torek, 3. julij 2012

1744146 - odpoved pravne države pri izbrisanih

[petunia]
Država jih je pozvala naj si uredijo status. Na izbiro so imeli 2 možnosti. Ali državljanstvo ali status tujca, oni so pa poziv gladko ignorirali.

če napišem prosto po Viliju Resniku, na koncu sta ostali dve poti, izbrali so pa tisto, ki je ni.

Izbris iz registra, brez odločb, je bil seveda velika šlamparija, prestižne politične igrice pa so razlog, da krivic tistim, ki so se jim resnično zgodile, do sedaj nismo popravili.

Od Avstrije - normalne pravne države, do fašistične kmetavzarske đamahirije je samo par šlamparij in političnih igric. Tako je to s toto pravno državo, jebiga, zelo plašna ptička je to. Le malo nazišovinističnih političnih igric in balkaniše šlamperaja, pa ta ptičica odleti neznano kam.

Zanimiva in neverjetno zrela je današnja izjava onega liderja "izbrisanih". Rekel je, slabo živim, ma zase ne bom zahteval odškodnine od slovenske države, bi jo pa vzel od onih, ki so problem kreirali. Ne želim da plača slovenski narod. Zanimivo, da toti neobrit in neurejen pepe ima več modrosti in gospoščine in kredibilnosti, kot administracija ene države. 

Ni dvoma, tisti, ki so delali toti balkaniše šlamperai in "politične igrice", so mahali z narodovim po koprivah. Osramotili so nas te vrli birokrati in politićarske gnjide naše Slovenije, pa so našo Slovenijo v Đamahiristanijo spremenili. Fuj!

Že takrat, neposredno po dogodku sem dal naslednjo dijagnozo: Birokrati in politiki-oblastniki te države so bili ogabno primitivno, netaktno in nediplomatsko nervozni in neučakani. Pravna država ni nikoli nervozna in neučakana. Tudi slovenski državi se ne poda nervoza in neučakanost. Kdor je slovenski državi uvalil nervozo in neučakanost je to državo zajebal skoraj toliko, kot tanki JLA!

Dejstvo je, da so nervozni in neučakani, ki so se jim prikazovale mokre sanje, kako čefursko sirotinjo (med njimi seveda tudi de facto nelojalne državi Sloveniji, a sou fakin wot, valda da vsak državljan v demokratični državi sme biti do države nelojalen! Btw, nekaj tisoč krat je več Srbov nelojalnih Srbiji, kot jih je nelojalnih Sloveniji. Junouvotajmiin?) najraje poterati na jug, reagirali tako, da so po sistemu "naljuti se čoban na selo i odseče sebi kurac", storili tako, kot slovenski politiki in birokracija vedno počnejo. "Naljutili se slovenski fašisti-nazi-socialisti in drugi šovinisti na selo, pa odsekli svojemu narodu kurac"

Prav ima toti ded - The Leader Ubrisanih - Naj te pizdeki zdaj plačajo. Naj se odseka njihovega kurca in ne narodovega!

PS
A Peterle je, na vprašanje zakaj ni izbrisal Amerov, Angležev, Nemcev... vehementno gagal "nismo se mi odcepili od Angležev, Avstrijcev, Nemcev, Italijanov, Avstralcev, temveč od južnjakov, zato je logično, da smo samo njih brisali iz registra". Kako priročna butalska izjava za na ESČP. Krasni politiki! Ki kobajagi delajo za narod! 

A številni so vehementno gagali, da nimajo toti ubrisani nikakršnega temelja za odškodnine, češ, to bodo izpušili na ESČP. Na! Tole mamo zdaj! Narodov kurac mora spet v koprive.
Ma kje nam je bila pamet. Saj bi lahko vedeli, da toti naši kmetavzarski politiki nimajo pojma in da jim je zaupati toliko, kolikor ženska sme zaupati pizdeku, ki hitro ejakulira in ne ve niti da je oz. kdaj je ejakuliral, hehe. "Upam, da nisi noter dragi" ..."neeeee, ke pa, srček, ne trapaj...!" Auuuu!

Dragi politićarski kmetavzarski pizdeki Slovenije, lepo vas prosim, nikar nas vi ne ščitite več. Bolj nas vi ščitite, bolj pušimo. Eno tožbo za drugo pušimo in colamo ko nori. Koliko stotin milijonov smo že ispušili in koliko nas še čaka? In ja, tožbe proti Telekomu Slovenije so prav tako vaše govno! Tudi tam bomo pušili! Kje je zdaj oni Golobič?!

Link

Ni komentarjev: