petek, 20. december 2013

2297406 - praktično nimamo srednjega razreda

Če ne bi v nekem, vsaj nekem kontekstu namignil, da je delež srednjega sloja minimalen, ker je, kot si odvrnil Madžaru, "bil zdesetkan", bi me kolumna samo zaradi tega danes povsem razočarala.

Tako te bom samo dopolnil, če nimaš nič proti, hehe in te prosil, da v bodoče paziš, da se po nemarnem ne uvrstiš med tiste, ki proliferirajo komunistične laži o obstoju ekstenzivno velikega deleža srednjega razreda v Sloveniji.

Btw, že termin "zdesetkan" je tehnično neustrezen, saj podrazumeva, da je srednji sloj že obstajal, pa so ga komunajzali zdesetkali. Ne "zdesetkali" oni mu niso dovolili nastati!

Ajde, gremo skupaj počasi, read my fingerz: Srednjega razreda na ozemlju boljševiško-nasilno-uravnane Slovenije ni nikoli bilo več kot teh sedanjih nekaj procentov. Do leta 1945 smo bili polfevdalna provinca, za tem pa ves čas vse do danes komunistična fevdalna vukojebina nasilno uravnanih v približno enaki bedi - beri nasilno steranih v spodnji razred. Amen!

Slovenskega srednjega razreda skoraj ni! Amen! Ker so ga sistematično eliminirali s pomočjo treh sistematično izvajanih boljševiško-lopovskih aktivnosti: 1) Diskriminatorni davki na delo; 2) Prispevkovni reketi v formi brezkapičnih reket-prispevkov in 3) S pomočjo umetnega nečastnega lopovskega sidranja bruto plač na netržno nizko, človeka nevredno, garjavo vrednost. Pa potem so tu ropi v taužent drugih formah, ki se jih je vedno črpalo iz žepov osovraženega nesojenega srednjega razreda producentov.

Od 100 odstotnih točk ima Slovenija, realno merjeno glede na kupno moč na EU trgu, na katerem de facto smo, le par promilov zelo bogatih rdečih tajkunov, zgolj par-sto legitimnih in vsega spoštovanja vrednih bogatih ljudi, ki so svoje premoženje in uspeh zgradili s svojim delom in umom in to navkljub delovanju komunistične plenilske tolpe, ki jim je zasegla, ali škodljivo onemogočila ustvariti najmanj še dvakrat toliko, kot so ustvarili, no potem pride par procentov tega nesrečnega "zdesetkanega" srednjega razreda, vse ostalo in tega je tam nekje cca 95% so pa v enaki bedi nasilno uravnani reveži.

Še to, edini mega-vele-kapitalist v tej državi je Komunistična Država. Roko na srce, komunistični rdeči lopovski tajkuni, resda imajo od nekaj miljonov do nekajsto miljonov nakradenega kapitala po glavi tajkuna oz tajkunćića, ma to je v smislu govora o "bogataših" patetična sirotinja na svetovni ravni.

Oni so videti superbogati samo zato, ker je vsa preostala raja, njih 95% neverjetno revna. Brezdomec, ki se v zavetišče z rdečega križa vrne z novimi usnjenimi škornji, ki jih je neznani donor daroval, je ob ostalih v razcapanih allstarkah videti superbogat, nje, de. Auuu!

V vsej tej bedi so najbolj patetični pripadniki, sicer privilegirane javnosektorske kaste, ki iz udobja svojih zacementiranih sinekurnih delovnih mest roštiljajo za prvega maja pod rdečo barvo in pijejo kri deprivilegiranemu producentu iz realnega sektorja in so pripravljeni podpreti fašistokomunistično kliko, da magari požge celo državo, samo, da lahko njihov pajdaš in brat po politični usmeritiv Kahel Levičahski, reče: "Uspeli smo phephečiti phihod thojke. [Ohopali smo nejavni sektoh]. Ne bo odpuščanJ v javnem sektohju in ne bo nižanja pokojnin do leta 2015, [potem bo pa itak demokhatični socijalizem, ejgha]", česar se poleg javnosektorske kaste najbolj veselijo tisti nečastni nezasluženi rentarji, ki visijo na pokojninski blagajni, namesto na proračunski sociali, a v PAYG niso nič ali dovolj vplačevali. Vse to se dogaja na račun in v škodo producentov iz nejavnega sektorja in v škodo poštenih lastnikov privat biznisov.

Zakaj so patetične te javnosektorske rdečerite nizkovejevke? Zato, ker zanikalno lindasindromsko patetično sami sebe proglašujejo za srednji razred, valda zato, da bi jim štimala komunistična laž o "zgodbi o uspehu".

Ne pepeki, srednji sloj ni status, ki se ga izračuna, kot nekakšno matematično sredino bede, pa da slovenskemu komunistu uspe najti "ogromen" srednji razred tudi v taborišču lačnih v Darfurju, kjer slo lažljiva nategunska komunjara za srednji razred proglasi tiste, ki imajo 2 pesti riža na dan, češ, da so spodnji razred tisti, ki imajo eno pest, višji pa tisti, ki imajo tri pesti, hehe!

Ne, bedniki, ne, vi s svojih garjavih 1,1k EUR neto mesečne mezdnine, s katero komaj sestavljate kraj s krajem, niste nikakršen jebeni srednji razred na trgu EU, Sveta in tudi na trgu SLO že davno več ne, temveč ste že spodnji razred, najnižji razred - beri sirotinja. Pod vašim razredom ni nižjih, pod vami je takorekoč samo še nafta, papki zagovedani! Kaj šele so ostali, čigar povprečje je 900 neto? S tem samoslepljenjem ste pa že nadležno patetični. Koga le skušate prepričati?

Link

Ni komentarjev: