nedelja, 29. julij 2012

1773038 - kako so komunajzarji predstavljajo svojo vlogo

[NavadniNimda]
> [mataj]
> > [NavadniNimda]
> > > [Valuk]
> > > Američani so rohneli..kaj je zdaj to...kako da naši športniki nimajo v ZDA zašitih uniform..sramotaaaa..he he
> >
> > Noreli so komunisti, izolacionisti in naci-interesniški bumbarji. Take sorte opic imamo tudi pri nas, torej privoščljivost res ni na mestu.
>
> Še vedno sem rajši naciizolicionističnokomunističnoopičjeinteresni itditditd bumbar kot roba na prostem trgu.

Saj si. So smile! ;)

Abratjitj vnjimanje kako kumunajzarčki, zgolj temeljem ravno po njih sprčene stvarnosti Slovenistana, vkrojene njim po godu, sanjajo, da so lahko hkrati hostilni in odklonilni do zasebne poslovne iniciative in tveganj povezanih s tem, torej po lastni izbiri pač navadni odvisno zaposleni in hkrati kobajagi niso roba na prostem trgu. Oni si sanjajo naprej svojo diktaturo in kobajagi legitimno zaščito klasnih interesov proletarijata oz drhali, čigar plenilsko-kleptoidna lopovska sekta je že pred skoraj 70 leti ugrabila državo, jo zmaličila do neprepoznavnosti in jo v svoj kumunajzer gulag zaprla, ter jo odtlej v neki zatohli kleti kumunajzer gulaga posiljujejo vsi fritzlovski kumunajzer motenci po vrsti. Pa se nam eto rojevajo vedno bolj sprčene legislativne spake in vzgajajo vedno bolj moteni in sprijeni Susak stajl umski pohabljenci.

To svojo utopično potemkinovsko kumunajzer rdečemegleno poltemo si oni ustvarijo pač umetno tak, da na račun, po taisti sjebani in zmaličeni državi ropanih in reketiranih, pumpajo državni in paradržavni javni sektor do absurdnih dimanzij, kjer si vzdržujejo svoj "socializem" in tekovine. Tam se počutijo kot nekakšni rdeči kavijar baroni oz nekšni fejk grofi in ne to, kar de facto so in bi tudi tu morali biti - proles, ki nudi svoje delo na prostem trgu najboljšemu kupcu - ponudniku plače.

Link

Ni komentarjev: