nedelja, 22. julij 2012

1764675 - dob in shaman o podobnostih med judovsko in komunistično religijo

[dob]
> [janov]
> "domoljubni kleptomani", pa da se jim še zahvaljujemo, HALO!

Priznam, da tega tudi jaz, kot mnogi drugi, dolgo časa nisem razumel, ker nisem upošteval vsemogočnega vplivanja indirektnega gnusa do sebe samega. Torej, po mojem sklepanju, mora človek zelo sovražiti sam sebe, ali pa del samega sebe, da bi nekomu dovolil, da na njem povsem legalno in z njegovim pristankom opravi takšno pohabljanje, kot je značilno za Slovence. To lahko narediš samo človeku, ki nima lastne volje in samospoštovanja in ki vse življenje živi v dvomih, kaj in kdo sploh je.

Kako ke možno, da sebe zasovražiš do te meje, da parazitu pustiš, da parazitira na živem mesu?
Vse je možno, ko si religiozen ali pod vplivom ideologije. Tedaj zanemariš tisto stran življenja, ki te vodi k boljšemu življenju. Raje sprejmeš nekaj, kar te od življenja oddaljuje in ti ga jemlje.

Tisti, ki vodijo ta narod, so vedno poniževali človeka in ga v resnici delali drugorazrednega, prav tako, kot se je izrazil Türk, predsednik "vseh" državljanov! S tem, ko je mrtve ljudi, in način kako so to postali (kako so umrli) proglasil za drugorazredni dogodek, je del ljudi iz lastne države potisnil v drugi razred. In ker je Slovenec dvomljivo bitje, tudi ve, da se mora takoj oglasiti in prededniku povedati, da je z njim in da že s tem priznanjem sam ne more biti drugorazreden, temveč je skupaj z njim, ki določa kdo ni drugorazreden, prvorazreden. ne da bi kdo sploh omenil, denimo: jaz, predsednik te države, sem prvorazreden. In vsi tisti, ki mi sledijo, so prvorazredni. Vi drugi, ki pa ste se odločili, da mi ne sledite, ste po lastni izbiri drugorazredni, jaz vam zato nisem kriv. Sami ste krivi.

To je zelo podobno, kot pri Židih, ki imajo v svojem verovanju skrito past. Ta past je v tem, da je baje njihov Bog tako določil, da so Židi njegovi otroci. Medtem ko cela nacija živi v verovanju, da so božji izbranci, v njihovi notranjosti kljuje črv dvoma: kaj pa, če ni res?! Kaj pa, če nismo Njegovi izbranci, kaj če smo povsem navadni, takšni kot vsi drugi... kaj če smo drugorazredni in ne prvorazredni?!

Kaj če nas nima rad in nas sovraži?! Dogodki iz preteklosti že pričajo temu v prid...

Posledica takšnega verovanja (kajti Dvom je verovanje!) je, da se skušajo povsod in na vsakem koraku dokazati. To isto seveda počnejo Stanovnikovi, kučanovi, Jankovićevi trenirkarji, z akcijami, v katerih z vso silo in na silo skušajo celemu svetu dokazovati, da niso drugorazredni. da se od drugorazrednih ločijo, o, pa kako se ločijo! da bi se ločili, je dobro, da jim predsenik države naredi prostor v njihovem verovanju o tem, kaj je "izbrano" in potemtakem nedotakljivo, in kaj drugorazredno, in zato nevarno, saj je približati se drugorazrednosti, se pravi sočustvovati z njo, nevarno. In prav je tako, si mislijo prvorazredni, ki nikoli in nikdar niso rekli: mi smo prvorazredni. Vedno so pa (in tega nikdar ne pozabijo dovolj poudariti) rekli: mi nismo drugorazredni! Z njimi nimamo nič skupnega in zanje je edino dostojen grob en rov v rudniku, v katerem trupla plesnijo, pa nikoli do konca ne razpadejo. Kar je povsem drugorazredno.

Židi živijo v dvomih in nikoli odkrito izraženih strahovih, da morda niso božji izbranci, da gre le za star prepis iz neklega drugega papirja, ki je tudi morda le prepris, obsojeni na neprestano dokazovanje o svoji večvrednosti in sposobnosti. Kar pa seveda, če nisi dovolj različen od drugih, pomeni tekmovanje in doseganje očitne premoči na krvoločne načine, s poniževanjem in odrivanjem drugih v drugorazrednost, s pomanjkanjem razumevanja navad drugih, njihove psihe, njihovih strahov, njihovih razlogov zato da so, kar so. In da imajo otroke, na katere prenašajo svoje nerešene in neraziskane dvome in strahove, na enak način, kot Židi to prenašajo na svoje otroke. Ali drugače povedano, krivice, ki jih en narod, v tem primeru Židje, povzročajo drugim, se v ničemer ne razlikujejo od krivic, ki so jih njim naredili nacisti. Če bi bi za boljše življenje zadostovalo intelektualiziranje in učenje življenja na pamet, bi vsi bili zdaj pametnejši. vendar tako to ne gre, saj se tudi Bosanci iz Srebrenice niso ničesar naučili in zdaj "evociraju svoje uspomene" na enak način, kot to počno tisti, ki so tedaj bili orodje pokola.

Večvrednost je stanje, ki prikriva občutke manjvrednosti in nezadostnosti!

Enako zdaj ta brezsrčnost išče smisel lastnega obstoja v Sloveniji. Tako kot tudi vsa druga brezsrčnost na planetu išče "svoje starše" na planetu, pa tudi v vesolju. Kdorkoli je dobrodošel, da le brezsrčnosti da smisel!

Zagotovo, da se je Türk v svojem mandatu zelo potrudil. kučan je zdaj amatersko udeležen, ker nima več službe, ki bi tej njegovi misiji odgovarjala, ampak on se ne pusti zmesti. Še kar nadaljuje s tem in pomaga tistim, ki še zasedajo te položaje.

In drugi?
Drugi niso pomembni. Čeprav začasno in le kot maska demokracije, večina teh le igra svojo igro, ki jim jo namenja kučan, Türk, Stanovnik... in seveda ostali iz črede prvorazrednih, ki se bojijo, da morda niso čisto nič posebnega in da pravzaprav navadni navadneži, ki bi radi bili nekaj posebnega. Rezultati v ekonomiji kažejo, da niso nič posebnega, pravzaprav kažejo, da še niti navadne navadnosti in povprečnosti niso sposobni, temveč so podpovprečni in velike zgube. Številke ne lažejo in so posledica njihovih strahov in dvomov, ki jih pririjejo z mahanjem in grožnjami na proslavah. Kakršnakoli prepoved izobešanja njihovih simbolov se dotakne njihovega prikritega sramovanja tega, kar so storili, in gnusa do sebe. Ostane jim le še delitev na drugorazredne in na vse druge, ki se niso jasno in glasno opredelili za prvorazredne, ampak da so prvorazredni, se vidi po vsem, kar sami mislijo, da jim pripada: Rente, zaslužnost, dobre službe, pravica odločanja o vsem in v imenu vseh.

Postavili so se tako, da se razlikujejo od drugorazrednih, ampak tako, da se občasno razvrstijo (solidarnostno) v trenirkarje, kulturnike, nasprotne drugorazrednim. Tudi Cigani, če je treba biti prepričljiv, ker to potem poudarja njihovo globoko humanost in kulturnost ter skrb za človekove pravice.

Spodaj je pa vedno en in isti strah, da so pod trenirko goli, da je kultura in kulturništvo zgodba o pohabljenem duhu, da je z drugorazrednimi skupaj pokopana in plesniva njihova lastna sposobnost imeti in pričakovati zase nekaj boljšega od te mračne prihodnosti, v kateri že zdaj živimo.

*****

PS
Pozabil si omeniti, da Kučašenko in njegovi niso zgolj po judovsko zaverovani v lastno prvorazrednost in izbranost, temveč terjajo od drugih, da s solzico vhičenja čislajo njih in njihovo prvorazrednost.

Tako kot so si Židje kreativno uredili svete knjige, tudi v komunističnem Talmudu bojda piše, da "ni greh Gentileja poslovno prevarati, izkoriščati, zasužnjiti in za potebe božjih izbrancev - prvorazrednikov, kako drugače zlorabljati". Komunistom so gentileji vsi, ki prihodujejo iz dela in zaslužijo čez mejo, nad katero po komunističnem kibucarskem talmudu postanejo tabogati, oz bogati prešiči med delouci.

Tak kot Židje razlagajo, da Gentileji, torej Ne-judje niso ljudje temveč živali, ki itak da nimajo čustev, dasiravno je včasih videti tako, napak videti seveda, razlagajo komunisti, da so tabogati povsem neobčutljivi na obdavčenje in ekspropriacijo, saj "majo toliko, da sploh ne občutijo", ko jim komunistični prvorazredniki odvzamejo 70% prihodka.

Link

Ni komentarjev: