nedelja, 8. julij 2012

1750062 - kakšen rop bančnih prihrankov nam utegnejo zakuhati v bližnji prihodnosti

[rudolf9]
Pokojnina bi morala biti nedotakljiva.

Exactement! In Aleluja!

Tak, kot je nedotakljiv katerikoli depozit na banki v Švici, ali sosednji nam in bližnji Avstriji, recimo, kamor so malo bolj navihani občani y bogamy številni tovariši politćari takisto, naložili svoje penezne prihranke, vedoč kakšna lopovsko-plenilska đamahirja smo in kako žalostno in prevarantsko bo skončala naša bulumenta državnih bančnih kolhozov. 

Pri oni najbolj recentni komunistični ekspropriacijsko-plenilsko-nategunski orgiji, so tovariši bankrotirali Jugoslavijo in v anuse na suho nabrisali hrvaške devizne varčevalce, zdaj so jim pa ostali samo naši domaći, slovenski anusi. 

Nič hudega, naši hajduki bodo pač spet šli v parlament in kot na hajduškem saborju sprejeli nov kobajagi zakon za zakonito razlastitev, ki veleva, da se f toti sedanji Novi LB pustijo vsi dolgovi in obvenosti, peneze pa prenese v Novo Novo LB. Še pred tem pa čisto potihem spremenili odredbo o višini državne garancije na recimo garjavih 10 jurjef po družini v vseh bankah skupaj. Resetirani Slovenistan a la komunjare bo to, Nje™?! TretjaRepublika™ po komunistično, ne pa tam neka Janševa druga.

Varčevalcem bodo pa rekli, jebite se, saj ste morali vedeti, da država garantira samo 10 jurčkov, nepoznavanje ravnokar priložnostno sprejetih plenilskih zakonov, pa vas pač ne abolira od odgovornosti. Imeli ste možnost sredstva umakniti, a niste. Pač tvegali ste, jebiga, ker ste požrešno hlastali za 4,15% v NLB, namesto 2% v Avstriji, sami ste si krivi. Voila, pa bodo ljudem zasegli 10 meljard in jih obenem nabili občutek krivde, hehe. 

Hvalili se bodo, da ta Nova Nova "zdrava" LB je super varna, da pa glede onih tabogatih™, ki so v oni stari Novi LB ispušili, imajo pač zvezane roke, ker morajo ravnati po zakonu, jebiga. Mislem, tisti na TiVu govoreči politćar, recimo Šuštaršič Jezusovski Matertereznij, bo rekel, da on se sicr s tem načinom nea je strinjal, ter, da on bi aljdem dal, ma, kot minister nea sme kršiti zakone, jebiga, ker on y bpgamy y DL so striktno za PravnoDržavo™, to bi pa ja valda lahko vedeli. Striktno pravnaDržava™, iz sez zero tolerance, kanede?

Našel se bo kakšen ŽerjavBuzdovanTaliban™ alpa kakšen kleni levičah Kahel, ki bo hekel, da to sploh ni tako phoblematično, saj so bili oškodovani samo phaktično zelo bogati dhžavljani (ki se jih itakda sme in mora ropati v Sloveniji), ki so imeli več kot 10 juhjev phihhankov. Kahel bo naciji razodel, da je tudi sam imel phišpahanih 12 juhjev, saj v hladilniku ima samo hhenovke, in je 2 juhje zgubo, pa zahadi tega ne joka. 

Etoooo. Militantni poklicnolevičarski žurnalisti bodo orgazmirali od veselja, ker so končno razlastili tabogate prešiče in navajali primere, da je tako storil tudi Čavez, pa še eni, pa manipulirali s polresnicami, češ, da sta DeGaulle in Sir Winston, takisto nekoč neki taceag naredila. Čeprav seveda nije ni slično, a kdo bo to uspel mimo njih spraviti v eter Slovenistanskega radio Erevan.

Vse skupaj bosta začinila tovariša Drmarkeš v Delu in DrMiheljak v Dnevniku, vodeča uma, MenjskaVoditelja™ par excellence, ki bosta uprizorila njima tipično misleno parabolo, tak, da bosta napisala, da je slovenska "levica" lahko zadovoljna z vlado, saj je le ta vendarle uvidela, da ej Pahorjeva vlada imela use prou, hehe, ter, da je bolje "mehko razlastiti" najbogatejše in socialno bojda povsem neobčutljive državljane, kot pa tvegati revolucijo. Usi bomo imeli občutek vzhičenosti in sreče. Spričo teh modrih in unikalnih misli, bomo spregledali in uvideli, da smo ušli grozni kataklizmi. Nihče ne bo kaj preveč gagal, kanede. Rekli bomo, jebeš peneze, gluno, da mi živimo v srečni deželi srečnih ljudi z modro in pošteno oblastjo z občutkom za družbeno kohezijo in male človeke.

Tovariša Mramorja, pa še nekaj takih akademskih UglednihKobajagiImen™ bodo dali pred ekrane, te pa bodo strokovno ugotovili, da tu gre za "res zanemarljvo majhno število najbogatejših državljanov, njih 500 tisoč, ki so socialno povsem neobčutljivi na teh 10 miljard odvzetih penezof, rekel bo, da se sliši res grozno veliko, ma tej populaciji to ni nič, oni to kot nič prenesejo, kanede? 

Ne vem ali bodo Finance spet koga detektirale, da mu morajo dati nagrado sa posebne gospodarske in svetlobne ter zvočne efekte, kto so to storili s Kučašenkom Prosvetiteljem Demkratijevičem Osvoboditeljem in Spokmenko Orleanko ustavljalko Desnice. Upam pa, da Pero nikoli več ne bo počel takih stvari, navkljub silnemu navalu evforije spričo teh zgodovinskih premikov v Sloveniji, hehe.

Etoo, roparski pohod bo izveden še enkrat. 

No, potem bodo sledile najprej presoje na našem kobajagi strogo poštenem Ustavnem sodišču, ki bo, tako kot v primeru prvega NLB roparskega pohoda, seveda da "državotvorno" ugotovilo, da je vse zakonito in dalo žegen in zeleno luč zakonu. Državni svet bo dal afirmativno mnenje, Klemo bo poslal agitpropovca Roka, da oznani načelno mnenje komisije, da ni znakov korupcije, Nataša Pelc Mesarjeva® bo pa rekla, da je končno še ta vlada naredila nekaj ne da bi kršila njene zakone. Use bo bepe, kakor je v nas vedno, kanede.

Od tu naprej bodo sledile tožbe na ESČP, ki jih bo organiziral Rado Nazionale, ker ni nikogar drugega, ki bi v tej obskurni komunistični coni rdečih meglic in polsenc lobiral za rajo in pravno državo, pa bo čez 20 let treba tem ekspropriacijskim oškodovancem izplačati 40 miljard EUR zaradi obresti, stroškov in prizadetih drugih življenjskih težav. Bo treba, a penezof nea bo od nikoder. Auuuu, kera krasna bodočnost se vidi v teh mojih shamanskih transih, ko duha posedem v orla, ki mi pomaga videti, hehe!

Skratka, če so njihovi politćarski in vsaki drugi bančni prihranki nedotakljivi, bi pokojninski prihranki morali biti še bolj in absolutno nedotakljivi. Amen.
A eto baš oni niso, jebiga! So povsem nesigurni in v nevarnosti, hehe.

Naši boljševiško-fašistični-mafijsko-plenilski hadjuki pa so šli v obliki pahoršenkove "reforme", javno dati predlog in poskusiti uresničiti, da se vsakega državljana prikrajša za 100 tisoč EUR v povprečju in to samo iz enega naslova , disruptivno in one go - preko nerezonskega podaljšanja "obveznega dela" v komunističnemu gulagu na prostem, daljšanja dobe kontribuiranja, kdor bo imel srečo, da ima delo po 50. letu starosti, ter iz naslova podaljšanja dobe, ko ne moremo do svojih prihrankov, oz vulgarno primitivnega znižanja števila rent, ki jih naj bi prejeli, vse v cilju ohranjanja rantarske doktrine in karakterja tega plenilskega pokojninskega režima.

Jahh, ne vem čemu so se ustavili baš pri 65 letih in tvegali, da bi jim TheBlagajna™ spet kmalu postala nevzdržna™. Imeli so na voljo še bolj ziher predlog kobajagične "reforme". Če bi nam, recimo, podaljšali dobo, ko ne moremo in ne smemo do svojih prihrankov na recimo 120 let starosti, bi jim pa "blagajna bila postala absolutno ziher in fakatvzdržna™". 

Valda bi komunističnim reketarskim plenilcem potem nekak šlo od rok, da pri obstoju neokapičenih reketov in praktičnemu izničenju izplačila rent držijo blagajno nekak za silo vzdržno™, hehe. Al bi Semuljići in Kahel prišla z informacijo, da so Nemci povišali phocent obveznih phispevkov za thi odstotne točke, pa valda mohamo še mi za vsaj dve. 

Dobro, pri nas čez nekaj časa, ko umrejo vsi tovariši sedanji penzionisti, ne bi imeli komu več izplačevati vseh teh uplenjenih penezof, saj bi vsi wanabe upokojenci pomrli med čakanjem, da doživijo 120 let, da jim komunistična fašistična drhal dopusti dostop do njihovih pokojninskih prihrankov.

Vmes bi pa poslušali od te politićarske komunistične drhali in od številnih pametnjakovićev, ki kobajagi razumejo dobre namene tovarišev, ki jih tagrdi Janša kobajagi minira, čeprav se izkaže, da njegov AndrejSŠtajerske ima točno enake mokre roparske sanje, "da bi ja usi aljde tudi sami morali vplačevati v drugi, tretji, četrti, peti, in 13 steber, ne pa samo čakati na državo, da jim pri 120 letih starosti neki da, anede". 

Kakšen Marko Crnčević Vzvišenkovič Prepotentovič, ki bojda zna angleško, bo v sobotni prilogi rdečega tabloida Delo, izrekel zgodovinsko misel, parafrazirajoč onega Babu Amerkanca, medvrstično arogantno vzvišeno elitistično intelektualistično sporočajoč, da Slovenci nea štekajo, da je s toto zadevo takle: Ic not wot goverment ken du for ju, ic vot ju ken du for goverment".

In se pohvalil, da on use te bistre kakopak misli piše na najnovejšem Ajpedu, medtem, ko se, kakor usi moderni lunatični aleskenerji gre multitaskink, ter ima še vidikonferens na najnovješem ajfonu s hčerko, ki v svoji sobi fejsbukira na mekbukretinadisplej in z ženo, ki je na ajfonu na tržnici, ker ajfon 5 poslej omogoča vidiokonferens preko tri ge, pa še s svojega mekbuka skajpira z lastnikom famozne njujorške Art galeri, Dawidom Zwirnerjem, ki ga je Marko spoznal že davno, kakopak, v letu ko je David začenjal z galerijo, marko pa pohajkoval po Manhatnu in evo ti, odkril bodočo najslavnejšo galerijo. I on takoj vedel, da bo David slaven. Normalno, jebote! Majke mi sudija, tut neva Črešnar pergar mi povedala, tut ona gre ke, ko gre v Metropolitan opero usake kvatre, pa na toti Menhetn v šopink. 

Še to nam bo Marko mimogrede kobajagi povedal, da se galerija nahaja na številki 525 skoraj na skrajnem zahodnem delu Zahodne devetnajste ulice, na polotoku Manhattan, v predelu Chelsea, nekaj blokov jugozahodno od Central parka, nekakšna dolga prečna ulica, ki se razteza med 5. avenijo, presekajoč 6., 7., 8., 9. in seveda tudi 10. avenijo (use jih bo Marko naštel, hehe), kjer se ji naprej na vzhod od pete reče Vzhoda devetnajsta in na zahodu ležečo 11. avenijo, ki teče ob Hudsson River, ki je bojda reka, ki je meja med NY in New Jersey, in tako naprej milijon detajlov, bla, bla, kakor Marko običajno, subtilno mimogrede Slovencem vbija v pojem svojo svetovljalnskost, močno kakopak tehnološko podprto s samimi kontemporari kakopak orodji od Epla. 

In ko nam še Marko tak opali toto sikter kritiko, bo jasno, da se nimamo kaj puntat, kanede.

Kot sem že velikokrat rekel: Mi smo ti bre en velik JebeLudZbunjenogstan™ in KomunistišeKleptostan™, v katerem moten komunistični reketarski izprijenec jeba na suho zmedenega zlorabljanega suženjčka, ki, navkljub brutalni jebačini ima mazohistično potrebo biti zmeren in strpen intelektualec, pa to jebanje razume in navzven interpretira, ne kot grobo posljievalsko izprijeno jebačino v anus na suho, temveč, kot koristno masažo anusa, ki da prepečuje nastanek hemmroidof, pa še to se tolaži, čitajoč in gledajoč agitpropovske prispevke poklicnolevičarskih novinarjev, da je pri nas UseTakKotVNemčiji™. Čist gvihšen sistem imamo, bojda. Pa na Skandinavijo se bojda tut lahko sklicujemo. "A nije bre ni slično. Evo recimo u tu Švecku je pokojninski sistem ko noć i dan drugačiji do našeg. Jes bre ladno u tu Švecku, kume, al penzijski sistem im je pošten ko Isukrst, bre, jebiga, to se mora priznati, nema bre ni traga reketu i ekspropriaciji i krađi i prevari", bi rekel oni Eskim iz kultnega "Lepa sela lepo gore".

Link

Ni komentarjev: