ponedeljek, 16. julij 2012

1758156 - purinoli z nazornim primerom oddaljenosti socialističnih kreditofilov od realnosti

Najprej o "nuji zadolževanja države". Ta nuja spada med zločine proti človeštvu. Le malo petošolske matematike je treba obvladat. Če še lahko stisnem zobe, ko mi ekonomisti pravijo, da so krediti kri gospodarstva (ajde, nekaj 150% verjetnih projektov naj se nafila, da bo šlo hitreje...) me pa pri državi mine potrpljenje. Če se zadolži, mora nekomu vzeti. To je drugače, kot pri podjetju !!!! In vzame lahko samo ubogi raji, od klošarjev s 1.000 € plače do podjetnikov, kar ima pa kratek rok trajanja, ker odmaglijo v tople kraje. In seveda, lahko vzamejo otrokom in vnukom.

Oni žabarski Olagumaland iz Fr je pa prostodušno izjavil, da nima smisla pisati v ustavo, "ker bo trajalo samo nekaj let". OK, tovariš OlagumaLand, zadolževal boš žabarje, kdo bo pa vračal? pa obresti? 

Za neuke socialiste kreditomane imam samo en poduk : vzemimo, da imamo ogromno polo papirja debeline 1 mm. Prepognemo ga 50 X. Kolikšna je na koncu debelina te zložene pole ? 

Ne se matrat, ker vem, da ne obvladate eksponentnih funkcij in obrestnoobrestnega računa. Samo okoli 1120 milijard km, devetkratna oddaljenost Zemlje od Sonca. Tolikšna je tudi oddaljenost socialističnih kreditofolov od realnosti.

Link

Ni komentarjev: