ponedeljek, 2. julij 2012

1743019 - kritika kolumne "Zadnji komentar o NLB" JP Damjana

Res je Đejpidi, Janševa Ahilova peta je bil in bo "nacionalni napuh brez listnice", ma......
ma, bogtenimarad, ali si ti normalen, da po toliko let orgijanja komunističnih vlad pred Janševo v tej udbokolhozniški banki, in po treh letih najbolj recentnega orgijanja še ene komunistične vlade - Pahorjeve, za vse greš dolžiti Janšo. Kako izvirno, auuuuu!

Izpade, da je Pahor vsak dan v recentnih treh letih hitel privatizirati državne udbokolhozniške banke, ma mu Janša ni pustil. Daj, lepo te prosim, zresni se.
Če je to tvoj poslednji komentar o NLB, potem bi bilo bolje, da bi še tega raje zadržal zase.

Lepo je pa, da si ugotovili, da je z NLB postal isti kurac kot s Telekom. Nihče ju več ne povoha, nikogar več ne zanimata. Ma, pizdek sprenevedavi, tudi ti si tu po Financah pisaril, da država mora obdržati 25% plus eno delnico

Zakaj le, tovariš Đejpidi? Zakaj bi država morala oz. sploh smela imeti eno samo delnico v NLB in Telekomu? Zato, da moramo kriti izgubo, ki jo vsi državni izgubarski kolhozi ustvarijo letno preko 100 milijonov. In tako že 20 let konsistentno. Na 45 padlage.

Vidim, da tudi tebi ni jasno, da je ravno to nazi-socialistično hudokurčenje z obveznim lastništvom države, vred z 25%+1 sranjem, ena izmed temeljnih utopijsko-naziinteresnih zablod, ki so NLB naredile nezanimivo za resne vlagatelje. 

Če smem parafazirati tisto slavno mačistično "Vse ženske so kurbe, oprosti mati, ma tudi ti si ženska", ti preprosto moram reči - Vsi slovenski politiki so nazi-socialistične zagovedane komunajzer fašistične ksenogospodarske politikantske budaletine, oprosti ĐejPiDi, a tudi ti si slovenski nazi-interesni državnokapitalizmu zavezan politikant. Ki se utapljaš v slovenskem nazi-državnokapitalističnem govnu, če smo čisto eksplicitni.

Zato tvoji nesramno-nebulozni tezi postavim novo naproti: Račun za neprodano NLB naj davkozavezanci izstavijo vsem slovenskim nazi-zagovedanim državnokapitalističnim politikom, vred z ĐejPiDijem. In Janšo. In Kučašenkom in Turkašenkom. In Žerjavom. In...in...in... vso slovensko politiko.

Link

Ni komentarjev: