nedelja, 1. julij 2012

1742523 - zakaj je Zver daleč od idealnega, a še zmeraj najmanj slab predsedniški kandidat

[Skippy]
Kje pa vidiš kakšnega takšnega kandidata v slovenskem političnem prostoru? Tudi tvoj kandidat se je boril in sprejel to, da so vsi enaki že v OŠ.

Počasi obupavam nad nekaterimi™ sogovorniki na tem forumu. 

Ima me, da bi vas, nekatere seveda, hehe, fprašal tako, kot je fprašala ona študentka v onem eskimskem vicu: "Pa dobro jarani, čitate li vi išta [od tega kar pišem, al samo preletite, pa netočno doumete poanto]?"

Mislim, da sem že ziljonkrat napisal, da Zver ni niti blizu, da bi bil idealen kandidat, tako kot SDS z raznoraznimi spakami tipa Andrej s Štajerske in s cagavim Janšo in, kar je najhujše, z ideologijo in doktrino social-demokratov, niso niti blizu idealnemu, niti bi kdaj lahko bili moj prvi izbor, če bi v Sloveniji obstajala echte iskrena zrela liberalna stranka. (Kot vidimo, fejk liberalcev je v SLO kot listja in trave, evo najbolj recentni "liberalci" so raznorazni viranti, ki bi komfortno koalirali s komunističnim zlom. In jaz naj bi takega volil?! Halooo! Adijo pamet! No further questions your honor! No fakin further questions!)

Samo parkrat sem tu, unterweg, da se razumemo, napisal, da bom volil Zvera in to vedno ko sem govoril katere komunistične beštije ne bi volil niti mrtev. Ampak vam to nič ne pomeni, VamNekaterim™, seveda, ker vi očtino ne znate natančno brati.

Evo še enkrat eksplicite:

Komunistična beštija Tüë®k = 9999999999999x10-na-99 satanov zlobe in pokvarjenosti. Preden bi volil njega, bi pri meni imela prednost še žveplena kislina, kaj šele solna.

Komunistična avšasta beštija Barbarela = 8888888888888x10-na-99 satanov zlobe in pokvarjenosti. Preden bi volil njega, bi raje volil magari poljubno opico, samo da ni rdečeritna in nizkovejevna.

Socialistična kreatura Zver = DalečOdIdealnega™ oz. FakinBistvenoManjšeZlo™. Volil bom Zvera zato, da se prične zdravljenje Slovenije, ki se ne more pričeti dokler ima Slovenija prej omenjene vrste komunističnih beštij za predsednike in vladarje. Dokler slovenski volivci nagrajujejo z glasom komunistično demagogijo, laži, nateg in ultimativno zlo, ki poveličuje zlo svojih predhodnikov, Slovenija ne bo na poti ozdravitve.

Sem zdaj bil dovolj jasen, al boste eni spet prebrali samo to, da bom volil Zvera, potegnili to iz konteksta in ko vam pade tema na oči gagali o tem, da tudi jaz volim komunista, češ, da so UsiGlih™. Ne, dedi in pupike moje, niso baš usiglih, čeprav so vsi napačni oz UsiInvalidni™. Eni so full napačni, eni so pa napačni - a v danih razmerah za silo sprejemljivi. Ker druge opcije ni, bomo pač Slovenijo izboljševali v malih korakih. Takšna je očitno naša karma.

A vam, ki hitite gagati UsiSoGlih™ sporočam, da s tem koristite najhujšim beštijam, ker njim je to kompliment, da jih enačite z ostalimi, da se lahko skrijejo med ostalimi. Poleg tega je v usegliharskih sporočilih vsebovana satanska trditev: "Pustimo na oblasti še naprej komuniste, saj so itak usi glih". Pustimo na oblasti največje zlo, ki je kdaj hodilo po tleh Slovenije, saj da so drugi usi glih. Ko so horde Atile in GingisKhana pustošile po teh naših krajih, so vsaj bili sposobni normalne seksualne sle, magari s posilstvi, komunistično zlo pa rine dildote v anuse bullmastifov.

PS
Res je,da se v Sloveniji za aktivno politiko odločijo največji gnoji, ker se je recentnih 75 let politiko sistematično trudilo priskutiti vsem normalnim državljanom in ker drek po naravi zadev vedno splava na površino, slepeč se, da je tudi on smetana. To se v bistvu redno dogaja, med hlastajočim prizadevanjem [komunističnega] dreka, da bi ga za smetano imeli, hehe. 

Normalni slovenski ljudje podzavestno bežijo stran od udejstvovanja v aktivni tekmovalni politiki, s tem pa na žalost pustijo prostor največjemu šljamu, ki pa od pamtiveka ima močno slo priti na oblast in imeti kontrolo nad prebivalstvom, da pridobijo moč, da lažje kradejo. 

Najhujši med vsemi mafijci, fašisti in lopovi so komunisti in podobne kobajagi-levičarske oz. "levičarske" gnjide, ki so, NEKAZNOVANO, v svoje doktrine spravili idejo, da bodo sistematično in sistemsko-institucionalno ropali s pomočjo državnih represivnih atributov. Ropali, pa potem naropano distribuirali, predvsem v črne fonde svoje partije za financiranje suspenza demokracije preko njihove večne oblasti, a bogami tudi v žepe NjhovihSvojih™, ki jih v zameno za to nenehno volijo.

Sčasoma se je ves šljam simbiotsko zbral malo desno in malo bolj desno od tega ultrafšistično levega komunističnega šljama in skupaj žnjimi v partitokratski orgiji ropal in podmizil in delal ziljone ton zla. 

Skratka, da skratim, hehe, reči sem hotel, da je tudi meni jasno, da se v slovenski aktivni politiki zbira največji šljam, ki ga Slovenija premore.

A ipak, tu pa tam uleti na sceno kdo, ki je sicer del slovenskega rentarsko-reketarskega šljama, običajno v psihodelično naravnanih maskirnih barvah nazi-domoljubnega sentimenta, kobajagi, kar ti zelo hitro tudi pokaže s svojim odnosom do davčnih, prispevkovnih, pokojninskih in zdravstvenih zadev družbe. In v odnosu do državnokolhoznih establišmentov našega Kumunajzeristana.

No, Slovenijina edina šansa je postopoma, znižujoč zlo v, primerjalno z velikostjo komunističnega zla, sicer malih korakih po 2222222222222x10-na-99 satanov zlobe in pokvarjenosti na mandatno obdobje, od oblasti odstraniti vsaj najhujše zlo, dokler enkrat ne zaplavamo v cono NavadnihPokvarjenihPolitikov™, pa čez nekaj stoletij morebiti še v cono PretežnoVreduPolitikov™.

To pa terja PrviKorak™ = odjebati komunistične beštije. Težko li je sodržavljani moji, težko li je? Frpašam zdaj jaz vas, hehe.

Link

Ni komentarjev: