v Severni Koreji.

Naprej pa moje tretje oko shamansko ni še raziskovalo, saj sem svoj shamanski obred namenoma prekinil, ker ljudožerstva niti v stanju shamanske zamaknjenosti nea prenesem. Komaj prižgano Cohibo Behike 56 in komaj odprto buteljo terana sem stran vrgel, da prekinem toto shamansko zamaknjenost. Polej vete kolk je bilo hudo.

In ader wordz, kdor je pameten, alpa vsaj racionalen, bo pravočasno poskusil čimveč tovrstne lastnine izmestiti iz Slovenije, kdor bo pa čakal in upal, bo pač klasična žrtev sindroma kuhane žabe.

E pa na zdravje Demokratćko Socjalistićka Ljucka Respubljika Slovenistan v Ustnavljanju (DSLRSvU). Pa srečne poslednje, ali maksimalno predposlednje adventne praznike v vsaj formalno evropski Sloveniji.

PS
Ker je novi papež nedavno izrecno poudaril, da to, da je dvignil svoj glas v prid pravičnejše razdelitve svetovnih naravnih resursov in dobrin, ne pomeni, da je marksist, ki bi drukal za komunistično otimačino, napovedujem, da bodo vera in verski prazniki v DSLRS prepovedani tisti hip, ko bo Vatikan dvignil svoj glas proti masovnemu fojbiranju, ki se v letu 2015 dogaja v srcu Evrope.

Majda Širca z novo revolucionarno barvo las "lava red", bo vse sakralne objekte teatralno in zmagoslavno proglasila za Ljucke Kulturne Domove (LKD), cerkev na Blejskem otoku bo pa dala zrušiti, da en kazi videza pokrajine, v LKDjih se bo redno prepevala bandiera, zakoljite-razpodite-fojbirajte neoliberlane svije in comandante ćegevara.

Mata Kotiprova bo ljucvu, kot doživljensjka deputatka ljucke skuščine, razodela, da so cerkve bile legla kontrarevolicije in da so jih morali prepovedati in pretvoriti v kulturne domove, v katerih mladina Zveze Mladine DSLRS ustvarja povsem novo originalno smer v glasbi, ki je naravni odziv in izraz protesta proti grozečemu neoliberalizmu iz tujine in nevarnemu revizionističnemu dvigovanju glave domače kontrarevolucionarne pete kolone.

Božič bo prepovedano proslavljati tudi doma in ne le na javnih krajih, orehov in šunke bo sprva umetno zmanjkovalo baš za Božič in Veliko noč, nova nravstvena policija, bo dala znane prekršitelje, od budnih in zavednih pripadnikov ljucva že nekoč prijavljenih v pretklosti, preventivno fpržuniti, da prepreči čaščenje Božiča in Velike Noči, teh znanih opiumov ljucva.

No, po inicialnih par letih totih orehov in šunke, itak dejansko ne bo, ne za praznike in ne vobče. Nravstvena policija, s pomočjo zavednih in budnih članov lokalne skupnocti, bo nadgledala obiranje orehov in njihovo predajo v centralizirane rezerve DSLRS, tisti, čigar drevo ne da normiranih 200 kg očiščenih orehovih jdrc, po drevesu, bo pa oglobljen ter najmanj za dva meseca zaprt. Brez možnosti pritožbe.

Znano je namreč, da orehova drevesa v DSLRS v normalnih razmerah demokratićkega socjalizma, dajejo od 100 do 300 kg več očiščenih orehovih jedrc, kot v neliberalnem kapitalizmu.

Razen pri Kučanovih doma, kjer orehov ne bo zmanjkovalo, saj bo Štefka vsak dan, razen seveda za omenjene verske praznike vključno z ramadanom, ko tega ne bo počela iz revolucionarnih načel, Novemu Bifšemu spekla bakljavu & tufahiju.

"Ima se, može se", bo rekla v kamere, hvaleč bogacvo, oz zgodbo o uspehu našega nam demkratickesocialistickega.

Mojca Pašek Šetinc bo žnjo prijetno kramljala v oddaji "Kaj kuhajo znane Slovenke - vodilne revolucionarke svojim znanim možem?" Štefica bo prešerno razpoložena rekla, da ima Milan narjaje bakljavu, ona pa mu raje naredi tufahiju, ker je bolj zdrava, saj ima NoviBifši cuker na osmici.

PPS
Kar se mene osebno tiče, se v korist ljucva odrečem vsega tega bogacva DSLRS, meni bo dovolj, če mi bo bog dal vse to opazovati oblečen magari v ponošen in od ekvatorilanega sonca razbarvan T-šrt in kopalke, ki so hkrati kratke hlače za v mesto, hehe, izpod kakšne, od DSLRS čimbolj oddaljene palme, magari iz najbolj ogabne kapitalistične države propadajočega kakopak kapitalizma, spal bom magari brez pižame, de.

Y bogamy lahko tudi v državi "sa-elementima-fevdalizma" povsem oropan in deprivilegiran blagodeti marksizma in demkratićkegasocjalizma. Tak skromen sem, jebiga, vse premoženje v DSLRS bom privoščil kar ljucvu, oz njegovi državi, de.

Da bo umetniški vtis neokrnjen, se bom najverjetneje odrekel tudi državljanstvu DSLRS; "...naj 'ma ljucvo, bom rekel, shaman mam vas The ljucvo rad", "...fse v DSLRS mora biti od ljucva, pa bogamy y moje državljanstvo", si bom najverjetnje modro zašepetal v brk, ko bom vložil prošnjo za državljanstvo tiste oddaljene kapitalistične/fevdalne države iz sez s subtropsko-tropsko klimo in to.

Kar se tiče moje hiše v Sloveniji, če mi v splošni frki ne rata jo prodati, kar bo najbrž res slučaj, de, bom mehanizem za samovžig® naštimal, da zna prepoznati obraze in bo do spontanegasamovžiga® prišlo le, če se bo vanjo po stari komunistični tradiciji naselil kakšen zelo zaslužen revolucionar - borec za DSLRS, de. Korupcije in požrešnosti pa ne prenesem, to pa res ne. Pošteno?

Link

Ni komentarjev: