petek, 13. julij 2012

1755661 - katere kobilice že puščajo za seboj gospodarsko opustošenje

[bobanduras]
Mrš u tri pi*ke materine s to tvojo rdečo hordo vred!!! Takom svinjsko, kot nam gre sedaj pod temi tvojimi banditi, nam ni šlo še nikoli.

Če rdeča horda oz rdečetalibanske kobilice vladajo 60 od 66 let, v preostalih 6 pa navkljub kobajagi nerdeče vlade, poleg rdeče birokracije, rdečih sindikatov, rdečih zbornic, rdečih novinarjev in rdečega šolstva, tožilstva in sodnije, delujeta še dva rdečetalibanska fakorja, eden so razni Kahli levičahski in kmetje prkomunistični kar v vladi, drug je pa rentarsko-prerazdeljevalni in reketarski princip vgrajeni v zakone, s katerimi so kontaminirani praktično vsi politiki v Sloveniji in so v svoji najbolj recentni orgiji v državi horde rdečih kobilic naredile svojo največjo in v miljardah najštevilnejšo škodo v zgodovini, čeprav jim je edina dosedanja ne-čisto-komunistična vlada, v svojem edinem polnem 4-letnem mandatu in edinem mandatu, v katerem so se pojavili proračunski suficit in uravnoteženost, zapustila nikoli prej videno ugodno situacijo, (kar rdeča horda skuša na ultrabebav način prikazovati , ne kot nekaj dobrega bognedaj, temveč, kot problem nediscipliniranih in nesramnih kravetin, ki so v 60 let komunističnih vlad bile nenehno kobajagi namerno in nesramno suhe, polej so se pizde kravje baš v enem samem Bajuk-Janševem mandatu zredile, potem pa pod Pahorjem spet hitro opalile bulimijo in anoreksijo, mamico jim argetinsko-govejo petokolonaško),...hehe,...junouvotajmiin...

...s kratka, če Janševo vlado vedno dočaka totalna devastacija in opustošenje, ki jo za sabo puščajo horde rdečih kobilic, potem je razumljivo, da ne more Janševa vlada storiti čudež že v nekaj mesecih vladanja.

Ti pa kar lepo tako naprej, s takšnim gaganjem si sjebavaš še tistih nekaj drobcev kredibilnosti, maestro iracionalno-nenačelno-nerezonski brezrezervni in brezpogojni navijaček za rdeče horde rdečetalibanskih kobilic in rdečeritih nizkovejevnih roparskih opic. Le tako naprej, tu na forumu Financ vas je lih ene 100, ki ste lih tapravi, da si medsebojno serete takšne nebuloze. Ki insistirajo na nečem, kar tudi vas spravlja v nesrečo in, o ti paradoks paradoksalni, celo vi gagate, da vas to moti, le tega ne zmorete pripisati pravemu škodljivcu - rdečih hordam kobilic oz. njihovi doktrini in modusu operandi, temveč samoslepilno (ker pač vam u vaših motenih navijaških umih nikakor ni možno, da bi rdeče horde bile česa krive, oni so vendarle vašiSvoji™) iščete fantomske, najraje neokakopakliberalne sovrage drugje, najraje med onimi, ki so se drznili VašimSvojim svetinjam konkurirati za oblast.

Link

Ni komentarjev: