četrtek, 5. julij 2012

1747232 - o nategu prve privatizacije

[heron]
Pa saj smo to že oddelali v prvi privatizaciji, zakaj bi o tem ponovno?! Najbrž le zato, ker nekaterim zmagovalci te prve privatizacije niso všeč! Vsi prebivalci SLO od neke starosti so dobili vavčerje/certifikate. In so jih nato vlagali, ....

Tu govorimo o lastnini, ki so jo komunistične beštije načrtno izločile iz privatizacije tako, da so jo proglasile za državno, v bistvu so pa hoteli, da (1) ostane čimveč državnega kapitalizma, beri t.i. "socializma" in (2)Kompartija™ obdrži nekaj pod palcem, da tam podmizno roparsko lahko orgijajo in "kadrujejo" tudi lukšičašenki, pahoršenki, kučanšenki, potrčošenki in podobni ničesar drugega, kto visenja na državnih sinekurah sposobni komunistični nomenklaturniki. 

Za one NjihoveSvoje™ ViP™ lopove, ki so bili imeli bolj izražen tajkunski gen, je omenjena kamarilja pripravila permisivne zakone, da lahko pokradejo tisto o čemer ti govoriš - premoženje, ki je kobajagi bilo na voljo vsem pepetom s totimi certifikati. Da pokradejo in postanejo kapitalska podpora velekapitala vzdrževanju večne oblasti Kompartije™. 

Logika tovariša Murglbabe in njegovih 30 tisoč razbojnikov je bila takale: "Bolje, da [mi komunistični oblastniki] odpremo pot, da pokradejo NašiSvoji™, kompartiji lojalni nomenklaturniki in Ropovi nastavljenci ter podobni maziljenci komunističnega režima, kot pa, da to prepustimo "tafarškim" in ali ksenopizdekom, ki jih kompartijski stroj ne bo mogel usmerjati oz. kontrolirati, da volijo za kompartijo in kontribuirajo v črne fonde kompartije in za sinekure kompartijskih maziljencev ter plačanih volivcev kompartije™ - beri predimenzioniranega javnega sektorja in podobnih z nezsluženimi rentami in preplačanimi posli iz proračuna nagrajennih pizdekof z plenom naropanim na ziljon načinov. 

Tovariš dekan ekonomske fakultete Tajnikar, so potem vesoljni Sloveniji, nedavno, v prajm tajm terminu na TiVu razodeli, da "...krasti se je moralo, saj smo [Mi™] hoteli, da lastnino dobijo naši in ne tujci, denarja pa Naši™ niso imeli, ...saj bi vendarle lahko vedeli, da Smo™ jim v resnici rekli - idite krasti". Torej, kdor ni vedel, eto zdaj ve - Oni™ so tak hoteli. In nas - nekomunističnih državljanov niso nič vprašali.

Da se ne izgubi v prevodu - NLB in še cca 10 miljard kolhozov ni nikdar bili na voljo za privatizacijo sploh pa ne za certifikate (KBC so delno prodali za keš). Komprende?

Link

Ni komentarjev: