torek, 24. julij 2012

1766834 - Financial Times o Sloveniji kot vzorni učenki, ki lahko podivja

Pismo Kranjcom iz Ufiladelfije

"Če bi bilo območje evra šolski razred, bi Slovenija verjetno sedela nekje v sredini, tiha in običajno neproblematična. A tudi šolarji z vzornim vedenjem lahko začnejo divjati," so razmere ponazorili pri FT.

Dedi moji in pupike moje prelepe, toti kurčef FT očitno nima pojma. Slovenija v omenjenem smislu (A bogami v številnih drugih smislih & aspektih takisto), še nikdar ni niti bila vzoren piflarček, ki "sedi v sredini tiha in neproblematična vobče".

Ravno nasprotno, Slovenija je faliran kleptosociopatski viđilante, ki je sicer lokav do te mere, da natančno ve kako se je treba pretvarjati, da je na zunaj videti kot neproblematičen mediokritetski piflarček, ali pa celo kot odličnjak z vzorno izdelanimi domačimi nalogami, ki mamici in vsaki drugi avtoriteti pohlevno in submisivno igra "tisto lepo" pesmico na klavirju. "Slovenija" natančno ve kaj kdo hoče verjeti, da Slovenija je in mu da natančno to.

Slovenija me čedalje bolj spominja na tisti vic ko tip vstopi v salon Zastave iz Kragujevca in tam zagleda najnovejši model stoenke, pa na vprašanja o tem ali lahko ima V8 motor, avtomatski menjalnik, 4wd, ksenon, klimo, usnje, itd, dobi kar uniformno same pritrdilne odgovire od prodajalca. Ko pa za vsak primer stranka vpraša, da ni to neka zajebancija, mu prodajalec neprizadeto odvrne, da je on prvi začel. Hehe. 

FT bo tudi lahko slišal tak odgovor, le zadosti dolgo mora spraševati, pa na koncu mora imeti muda in dovolj duha vprašati, če ni to morebiti neka zajebancija.

A mejk nou mistejk, FT, ki je sicer resen cajtng, bo v nekaj letih Slovenijo dešifriral in povezal vse nevralgične točke slovenskega shizofrenega rentarskega neo-nazisocialističnega orgijanja, pa ko pred okami FT- jevega korespondenta nastane grozen histogram, ki razkriva slovensko družinsko fritzlovsko sramoto, ki pljuska celo onkraj strmih izolacionističnih klifov slovenskega Suska v arhipelagu Gulag Communistae, bo moralno sprijeno kurbico Slovenijo ipak dezauviral pred celim svetom.

Naj pomislim...jap, zgodilo se bo šele takrat, ko bo prepozno. Fakin tipico!

FT bo tistega usodnega jutra v bližnji bodočnosti, kobajagi "skrajno šokirano ostrmel" ob novici, da Slovenija izstopa iz Evrocone, nakar bo čez nekaj časa sledil izstop iz NATO, pa izstop iz EU in končno bo FT-jev korespondent iz Zagreba, ki pokriva tudi Slovenijo in Republiko Srpsko (hehe), sporočil o ponovni uvedbi "socializma" v Sloveniji.

Na frontpage se bo poleg citata iz Turkašenkovega navdihnjenega spiča o genijalnosti slovenckega UTD, UTP & UTx, bohotilo vprašanje "Je socialistična Slovenija evropska Kuba, Kitajska, ali celo evropska Severna Koreja?".

Tistega dne bo glavni urednik FT, kobajagi sila učeno inu analitično ugibal, kaj za boga je trigeriralo retrogradne in degradacijske procese v Sloveniji, češ Slovenija, da je resda že bila komunistični bolnik, pa da je pridkano jemala od zdravnika Dr. Zapada predpisana zdravila in se od komunistične shizofrenije kobajagi med prvimi pozdravila in eto nekoč že bila normalna. Auuuu!

V resnici se jim pa bomo vsi mi, ki vemo kak je s Slovenijo & kumunajzerizmom , privoščljivo hihitali in rogali, da so f totem roza nebulozniku efteju eni navadni dekadentneži in površneži par excellence, ki so gladko, po višfultinkersko kupili kučanovskokompartijske potemkinovske "žvakazaseljaka" fasade komunističnih laži, hlinjenja in sprenevedanja zlaganistanskih politikantof.

"Ehhhh moj efte pičkin dime, osramotit ćeš se već ove zime", bi v svojem značilnem haikuju zborovsko recitirali Eskimi tamo dole južno, kjer je kobajagi pregovorno bolj kot v nas Kranjcef tužno.

Tako sem govoril Zaradgušta, ko sem pisal Pismo Kranjcom iz Ufiladelfije.

Link

Ni komentarjev: