ponedeljek, 2. julij 2012

1743515 - kam nas vodijo Semolič & co.

Semoličev in podobnih komunistov ideal je tako ali tako to, da bi bili vsi aktivni Slovenci po državi nasilno uravnani na minimalno plačo, vsi upokojenci pa na minimalno pokojnino.

Ravno zahvaljujoč prizadevanjem semoličev in komunistov inih, se dogaja naslednje:

Plač in pokojnin je vse manj, mladim se že odkrito grozi, da oni pokojnin ne bodo videli, pa eto po sili razmer tako plače kot pokojnine postajajo le teoretična virtualna pojma, prejemki Slovencev pa čedalje bolj vztrajno drsijo proti totalni uravnilovki na ravni socialnih pomoči države, kar je še bolj čislan ideal komunistov oz semoličev.

Ergo, če je to tako, zakaj se Semolič sploh oglaša? Njega v bistvu bolj moti tisti, ki še ima službo in bognedaj ima več kot minimalno plačo, semoliči takim rečejo "bogata delouska svinja", ki še ni total-uravnana na enako bedo kot ostali, pa bi bilo fino, fa se jo davčno in prispevkovno dodatno ugnobi.

Zaposlen vs. odpuščen delavec, je Semoliču de facto isti kurac. Njemu je še najboljši delavec, ki je odpuščen in na državni socialni pomoči. 

Videti je, da so slovenski komunisti odkrili način kako 100% reinkarnirati t.i. "socializem". Ko vsi, tako aktivni delavci, odpuščeni aktivni delavci ki od zavoda ne prejemajo "nadomestila", kakor tudi upokojeni, padejo na socialo v višini 230 EUR po glavi, kar mora seveda biti enako minimalni plači, ki bo postopoma harmonizirana s socialno pomočjo, hehe, bomo končno imeli "zares pravi socializem", tipa severnokorejskega, kakršnega v tako čisti obliki nismo imeli niti v prvi inkarnaciji državnega kapitalizma a.k.a "socializma" v Kranjcef.

Link

Ni komentarjev: