četrtek, 5. julij 2012

1746530 - zakaj CERN nikakor ne more biti komunističen

[gsavli]
CERN je itak naš, komunističen ...

Ravnokar gledam oddajo o CERNu, ki razodeva, da CERN nikakor ne more biti komunističen.
Namreč, projekt se jim imenuje "the accelerator collaboration", večina pokazanih znanstvenikov pa uporablja računalnike komunistom osovraženega neo-kakopak-liberalnega ameriškega antikomunističnega Apple.

Kako komunisti sovražijo kolaboracijo Amere in Apple produkte, vemo vsi, hehe, zato Zoki sploh ne uporablja računalnika, (majku im jebem amerićku, jer su mi bombardirali Saraorce i neću bre njihove kompjutere, ni ja ni Milan, ni Đuro ni Tanja press) Nje, Pahor je pa uporabljal samo nekšne ročne semaforje, ter gagal o varni strani radarja in sprevodnikih na francosko-nemškem vlaku, ki so mu všeč, ker so mu tak možati in seksi f totih ajznponarskih uniformah. Bolj rajcig od totih ajznponarjev so Pahorjevim ministrom bili samo še bullmastifi. 

Pa še Rvatov - dijaspornikov y bogamy Rvatof rvackih takisto, je nekam vulgarno preveč na totem projektu. 20 Rvatov! Ne može bre ustaša bit komunist, a zna se, da so vsi Rvati iz dijaspore y šyre ustaše, čuj. Ergo, to pomeni, da CERN fakat ne more bit komunistični, nje.

Link

Ni komentarjev: