nedelja, 24. junij 2012

1735183 - komunajzersko dojemanje sprave

[macon]
> [bojanka1]
> Janša ni dober za sožitje.

Sožitje si komunajzarji predstavljajo tako, da so jim drugi podrejeni.

hehe. V nulo, stari, v nulo si jih opisal. 

Isto je s "spravo". Po komunistično in po Spomenkino, hehe, je sprava, ko komunisti odpustijo svojim žrtvam, ker so žrtve ujezile komunistične beštije, pa so jih beštije "morale" zverinsko pomoriti. Ker pa se eni "delajo norca", komunisti niso še pripravljeni odpustiti svojim žrtvam. 

Morali bi vsi, čisto cela Slovenija, vsi do zadnjega, zlasti pa vsi svojci pomorjenih, biti lepo pohlevni in hvaliti kompartijo in tovariše in junaški pomor, tak da bi tovariši bili dobre volje in po tristo letih takega vzdrževanja dobre volje tovarišev, bi oni morebiti zmogli odpustiti svojim žrtvam. 

In kaj naredijo toti svojci in toti Janša? Na vsa usta govorijo resnico in po svoje, brez odobritve tovarišev Pirjevca in Repeta in Tüë®ka izpovedujejo nekšno svojo verzijo nedavne zgodovine. A tovariši so jim lepo povedali, da to še ni zgodovina oz. preteklest temveč polpreteklost in "polpretekla" zgodovina, pa eto ni dovoljeno po svoje neki govoriti resnico, pa reči, da so v Barbara rovu zverinsko živi zazidani, da so na Petričku na mizah bili hirani dojenčki, da so v kočevskih fojbah in tezenskih jarkih zverinsko pomorjeni, da so kompartijski eskadroni smrti morili vse vidne Slovence, sistematično morili inteligenco, veleposestnike in vse, ki so se komunistični teroristični mafiji drznili nasprotovati itd.,

Link

Ni komentarjev: