sreda, 4. julij 2012

1746010 - nadaljevanje teze o križarskih in komunističnih klavcih

[0126Marce]
Da ni mogoče ravno obratno?

Ti si pa iste sorte druker.
Kako vam ni jasno, da mene in meni podobne ne morete vtišati s tem, ko se vi prokomunistični drukerji sklicujete na grehe ali prakse RKC. Jaz ne čislam nobenih morilcev, ne komunističnih in ne križarskih. In tudi onih ne od domnevno tafarških zločincev med WW2. Tudi tega od tebe ne terjam, da začni čislati križarske namesto komunističnih morilcev, oz da prični častiti oboje, kajti, če si v svoji drukerski slepoti spregledal, jaz se borim proti čislanju zla in ne za čislanje enega namesto drugega, tak, kot to počnete prokomunisti in komunisti. Comprende?

Jaz obsojam oboje in nisem del nobenega klana ali navijaškega kluba. Dobro?

Ti se pa nauči, da, ko se govori o zlu in zločincih, pri mentalno zdravih ljudeh ni relevantno, oz. ne gre za vprašanje kdo je za njih, temveč kdo je proti njim. Tudi za vprašanje kdo je za katere ne gre, temveč za vprašanje kdo je proti vsem zločincem. 

Edini način, da ostaneš človek in človeški je, da si proti vsem zločincem, lopovom, vsaki mafiji, vsakemu odtenku fašizma.

To je tisto, kar vam komunistom in prokomunistom ne gre v opranoumske betice. Vi bi obsojali oz., da se obsodi in nenehno obsoja vse, razen VašihSvojih. Ma, kaj to, niti to vam ne zadošča, vi ste tako arogantni, da terjate, da se vse druge, zlasti pa RKC napake in zlodela obsoja, vaših idolov in ikon zlodela pa terajate, da morajo čislati vsi. Čim jih kdo ne, čim kdo izrazi dvom, Mu vi agresivno skočite za vrat in že letijo izjave, "da so jih vaši morilskimidoli, še premalo pobili in, da zdaj, ko se sorazni Barbara rov, lahko date nove noter". V ta namen ste si celo zrihtali, da vam država da letno 7 milijonov EUR, da imate plačane orgije poveličevanja komunističnih zločinov in zločincev, oz. orgije sejanja razdora med slovenske državljane. Kako perverzno, narod vam plačuje antinarodno delovanje.

Za morijo RKC vojščakov - križarjev izpred pol milenija ste pripravljeni gagati ure in ure, leta in leta, desetletja in desetletja, svojim morilskim ikonam pa iščete alibije, amnestacijske kontekste in zlagane višje cilje, ki kobajagi opravičujejo morijo. In lopovluke! In reketiranja! In nasilje! In uzurpiranje osebnih in kolektivnih svoboščin plebsa! In sistematično zasužnjanje naroda! In davčni aparthaid! In , in, in,...kahko bi tri letne dneve našteval vsa zla, ki jih uprizarja lopovsko-mafijska kamarilja TvojihSvojih komunističnih zveri, zdravljenih komunistov, kriptokomunistov, poklicnih levičarjev in rentarjev in častilcev rdečih zločinov številnih provinienc in odtenkov, ki jih v SLO nikoli ne zmanjka..

Beri mi s tipkovnice: Jap, maestro, ne boš verjel, smo tudi takšni, ki nismo in ne želimo biti del nobenega klana, ki jih vi edine vidite in jim priznate obstoj v vaših dvotaktnih možganih, pa silite vse, ki niso v vašem klanu v klan "druge strani", ki jo patološko sovražite, ker zavrača vaše laži, jap, maestro nisem ne komunajzar in ne klero-pro-RKC druker. Ja, maestro, ne boš verjel, jaz lahko in tudi imam pravico zavrniti vse zločine in lopovluke, začenši s tistimi, ki so aktualni danes in tu - vašimi komunističnimi, socialističnimi, levičarskimi, "levičarskimi", imenuj jih kakor hočeš!

Link

Ni komentarjev: