torek, 10. julij 2012

1752177 - sodišče EU razsodilo, da pravica do odbitka DDV ostaja in da goljufije dokazuje davčni organ

Etoooo! Spet se bom potolkel po prsih in rekel: In kaj sem jaz vam govoril? Takrat, ko je dacarija prvič od nekega reveža terjala,da še enkrat direktno njim nakaže DDV, čeprav ga je za vozilo že plačal trgovcu(kar je del istega problema in iste sprijene miselnosti uslužbencev državne teroristične organizacije DURS), sem rekel, da je to čisti fašizem. 

Številni ste name usmerili vse vaše big ganz in streljali, kot bi bili stekli. Da se človek vpraša odkod vam sužnjem toliko strasti za zagovarjanje suženjstva, hehe.

PS
Spet bomo davkozavezanci komu plačali zamudne obresti in stroške sojenja, ker je fašistična birokracija fašistične đamahirije furala svoje nasilniške staljinistične egotripe, češ, "mi smo bre vlast i ima ti najprej da platiš kako smo mi rekli, pa se onda izvoli pritužiti na sudu". Hehe, mamico vam udbo-komi-fašisto-gestapovsko dacarsko!

Oni dan so na TiVu pokazali kako izgleda delovni dan, mislim da nizozsemskega ali švedskega dacarja. Človek po cel dan prijazno svetuje državljanom in podjetjem, logika, modus operandi in vse kar je tam bilo prikazano je bilo videti milina od miline. Vse poteka nenasilno, nemalicizno, zavezanec ni kar apriorno lopov, pevarant in podobno. 

Naši fašisteki pa furajo voluntaristične obtožbe, zavrnitve računov zaradi vejic in datumov in pomišljajev in obratna dokazna bremena in logiko, da je pošta bila dostavljena, čeprav ni bila, ker so to človeku posali v juliju, ko je bil mesec dni odsoten, itd. 

Skratka - fašistični totalitarizem. In ko takšna skropucala in spački pridejo pred evropska sodišča, evooo, že plačujemo napake in izživljanje državne birokracije fašistično ustrojene na bogato skomunajzerizirane đamahirije. In ko gre za davke, to paše čisto vsem našim rentarskim oblastnikom, pravovernim komunjaram in drugim vrstam skuponosledarskih plenilcev.

Link

Ni komentarjev: