sobota, 14. december 2013

2292572 - kaj imamo mi od naših sponzoruš

[sivi pinot barique]
sponzoruša

pa lahko me Gušto, zaradi mene, tudi zbrišeš

Včeraj stopi tovahiš Kaheln Levičahski Ogabni pred TV kamere in pove:

"S tem, ko bomo dokapitalizihali banke, smo phephečil thojko, čeb pa thojka phšla bi blo pa odpuščanje v javnem sektohju in znižane pokojnine." ( Ja in?! In fakin so what?! Kaj že je slabo v tem, da zajedalska zalega izgubi privilegije, ki ji ne pripadajo?)

Prevod izjave tovahiša Kahlna: Zdaj ko smo se mi rdeča tolpa medsebojno dogovorili, da oropamo preostali del nacije [spet!] , (pri čemer smo brutalno preglasovali opozicijo, akr nam je omogočilo sramotno virantovanje in kapekiranje!), smo javnemu sektorju in nekontributorski zajedalski zalegi, ki visi na pokojninski blagajni v škodo kontributorjev, zrihtali da obdržijo svoje nezaslužene privilegije, naše pajdaše kradljivce pa skrijemo pred javnostjo. Vsi omenjeni srečni benefitorji so pa, mimogrede, poleg njihove svoje tolpe, ki je plenila potom udbokolhozbank, ki so zato zaglibile v minusu, naslednji glavni viri problemov.

Kaj pa narod, izven tega kroga, ki bo vse to prisilno plačal? Kaj pa oni?! Ma, ko jih jebe! Oni so tu samo zato, da se žnjihovo krvjo ohranjajo ugodje in lagodje javnosektorskih odvečnih oz sinekurcev in, da pomagajo prikriti zlodela lopovov-pajdašev, ki so narodu samo v tej operaciji še enkrat ukradli 4,8+ milijard, ki so potrej že bile ukraene preko banke, zato tudi je anstala luknja. Tam, kjer je luknja, je nekoč bilo 4,8+ milijard narodovega denarja.

On se hvali s tem in to odkrito! To je tako, kot se bi Fritzl po prihodu iz kleti, med vulgarnim tlačenjem kurca v gate šopiril v lokalnem bufetu, kako je fino, da mu je uspelo zakleniti klet preden je hčerki uspelo zbežati vun, policijski trojki pa spaziti tajna vrata v klet.

Normalna reakcija nas drugih je seveda, trojka naj kar pride in odvzame nekontributorjem privilegij visenja na pokojninski blagajni izven meja onkraj katerih nimajo kritja oz. niso kontribuirali. In naj potera iz javnega sektorja sinekurne pizdeke, ki so si sebi na račun preostale nacije zrihtali lagodje, medtem ko je tudi zaradi umetno ustavrjenih visokih stroškov dela, a predvsem zaradi podmiznega aranžerskega kapitalizma kartlenikov, 200 taužent trdo delajočih iz realnega sektorja izgubilo delo.

Trojka sicer ni vsemogočna in ne bo prišla ravno s samaritansko agendo, ma katerakoli agenda, ki od joška odstavi rdečo zajedalsko tolpo je meni ok, zlasti, če bi preprečila ta očitni rop v višini 4,8+ milijard.

Za teh 4,8 miliajrde bi slovensko gospodarstvo in prihodujoči iz dela lahko bili 6 let oprošečni plačila davko na prihodke iz dela. če še komu, bi ta denar bilo treba dati/pustiti v žepu producentom. Ne pa tej rdeči lopovksi zalegi!

V tem smislu so vsi komunistični nomenklaturniki sponzoruše™.

Le da smo prisilni sponzorji mi. Sponzorji, ki za sponzorstvo ne dobimo nič. Sponzor sponzorušo vzdržuje, da si bi lahko praznil jajca, kadar se mu dvigne. Kaj imamo mi od naših sponzoruš? Ali nam ga vsaj kdaj pofafajo? Ravno obratno - silijo nas, da mi njih ližemo!

Oni so sponzoruše, ki se jim godi lepo in lušno, medtem ko 200000 slovenskih družin poštenih ljudi nekdaj producentov, zdaj suspendirnanih oz deprivilegiranih dela, doživlja največjo mizerijo vseh časov.

Ni čudno, če pa so nam komunistični lopovi brutalno ukradli na desetine milijard! Katera mikro-ekonomija velikosti slovenske, tako gromozanske deleže ukradenega BDP lahko prenese? Zgolj retorično vprašam, seveda.

Link

Ni komentarjev: