sreda, 18. julij 2012

1760404 - potemkinovske fasade slovenske politike

[stutek]
Slovenska "levica" je toliko komunistična, kot je DL liberalna ali pa "desnica" konzervativna.
Žal niti eni ne stremijo k sojim idolom, vsi so "sredina" in vozijo slalom s ciljem kratkoročnih koristi...
Slovenska politika je samo ena velika žalost.

V Sloveniji nič ni to za kar se ONO™ samo želi javnosti predstaviti oz. prodati. Slovenija je ena velika Zlaganistanija. To brez vsakega dvoma.
Glede na to, da so fasade vseh slovenskih strank, politikov in politik potemkinovske, skratka zlagane oz. sfejkane, so politćari Slovenistana, ki so vsi po vrsti ene velike usrane reve, ki živijo v laži nategunstvu in prevarah, postopoma skontali, da, če se že lažejo, se bi lahko lagali v iber. 

Pa so si rekli, čemu se bi jaz pri laganju ustavljal, ko bom gospodični Naciji Politnaivnikovi dvigoval krilo, grem do konca, boli me kurac. In so vse politićarske gnjide najprej pogledale po političnem kontinuumu in se fprašale, katera točka med skrajnež-levo in skrajnež-desno je folku že po naravi zadev najbolj všečna. Rezultat jim je tudi po večkratnem preverjenju vedno znova dal en in isti rezultat: Natančno zmerna sredina je najbolj kul in folku najbolj všečna.

Polej so si djali, jebiga, potemtakem bomo govorili da smo baš in natančno to, hahhhh, kdo nam pa kaj more?

Ker so pa eni prepričani, da je še lepše reči, da si LevoNaSredini™, so si djali, jap, to je še bolj kulsko, da smo in sredina in [majčkeno] levo v isti sapi. In so pričeli gagati, da so LevoNaSredinci™. To jim ni bilo dosti, kajti potrebovali so tudi to, da so OniDrugi™ zelo zelo daleč, desno kakpopak od njih. Ker s žnjimi seveda da nea marajo družit. Pa so jim rekli, da oni so pa seveda EkstremnoDesno™. Fakat, jebiga, če ti ortokomunistofašistični taliban sebe nacrta na sredino za en mišjekurčni mikronček levo, hehe, polej so tisti, ki so de facto rahlo levo, pač izpadli skrajni desničarji.

Kleptofritzlovstvo jim je pa tako ali tako skupna lastnost opazovano gor nad levo-desno premico po vertikali političnega vesolja.

No, z druge strani so pa toti KobajagiDesni™ razmišljali tako. Nikakor nočemo biti enačeni s temi pizduni, ki sebe imenujejo za leve, v bistvu so pa orto skrajno levo komunistofašistični. Ergo to pomeni, da, spričo dejstva, da si oni prisvajajo levonasredino in je tam že dren, pa špe oni so se prvi spomnili, hehe, nea bomo ponavcljali za njimi, bomo mi pač rekli, da smo DesnoNaSredina™. Smo zmerni in nekomunajzarski,...jap, to bo našim volivcem videti kul. Slovenski volivci so pa itak topo-gledno takšne mone, da jim je, tak kot gimnazijski brucki, možno prodati, da se od "preveč" trdega kurca lahko faše raka na maternici, zato ji je bolje, da si jo pusti polizati slovenskemu sluzastemu politćaru, Nje™.

V resnici pa vsa slovesnka politika sledi in v prakso pretaka doktrino, ki je, če jo izmerimo z vatli zrelih demorkacij sveta, vmeščena nekje od zmerno levo do ekstramno ultratalibansko fašistokomunistično levo. Janša je recimo s svojim odnosom do davkov, prispevkov, pokojninskega sistema, insistiranjem na čimveč državnih podjetij i močni državi, kar pomeni avtomatično državni kapitalizem, kar je pa po definiciji hkrati to, čemur eni rečejo "[nazi]socializem", kakor tudi s številnimi drugim zadevami v politični praksi in programu, pač zmerni socialist, zmerno levo od sredine.

Jankovićošenko, Pahoršenko, Kučanšenko, Potrčošenko, Luščičašenko in Turkašenko, ipd... so pa ultralevičarski komunisto-fašistični pizdeki, ki jih na premici najdeš skrajno skrajno levo, med nacionalsocialisti, neonacionalsocialisti komunisti-fašisti, tam kjer je nekoč bil Il Duce. Gašper Gašper je pa obični pingvin pingvin, ko-ciprskega tipa, seveda.

Link

Ni komentarjev: