sobota, 14. december 2013

2292635 - roparska zgodovina se ponavlja

[mataj]
Če misliš tisto izpeljavo, ki pravi, da se zaradi komunizma ljudje med vojno začnejo kar pobijat? Ta je dejansko tako neumna, da človeka kar zaboli.

Ne seri, komunistični agitator!

Niso se "ljudje pobijali med vojno", temveč je komunistična zločinska klika pobijala premožne ljudi med vojno, da se polasti njihovega premoženja. In seveda kmalu vse tiste, ki so se drznili organizirano braniti od nočnih asasinskih pohodov komunističnih eskadronov smrti.

Unilateralno!

To je bila unilateralna zahrbtna nenajavljena državljanska vojna komunistične beštije proti narodu. In ciljan pomor vseh lastnikov premoženja, po katerem so se komunističlni tolpi cedile sline iz požrešnih hijenskih žnabel.

In danes se, seveda, pričakovano, zgodovina ponavlja.

Spet rožljajo s "prerazdeljevanjem obstoječega premoženja". Beri, sline se jim cedijo po ponovitvi otimačine in seveda tudi zahrbtnih podmuklih umorov onih, ki bodo svoje premoženje branili pred komunističnim hijenam oz nasprotovali njihovim lopovskim aspiracijam po premoženju drugih ljudi.

A vleiki rop traja in poteka nenehno že od leta 1945. To z udbobankam ni nič drugega kot otimačina, le da je slovenski folk preveč butalski, da bi to doumel. Zato se komunistična tolpa tudi upa tako brutalno odkrito to početi! Prebutast in prestrahopeten je ta naš folk, da bi si priznal oz imel muda "doumeti", da mu je komunistična tolpa v recentnih 23 let ukradla nekaj deset milijard premoženja oz prihodkov, ki ni utegnilo postati narodov premoženje, saj ga je tolpa davčno-reketarsko prestregla, hehe.

Tako, kot ni doumel, da če leta 1991 s sojenji in lustracijami ne sankcionira tiste pomore iz leta 1941-1947, otimačino iz let po 1945 in 45-letno opresijo komunističnega totalitarizma, sledi ponovitev zgodovine, nova ekspropriacija, rop, totalitarizem zakrinkan v ovčjo kožo in kmalu tudi novi pomori! To je edino, kar komunistična "prerazdeljevalna" tolpa zna in ima za cilj.

In ker ta zahrbtna zločinska tolpa mimo grabeža ne zna nič drugega, je to, tolpi itak nezaželeno državo, uspela spraviti na kolena oz devastirati že v borih dveh desetletjih.

In da zabriše sledi ima ambicijo vrniti Slovenijo v leto 1945.

Pod novim nategunskim imenom "demokratični" "socializem".

Pridevnik "demokratični" pa valda pomeni, da bodo akrapovičem dali možnost, da v organiziranem eksodusu zbežijo iz države, brez svojega premoženja seveda, ker premoženje bo predmet "prerazdeljevanja obstoječega bogacva", de, brez katerega ni in ne more biti njihovega "demokratćkog socjalizma".

Alpa se strahopetno predajo in pohlevnizirano sužnjujejo komunistični nomenklaturni tolpi naprej. Dovoljeno jim bo svojo strahopetnost prekriti s psihodeličnim gaganjem na primer o... oooo...., kaj pa če bi o domoljubju, recimo, hehe, če bi recimo gagali malo "da mormo skp tišat", hehe. Če storijo tak, jim bo tolpa dovolila, "demokratćki" seveda, da "primeren del premoženja" obdržijo, de. Zato se temu reče "demokratćki socjalizem". hehe. Tisti iz leta 1945 ni bil "demokratćki", ker Partija ni pustila, da bi akrpoviči karkoli obdržali. Kidriči so hiteli tuliti "...proizvodna sredstva smejo biti samo in izključno državna".

Mamico vam lindasindromsko nategunsko fejkarsko kumunajzarsko! A narod da se je medsebojno pobijal?!

Čudim se, da se niste odločili naročiti tovarišema Pirjevcu in Repetu, da "odkrijeta", da so se vsi tisti, ki jih je pomorila vaša lopovska zločinska komunistična hijenska pamet, sami pomorili. Ker v njih ni bilo vere v komunizem, vere v kohezivnost in to pa to , hehe. Auuuu!

Imaginirajmo bratje in sestre forumske: Gre sposobni, vidni in ugledni Slovenec - premožni lastnik tovarne po ulici leta 1942 in se nenadoma spomni, da nima vere v komunizem, vere v "enakopravno prerazdelitev obstoječega bogacva" in v kohezivnost družbe nam naše in si reče, ma jebeš tak življenje, pa potegne vun pištolo in se sam fenta. Majka mi sudija! "A poslje neki govorilji, da smo to tobože napravilji mi komunisti. Ma lijepo vas moljim, ubilji se sami, kad su shvatilji kakvi zljočinci su. Mi smo more krvi proljilji....".

Link

Ni komentarjev: