nedelja, 29. julij 2012

1772751 - vsak se bo moral znajti po svoje

[macon]
Vsak naj se znajde po svoje.

Točno to nas čaka. Po 20@45 orgijanja kleptomafije in bogamy tudi njo podpirajočega bebavega ovčjega dela populacije Slovenistana, smo postali totalno, ampak res totalno resignirana in politično apatična družba. Kar pomeni tudi totalno dezintegrirana družba. Kar pomeni tudi totalno destruktivna in nedržavotvorna družba. 

( A komunajzare polna usta družbene kohezije. Ker oni bi radi narodu prodali svojo smrdljivo logiko, da je kohezija v družbi to, da "relativno bolje plačane" odvisno zaposlene, ki jim oni ljubkovalno rečejo "tabogati prešiči med delouci", podvržejo drakonskim haračem in neokapičenim reketom, ter jih s tem nasilno čimbolj uravnajo v enaki bedi z "relativno manj plačanim" oz revnimi delouskimi prešiči.
In voila - eto ti "kohezije" po njihovo. Auuuu! Kumunajzari o tem gagajo v enaki maniri, kot to počno kurbe, ko gagajo o poštenju ) 

Dezintegrirana družba z nula kohezije pa seveda da logično pomeni idealno stanje za avtomatično kontinuiteto statusa quo. Za kontinuiteto tekovin. Za kar se kleptokamariljna mafija tudi zelo proaktivno prizadeva. Med Njimi nezasluženimi rentarji in benefitorji reketarsko-roparske orgije torej kohezija JE, seveda je, hehe.

Vsak se bo znašel po svoje in srečni bodo tisti, ki jim bo ostala ali narasla vsaj kohezija v družini. Eni, tisti, ki imajo srečo, kurantne veščine in dovolj poguma, bodo odfrčali v Ufiladelfijo, eni bodo našli pot samopreživljanja v nečem zelo nizkonivojskemu & primordialno bazičnemu, kar prej nikoli niso pomislili, da bodo morali delati, eni se bodo zatekli v kriminal in krajo, večina pa nemočno in brezvoljno obubožano vegetirala na socialnem dnu. Ta nacija se puntati ne zna, zna le po ofčje pohlevno slediti manipulantom. Tudi to so ji privzgojili načrtno.

Bo pa kamarilja med iskanjem novih poti do rente zase, obubožane ofce našuntala v razne pogromaške in linčarske ulicotacaške aktivnosti. Proti "tabogatim" seveda. Raznorazni "revni" jankovići jih bodo šuntali na linč "tabogatih" delouskih prešičev. In ofčice jim bodo sledile in zadovoljno in voljno blejale stare-nove in nove-stare fraze iz arsenala umopralnice kompartije.

PS
Sosedje Hrvati so menda ugotovili, da rapidno izumirajo. Na veselje Srbov I guess. In številnih Slovencev, takisto, hehe. Ki oboji takisto izumiramo. In se "stanoviti" ZaresPraviRvati tega takisto veselijo. Krasni sosedje smo si, nje? 

Menda se poslej negativna diferenca med novorojenimi in umrlimi v Rvatov meri že v desettisočih na letni ravni, izselitvena cifra pa takisto raste. Skratka, tudi "tamo dole južno" v Lijepi jim Njihovi deželi klenih kobajagi junakof, je lepo samo komunajzer-rentarjem in klepto pizdekom vseh provinienc torej mafiji vseh provinienc. Vsi drugi pa vegetirajo in trpijo brutalni drakonski harač in prispevkovni reket značilen za reciklirane komunajzer banana republike, v katerih hara komunajzer pamet in mafijske klike kompartije in njenih reciklatov. Alpa se izselijo. Alpa se zatečejo v sivo ekonomijo in celo v fakin zares pravi kriminal.

Jap, res je, to nas čaka oz to se nam že zelo dolgo godi, le da trenutno degradacijsko retrogradni procesi pospešujejo v finalni galop.

Link

Ni komentarjev: