torek, 17. julij 2012

1758854 - o "izvrstni" statistiki glede raziskanosti komunističnih zločinov

[dob]
> [Valuk]
> Jaz sem napisal, da je Ribičič v samostojni Sloveniji bil zaslišan in da niso našli dokazov proti njemu, nakar si ti začel bljuziti o komunističnem pravu.

(jasno, da revolucionarni pravniki niso našli dokazov proti Ribičiču, saj jih niso niti iskali. naloga revolucionarnih pravnikov - to so tisti, ki so študirali pravo na socialističnem faksu - je, da revolucionarje zaščitijo pred pregoni, ne pa da najdejo dokaze proti njim. zato je mladi ribičič bil postavljen za ustavnega sodnika in zato je predaval ustavno pravo na faksu, da je imel prste zraven, če bi kdo kam skrenil. če pa bi revolucionarni pravniki že radi kaj raziskali, bi za začetek lahko poizvedli kdo in kam je odnašal arhive iz kočevskega roga ob takozvani osamosvojitvi slovenije, ki je bila - zdaj po dvajsetih letih se to lepo vidi - kučanova osamosvojitev od njegove beograjske tolpe in revitalizacija socializma, torej preprosto povedano nadaljevanje jugoslavije na območju slovenije, potem ko je drugje crknila).

Da niti ne omenjamo, da Valuk laže kot pes teče. Namreč, tovarišija je preiskavo prepovedala in pregon onemogočila, tako, da se je vse skupaj ustavilo. Oni policist, ki je zadevo vodil je na TV dobesedno v šoku obmolknil vidno konsterniran, ko mu je baš "dobro informirana" TV ekipa sporočila, da je zadeva "ustavljena". Na vprašanje, kaj misli o tem in kaj bo zdaj, je dolgih nekaj deset sekund bil grozno tiho, potem pa rekel, da bo o tem razmisil, ko mu bo vse to uradno sporočeno. Potem pa za večno izginil s TV ekranov.

Bode pa seveda v oči, da je do sedaj odkritih okostij nekaj deset taužent, najdenih morilcev pa ravno NULA. Izprašanih potencialnih zločincev, organizacij in prič pa uradno-relevantno ravno tako NULA, "pripravljalno" pa seveda nekaj sto in vsi govorijo o konkretnih zločincih: Simo Dubajić, eden od morilcev sam v TV kamere pove ogromno, pa umre, naši organi pa nikome ništa. Auuuu, nerodno v pičko materino. 

Mi smo najbrž država, ki ima najslabšo statistiko ever glede na število umorov oz. najdenih nepojasnjenih trupel in raziskanih in sankcioniranih umorov in najdenih in sankcioniranih masovnih morilcev.

Tovariš Mitja je pa ukazoval poboje, o tem obstajajo dokumenti, tovariš komandant Stane, lik z evrskih kovancev pa prav tako nastopa v pismih Kardelje poslanih tako navzgor v GŠ, kakor tudi v oonih poslanih navzdol po liniji komande tovarišici odločevalki o življenju in smrti nekje doli na teren, kjer se pravi, da so njene in komandanta Staneta enote "nekoliko pretirale" med izvajanjem terorja, oz. v onem drugem pismu, da v roku par tednov nastopi ustavitev pobojev in abolicija, zato se naj malo podvizajo s poboji in pobijejo kar se da več tistih, ki jih je KPS in KPJ obsodila na smrt, skratka intelektualcev, industiralcev, veleposestnikov ipd. Vse to dokumentirano, a jebiga v Slovenistanu to organom pregona ne pomeni nič. Ker smo zločinska in lopovska komunistična đamahirija. Slabša še od Kube in Kitajske. Morebiti celo od Severne Koreje. Bravo Mi, oz točenej povedano Bravo Oni™. Grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: