sobota, 7. julij 2012

1749675 - kdo so resnični krivci za nekaj domnevnih "napak" pred 20 leti

[kalimba]
Brščič: »Napaka je bila storjena leta 1991«

Tam okrog tistega leta, je bila storjenih na milijone napak. Na primer:

1. Denacionalizacijski zakon, predvsem ciljam na člen o vračanju v naravi

Komunisti po mafijsko-lopovsko-fašistično plenili, pa morali vrniti naropano. Kaj je tu nenormalno? Da so plenili oz hajdučili, al da so morali vrniti nasilno odvzeto. Če tega ne bi storili potem: Vatikan ne bi priznal Slovenijo, Skoraj nihče ne bi priznal Slovenijo, ne bi prišli v NATO, ne bi prisšli v EU, ne bi imeli EUR, temveč inflacijo, ne bi bili niti danes priznani od večine držav. Krivci: "levičarji".

2. Jazbinškov stanovanjski zakon - kraja stoletja

Če bi celotna privatizacija bila izvedena na način, da se vse da v en velik sklad pa se delno dodeli pokojninskemu sladu za kompenzacijo v socializmu zlorabljanih sužnjev, delno pa recimo podeli vsem državljanom enako v delnicah sklada, ter če ne bi na veliko podržavljali nekdanje "družbeno premoženje", potem bi Jazbinškov zakon bil v celoti zgrešen. Tako, kakor se je privatiziralo, pa je Jazbinškov zakon lahko v večjem delu kar nesporen, oz. od vseh privatizacijskih zakonov najmanj sporen, ker so te ljudje plačali, pač takratno, ne po njih samih ocenjeno vrednost premoženja oz. razlike do vrednosti, če so prej plačevali soudeležbe ob dodelitvi. 

To, da so kasneje komunisti napihnili nepremičninski balon, ker je ustrezalo njihovi požrešnosti, pa so one cene ogabnih realsoc bivakov bile naenkrat videti kobajagi super nizke, pa ni njihova krivda, niti krivda jazbinškovega zakona. Počakaj malo, tudi za NKBM ste gagali, da jo je Bajuk prodal poceni, pa da je Telekom za 400 na delnico prepoceni. No, kaj imamo danes, ko so se komunistični milmi balončki bleferstva in požrešnosti razpočili? Imamo TLSG za manj kot 1/8 tiste kobajagi "še ne prave cene, ker je prava kobajagi 600" in banko za 1/20 one cene in tako bomo imeli tudi tiste realsoc bivake po 1/2 Jazbinškove cene. Merkajte, da Jazbinšku ne boste morali dvignit spomenik, ker je tako dobro prodal in iz štimfov v državne banke privlekel nekaj krvavo potrebnih deviz, nje™. Hehe, mamico vam pokvarjeno blefersko!

Najbolj pravično bi pa bilo, da bi vse premoženje nekdanje družbe šlo v prej omenjeni privatni sklad za tista dva namena in v tistem drugem nepokojninskem delu bilo podeljeno državljanom zasebnikom v enakih deležih, onim, ki so za stanovanja prej plačevali soudeležbe in v stanovanja vlagali zaradi predelav in remontov, pa bi povrnili revalorizirana vplačana sredstva, preko recimo dobroimetij za plačevanje bodočih najemnin. Krivci: "levičarji".

3. RKC privilegijski zakoni - verjetno za poplačilo večstoletnega uspešnega poneumljanja slovenskega naroda s strani Cerkve. Le neumen narod namreč kasneje voli neumne politike. In takih politikov je v zadnjih letih vedno več.

Kot rečeno, hajdučija je morala biti sankcionirana in stanje povrnjeno v izhodiščno, če ne bi, bi mi danes bili Severna Koreja Evrope. Krivci: "levičarji".

4. Privatizacijski zakon, predvsem tisti PID-ovski del - zgodnji neoliberalizem v Sloveniji, ko beseda še ni bila psovka

To se pa strinjam. Privatizacijski zakon, bolj pa sama izvedba, je bila zločin oz. rop dveh tisočletij. Tako so se odločili tebi simpatični komunisti na tajnem sestanku v Poljčah, kjer je tovariš Kučašenko dal uvodno besedo, četica "ekspertov", pa razložila tovarišiji, kakšna strateška naloga jih čaka - NjihoviSvoji™ in ne Tafarški™ ali KsenoPizdeki™, morajo postati lastniki vsega, kar se privatizira, da bodo na ta način imeli lojalne kapitaliste, ki bodo lojalni NjihoviSvoji™ stvari, CosaNjihovaSvojaNostra™. Tako imamo danes tovariša Germana The Red Taicoona, ki se ga nič ne vidi, ker je po teh zakonih in praksah PoštenoNakradel™. Imamo tudi tovariša Tajnikarja, ki preko TiVu naciji razodeva, da so te "ubogi" ljudje krasti preprosto morali, saj so se Oni™ (tam v Poljčah valda) odločili, da se hitro ustvari sloj slovenskih premožnežev, da Tujec™ ne dobi nič, a kriza je bila, da toti NjihoviSvoji™ niso imeli keša, pa so eto kobajagi bili prisiljeni krasti. Sirote! Evo solze mi tečejo po tipkovnici. Bogve če bom lahko dokončal post. Krivci: "levičarji".

5. Ukinitev SDK-ja, da bodo lahko lopovi v veliki meri izživljali svoboden kapitalistični sistem, kjer je dovoljeno vse, kar ni prepovedano.

Jebote SDK! Udbaška tvorba, ki jo ni bilo možno popraviti, temveč je je bilo nujno potrebno odpraviti! Ni problem, da je bila odpravljena udbaška SDK, problem je, da so TvojiSvoji™ spisali VašimSvojimRdečiTajkunom permisivno zakonodajo in državo vodili tako, da so jim asistirali ter instruktivno naročali, kradite, mi vam dovolimo, vi ste NašiSvoji™. V takoh razmerah bi tudi SDK postala zgolj orodej za boljše prikrivanje lopovluka Krivci: "levičarji".

6. Prevzem tožilstva s strani ortodoksnih desničarskih revanšistov (Drobnič, Brezigar, ...)

Auuu! In kaj se je strašnega iz tega naslova zgodilo? Noben komunistični zločinc ni bil niti obtožen, kaj šele sojen. Noben komunistični rdeči lopovski tajkun takisto ne. Pa veš zakaj? Zato, ker je tvoja trditev o "prevzemu tožilstva s strani t.i. desnice" navadna nebuloza. Tam so večji del časa mračili in oblačili rdeči, zdenkice, fišerji in podobni razlagalci zakaj rdečim lopovom nič ne morejo. Krivci: "levičarji".

7. Akta "izbrisani" ... in kasnejše desničarsko torpediranje iskanja rešitev za popravilo krivic. Sedaj bo pač vse skupaj stalo veliko dražje.

Krivci: "levičarji". In "desničarji". Oboji! Levičarji bolj seveda, ker so imeli leta in leta svoje vladavine, da se usedejo in dogovorijo z ubrisnanimi, ma kurac, na misel jim ni prišlo. Birokracija je v trenutku izbrisa bila še v celoti rdeča. To naj lepo gre v zapisnik.
Sice pa je to nazi-šovinistični eksces v škodo nas davkoplačevalcev in nima kaj dosti z "levo"-"desno" razdelitvijo.

8. Razbitje represivnih državnih organov v obliki množična prisilne upokojiteve domnevno levičarskih policistov ter vojaških častnikov in na drugi strani nablejanje brezzobe birokracije

Auuuu! Ta je pa dobra. A toti rdeči policisti bi pa kobajagi, če jim ne bi uspelo lepo oditi v udoben in pomirjujoč zelo zgodnji pokoj, srdito preganjali svoje rdeče tovariše, ki so plenili po državi: Auuu, le zakaj ti tega ne morem verjeti. Read my lips: Oni pizdeki so bili najsrečnejši na svetu, ko so jim dovolili iti v pokoj v še rosno mladih letih. Kaj je lepšega? Keš pride, ti pa nič ne delaš. Keš pa skoraj isti kot plača. Krivci: "levičarji". In "desničarji". Oboji! 

9. Pogubna referendumska zakonodaja, ki prav sili slovenske kmetavzarje z "sadomazo" nagnjenji, da se na njih odloča čisto po "sadomazo"

Vas komuniste-fašiste je vedno skrbelo če folk ima preveč svobode in neposrednega vpliva na demokratično odločanje. Čeprav, te zakone in Ustavo ste pisali vi. Ker ste sprva računali, da boste bolj ali manj ves čas v opoziciji, pa da lahko nagajate onim drugim. A ničnede, enako ravnajo tudi fašisteki drugih provinijenc. Tudi njih, ko so na oblasti moti preveč neposredne demkracije. Jaz pa pravim - jebeš ti državo v kateri se narod od lastnih politikov mora ščititi z referendumi, politika se pa boji narodove neposredne volje. Ne rečem, da so prgi nastavljeni pravilno in da se jih en sem spreminjati, ni mi pa všeč klima in argumentacija fašistične oblasti. Krivci: "levičarji". In "desničarji". In KobajagiLiberalci™. Vsi dosedanji oblastniki v SLO!

10. Ni se lustriralo prekonvertiranih novodobnih desničarjev, ki so bili predtem ortodoksni komunisti in jokali ob Titovi smrti.

To ti kao malo bezobrazno provociraš. Ja, ni se lustriralo onih par sto, morda maksimlano par tisoč komunistov, ki so storili zlodela in zasužnjali ljudstvo in mu kratili vse svoboščine in kradli, ropali, odvzemali, manipulirali. Krivci: demosovski kobajagi "desničarji" in kobajagi "liberalci" in kobajagi "nekomunisti". Tu komunisti res nič niso krivi. Sami sebe pa ja ne bodo lustrirali.

Sami desničarski grehi. Račun teh grehov, nam državljanom Slovenije, ravnokar izstavljajo.

Skorajda sami komunistični grehi in grehi onih, ki niso lustrirali komuniste in grehi nazisocailističnih šovinistov in šovinistov inih. Račun teh grehov, nam državljanom Slovenije, ravnokar izstavljajo.

Link

Ni komentarjev: