torek, 3. julij 2012

1744291 - kje ga Janša biksa pri izbrisanih

[Inside]
Shaman, intervju z onim vodjem izbrisanih je bil pripravljen zrežiran in zmontiran, zna se od koga in s kakšnimi nameni, kot izjava Vidmarja za njim v oddaji ki dobesedno z vsemi silami navija za sedanjo opozicijo. Za višje cilje se mora obnašat kot mu je naročeno. Če ni tako mi lahko odsečete moškost.

Glej stari, to je tudi meni jasno, da so rdeči novinarji zlorabili situacijo in to servirali na maksimalno "določen" način. Ker pač obstaja vzpostavljen enačaj "izbrisani" = Janševa krivica.

Jebiga, če sovražiš Janšo tako patološko, kot ga eni, ne moreš zamuditi takšne priložnosti (Janša je glup ko kurac, da si brez komentarja pusti obešati celoten problem "izbrisanih". Obnaša se, kto bi bil ponosen na to titulo dežurnega krivca. Dobro, Janša je z nekega drugega stališča, stališča kritike kalkulantov in nelojalnih med "izbrisanimi", gagal ko budaletina v javnosti in pač logično fasal svoj del stigme. Tudi on si bi lahko raje prihranil tiste komentarje, navkljub dejstvu vidnemu z Lune, da so med "izbrisanimi" tudi zelo veliki kalkulantje. Sou fakin wot če so. Kreten je, da si je dopustil, da je sčasoma vsa krivda alocirana njemu, čeprav je krivih politikov in birokrtaov, kot listja in trave. Če se pa hoče dobrikati najbolj šovinističnemu delu volivnega telsa, je pa toliko večja budaletina).

V enem pa mislim, da nimaš prav. Tisti človek se včeraj ni pretvarjal. Toliko občutka imam.

PS
Mislim pa, da se je bat nečesa drugega. Tovariš Krivic bo šel k njemu in mu opral možgane, rekoč, ne boš se ti men zdaj tu šel neke skromnosti, imaš, da zahtevaš. Pa bo imel alibi, da zahteva, kar se mora, se mora, jebiga, naš ni tak, ma Krivičev poba ga našunta mimogrede, hehe.

Link

Ni komentarjev: