sobota, 30. junij 2012

1741857 - kdo nas sploh lahko rešuje iz nastalega sranja

[filofaks]
Ne morejo nas reševati tisti, ki so za nastalo stanje neposredno odgovorni, ki so si dobro napolnili žepe, nas pa oropali vsega - ali vam to še ni jasno?

Ja, men je jasno. Ne morejo nas reševati stanovniki in kučani in jankovići in podobna rdeča lopovska sodrga oz komunističnofašistična mafijska reketarska zalega.
In očitno nas tudi partitokratska opozicija noče rešiti, temveč podmuklo in nečastno vzdržuje davčni aparthaid, prispevkovne rekete in zadolžuje nacijo, sicer nekoliko manj kot rdeči talibani, a vseeno nas tudi te nadaljujejo zadolževati in cagajo s privatizacijo državnih kolhozov, ki vsako leto naredijo preko 100 milijonov izgub, ki jih financiramo mi davkoplačevalci. Beri - komunisti nas preko teh kolhozov že 20@45 dobesedno ropajo, Andreji s štajerske nas pa nadaljujejo. Pa nekakšni fejk liberali takisto. Politiki pač vedo, da se s privatizacijo ukinja njihovo klepto orgijanje, zato jim izstop države iz komercialnih gospodarskih dejavnosti ne diši. Ene politike matra že to, da bodo docela nepomembni s stališča rihtanja podmiznih poslov in docela nerelevantni za rihtanje sinekur. Eni politiki rečejo - če nam vzamejo to, zakaj bi potem sploh šli v politiko. Hehe, mamico vam zblojeno in umsko klepto moteno!

Link

Ni komentarjev: