nedelja, 10. junij 2012

1722041 - zakaj se ne gre zanašati na kakšno evropsko pomoč pri ilegaliziranju komunajzerizma

[oQI23IDCN0948R]
Komuniste je v ilegalo spravil ze starojugoslovanski kralj, nujno pa jih bo morala tja spraviti tudi Evropa, skupaj s celotno socialisticno bazo in prijateljskimi neonaciji.

V realnem življenju, v okoljih demokraciji zavezanih družb Evrope in oz EU, ni realno pričakovati, da bodo, dodobra s plastmi hinavščine prekrite zločinsko-teroristične fašisto-neonacistične aspiracije sodobnega slovenskega lindasindromskega komunajzeraja postavile kar izven zakona, v sfero zločinskega združevanja z asocialnimi protidružbenimi namerami. Kamor, v bistvu spadajo, tako, kot vsi drugi fašizmi in plenilstva.

Dasiravno je vsebina doktrin in programov sodobnega, recimo slovenskega komunajzeraja, natančno takšna, jo niti Evropa™, niti Zapad™ niti Svert™ niti namerno pohabljena slovenska pravna država, ne uspejo detektirati za takšno. Ker so si tovariši baš za to zmedo oz JebeLudZbunjenog™ zelo skrbno prizadevali in zadeve skrbno poimenovali drugače, čeprav je vsebina hajduško-gusarsko-mafijsko-fašistično plenilska.

Slovenski moderni komunajzeraj (Nosilci so starinovi Kučašenko, Lukšašenko in Turkašenko, na primer, plus še nekaj falang, ki štejejo še par stotin vodilnih proaktivnih rdečetalibanskih manipulatorjev) odkrito zagovarja in javno agitira za uresničitev terorističnih rentarsko-plenilskih aspiracij komunističnega aparthaida, davčne in paradavčne diskriminacije, zlorabe ugrabljene države proti točno določenim skupinam v družbi - po komunistih določenim dežurnim surogatom razrednih sovražnikov - BogatimPrešičemMedDelouci™ [oz. onim, ki prihodujejo iz dela]. 

Ta umetno določeni "razred" znotraj razreda odvisno zaposlenih, ta skupina v družbi, je dandanes slovenskim rdečetalibanskih boljševikom surogat za osovraženo dekadentno buržoazijo, kulake, neposvečene tipe nekomunističnih kapitalistov, osovražene veleposestnike zemlje, itd, ipd, ki so bili naciljani in masovno eksterminirani, diskriminirani, ter razlaščevani v prejšnjih arhaičnih oblikah uresničevanja komunističnega koncepta državnokapitalistične total uravnilovske druže beljševikov - rdečih talibanov.

Razlastitev potom brutalne eksplicitne eksprorijacije v maniri gusarjev, hajdukov, mafijskih roparskih skupin, ki so jo slovenski komunisti izvedli neposredno po ugrabitvi države leta 1945, pa temu rekli "revolucije", hehe, leta 1992 ni bila več opcija, saj so Evropa™, Zapad™ in Svet™ izsilili povrnitev v stanje lastništva pred komunistično roparsko ekspropriacijo leta 1945. 

Slovenski komunajzeraj, ki mu nihče ni imel jajc in politične volje streti njegovo lopovsko strupeno kačjo glavo, se je nemudoma domislil nečesa, kar bo v zgodovinskih analih čez 1000 let označeno kot genijalna domislica tovariša Murglbabe in njegovih 30 tisoč razbojnikov. 

Ta domislica je simpl, gre pa takole:

Glede na to, da Svet™ ne dovoli brutalne in vulgarno odkrite eskpropriacije premoženja, ker se s tem pač uniči stabilnost v svetu in še tisoč zadev, niti ni več opcija, da bi ostal odkrit komunistični monoteistični državni kapitalizem, so slovenski komunisti-fašisti, reinkarnirali nasilnouravnilovko in državni kapitalizem tako, da so delovnemu plebsu vsilili diskriminatorno davčno zakonodajo, neokapičene prispevke-rekete in se premoženja, ki so ga nekdaj upravljali v roli kompartijske nomenklature polastili na štiri nove inovativne načine: (1)Neposredna "zakonita" kraja posvečenih NjihovihSvojih™ med prihvatizacijo; (2)neposredna kraja na javnih razpisih, (3) Z nerezonskim ekstenzivnim podržavljenjem, ter spremljajočim podmiznim črnofodnim vzdrževanjem kontinuitete komunistične oblasti, ki potem ima palec nad temi državnimi podjetji. In, seveda še glavno - (4) eksproporiacijo naredili za stalno potekajoč sprotni proces razlaščanja iz dela prihodujočih preko drakonskih aparthaidskih diskriminatornih nasilnouravnilovskih davkov in reketov. Odtod danes takšno odkrito gaganje tovariša Lukšašenka o nujnosti maksimizacije državnega kapitalizma in javnega sektorja.

Skratka, de facto, v primerno modificiranih izvedbenih oblikah, se je nadaljeval rentarsko-reketarski komunajzeraj, kakršnega imamo že 70 let v kontinuiteti. 

Mala podjetja neposvečenih autsajderjev in tu pa tam kakšnega večjega neplaniranega pizdeka, ter seveda tujih investitorjev, so pač, zlasti, če je večji del vseh denarnih transakcij v domeni komunističnega palca, dopustna, neizogibna "hiba v sistemu", ki se jo žalibog niti ne da preprečiti. Ker pač jebeni Zapad™ oz. Svet™ oz Evropa™ insistirajo na vsemu temu, da bi nam dovolili biti normalen, neizoliran del sveta oz. nam dopustili biti med njimi, za razliko recimo od Severne Koreje in Kube. Če Svet™ ne bi insistiral na temu, bi tovariš Lukšašenko danes, ne le gagal o nujnosti maksimizacije javnega sektorja, temveč bi celo odkrito citiral besede tovariša Kidriča o nujnosti preprečitve, da se bi "proizvodna sredstva znašla v lasti kogarkoli drugega kot države - komunistične đamahirije".

Arhaična fašizma, oni italijanskih socialistov pod poveljstvom komunista oz. dolgoletnega ekstremnega socialista Benita Mussolinija, ter nazi-socialista Hitlerja sta zagovarjala in vzakonila povsem enake zločinske diskriminatorne zakone. Le da so v njihovih verzijah fašizma, diskriminacije in aparthaida, bili naciljani dežurni krivci Judje, ki so italo-fašiste in germano-nazisocialiste-fašiste motili po najmanj dveh osnovah: Bili so simbol in de facto premoženjsko predstavniki premožne buržoazije (kar je vsem, tudi našim slovenskim, socialističnim rentarsko-reketarskim umom rdeča cunja pred očmi) in bili so NeNjihoveNeSvoje™ Rase®, oz. Vrste®, dotepenci po njihovem prirejenem razumevanju in videnju sveta, bili so kseno-pizdeki v koliziji z nazi-interesi, hehe, katere "staroselci" kobajagi smejo celo eksterminirati za uresničitev svojih mračnih, hostilnih, patoloških plenilskih fašisto-mafijskih-nazi-socialističnih aspiracij.

Enako je o naših južnjakih leta 1992 razmišljala še vedno 100% komunajzarska državna birokracija, ko je tik po osamosvojitvi državo osramotila z eskalacijo svoje ksenofobnosti do južnjakov, ko je nervozno in teatralno, povsem nepotrebno, pohitela "brisati" nekšne registre. Mejk nou mistejk, to so povsem enakovredne fašistične nazi-socialistične manifestacije ksenofobije, kot kasnejše javno zagovarjanje gospodarske ksenofobije v medijih, kot češ v imenu nazi-interesa, v resnici je pa šlo za Susak-stajl zapiranje in onemogočanje prostotržnosti, motivirane s kombinacijo komunistične ideologije antiprostotržnosti, običnega mafijskega kartelo-monopolizma, ter nazi-socialistične gospodarske ksenofobije. Vse, brez najmanjšega dvoma, kar vidimo zdaj med galopiranjem krize, neposredno v škodo potrošnikov, državljanov, davkozavezancev, volivcev, prebivalcev, nacije. Korist od tega so imele zgolj in izključno plenilske in rentarsko-reketarske horde nazi-socialističnega komunajzeraja. Narod pa definitivno in očitno ne!

Plenilstvo je rdeča nit vsega komunajzeraja tega sveta. Plenilstvo in rentarstvo na račun diskriminiranih in preganjanih s pomočjo zlorabljene državne represije po mafiji ugrabljene in prisvojene-monopolizirane države. Posvečeno plenilstvo, ki je kobajagi v interesu "deloustva", oz. plebsa, kar je priročna krinka odkar svet stoji. Pacificiranega plebsa, ki je vse čas v roli fevdalnih tlačanskih sužnjev na človeka nevrednih mezdah, po dekretu odrezanih za mizo socialne sramote, baš po taistih komunistih. Delouno ljucvo na vse to pristaja, kobajagi v lastnem interesu, hehe. Kajti, vse omenjeno se kobajagi počne baš v njihovo korist - v korist "socialnega kapitala", nje™.

Evropa je germano nazi-socialistični fašizem in italofašizem , zahvaljujoč ravno eksplicitnosti izbruha njune agresije med ww2, uspešno detektirala, katalogizirala in javno stigmatsko markirala, ter postavila izven zakona. Enako je Svet, Evropa in pod komunisti-fašisti trpeči vzhodnoevropski svet storil leta 1989. Razen Slovenije. Ki to še ni storila in to mora šele storiti. 

Tudi Evropa™ to za Slovenijo šele mora storiti. Tudi Evropa™ je slepa pijana kurba, ki družinskega nasilja in incestnega divjanja v dvorišču slovenskih komunističnih fritzlov nekak ne uspe videti, detektirati in sankcionirati. 

Nič novega. Evropa je od nekdaj takšna. Slepa za fritzlovanje v domovih lastnih dežel. V imenu pojma nimam česa. Ko so Srbi fritzlovali na Kosovu in v BiH, je stara kurba Evropa krilila z ročičkami, gagajoč oz. lamentirjaoč o civiliziranosti, demokraciji in človeških pravicah, hehe, na koncu je pa vznemirjeni Yankgeee moral izvesti trimesečno bombno-raketno kampanjo, da je balkanskim miloševićevksim nazi-socialističnim fritzlom jebal mater in ustavil njihovo orgijanje, ker so ga pač motili med vsakodnevnim kosilom.

Zakaj enakih aspiracij malih roftarskih slovenskih carniolo-nazi-socialističnih fašistov niti slovenska niti širša EU in europska družba še ni za enake vsakim drugim fašističnim prepoznala, katalogizirala in postavila izven zakona, je seveda misterij par excellence. Ki se ga pa da logično razložiti, hehe.

Zavoljo kompletne resnice in preciznosti izvajanja je nujno, da naredim eno korekcijo. EU oz Evropa™, res ni še prepoznala njega de facto obstoj potem pa javno eksplicite obsodila slovenski komunajzeraj, je pa v posebni deklaraciji obsodila vsak komunajzeraj, vred s slovenskim, le da Evropa™ ne vidi, da SLO komunajzeraj, za razliko od češkega recimo, ni nikamor šel, temveč je še vedno tu, well and alive in orgija naprej, pa bi zaslužil nekoliko več pozornosti od češkega, s katerim se je dalo opraviti zgolj deklarativno, z deklaracijo o obsodbi. A ipak, Evropa™ je s tem, ipak, de facto in de iure, obsodila tudi naš dandaanšnji komunajzeraj. 

Da to drži, se vidi tudi iz tega, da se naš komunajzeraj, ki, med nemotenim nedaljevanjem enakih razmer že od elta 1945, javno pred EU oz. Evropo igra svojo bizarno lindasindromsko igro skrivaštva, pa skrbno, sicer zgolj na ravni retorike in agitpropa, skriva ogabno, gnojno, leprozno-raspadajočo kožo svojega pravega nazi-socialističnega mafijsko-fašističnega gospodarsko-ksenofobnega obraza, na evropsko obsodbo komunizma in njegovo de facto in de iure postavitev izven zakona, odreagira z zavrnitvijo evropske deklaracije o obsodbi vseh fašizmov oz. zločinskih režimov, na čelu s komunizmom.

Glede na to, da je v doktrini, programu in politični praksi slovenskega, večkrat preoblečevalno kamufliranega komunajzeraja, najti čisto sve elemente fašizma, zlasti fašizma-komunizma, fašizma nazisocializma, fašizma-nazisocksenofobizma do naložb tujcev in do lastnega srednjega razreda; da je najti vse elemente trpinčenja in diskriminacije in davčnega aparthaida podobnega onemu, ki so ga nad Židi izvajali širom Europe in to večkrat v psolednjih 20 stoletij, je seveda bizarno, da Evropa, če že ugrabljena slovenska država tega ne zmore obsoditi in izven zakona postaviti, ne sankcionira sedanjega de facto stanja v Sloveniji.

A bodimo realni, ravno v imenu demokracije, strpnosti in podobnih vrednot, se moramo zavedati, da je edina pot, da volivci RS svoj lastni komunajzeraj ignoriramo in ga z neizvolitvijo pošljemo tja kamor spada - na smetišče zgodovine, točneje na gnojišče, kamor gnojni reketarsko-plenilski umi človeštva spadajo.

Komunajzeraj to ve in zato imamo takle kakor imamo. SLO komunajzeraj ve, da je ključno imeti medije in 24 ur bombardirati ofčice Slovenije z asocijacijo nazi-socialističnih aparthaid izvajajočih komunisto fašističnih mafiozov z antifašizmom iz časa ww2, ker to pač zelo pali, hehe, hkrati sebe asocirajoč s komunisti-partizani in se disasociarajoč od komunistov-fašistov, ki so naciji prizdejali masovne pomore, otoke gole, udbaške asasinske ergije in represijo nevidenih razsežnosti, oz omejevanje svobode v veri mač fašistični maniri, ter v recentnih 22 let še rope dveh tisočletij in reinkarnacijo nasilnouravnilovskega reketarskega aparthaida v cilju zagotavljanja rentarstva svojim plačanim podpornikom.

Kako ubogi so umi 550 tisoč slovenskih volivnih ovac - rednih drukerjev za komunistično fašistično beštijo in kako apatični so devastirani in tragično pasivni in ignorantski umi dodatnih 600 tisoč poklicnih volivnih absinentov Slovenije, vidimo iz tega, da vse to mirno opazujejo in požrejo, ne da bi opazili vsaj kontradiktornost teh dveh sporočil slovenskege modernega komunajzeraja, ki pravita "sem komunist[-antifašist]" in "nisem komunist[-fašist-morilec-absolutist]". Češ, insistiram na komunajzeraju, a nisem komunist. hehe. Yeahh, right!

Zadeva je še bolj bizarna, tragična in strašna, če vemo, da je takšnih, z Lune s prostimi okami detektabilnih kontradiktornosti kot listja in trave. Evo na primer asociranje slovenskega modernega komunajzeraja z naprednim in avantgardnim, ob hkratnem konzervativnem vztrajanju na kontinuiteti komunajzer-reketarskega statusa quo; pa asociranje komunajzeraja s svobodo in hkratna bestialno-pranoična že hostilnost do svobode-liberalnega; pa asociranje komunajzeraja z zaščito delavstva in hkratni selektivni davčni aparthaid in prispevkovni reket naperjen baš in drito samo in izključno, eksplicite in brutalno diskriminatorno proti onim, ki prihodujejo iz dela, ki jim slovenski komunisti nikdar, niti mrtvi, ne bi dopustili milosti enakopravnosti flat davka v enakem procentu kakršnega so deležni vsi drugi tipi davkozavezancev oz. prihodkov. Pravzaprav se brutalno reketarsko trpinčeneje iz dela prihodujočih demagoško zagovarja z interesi njih samih, v ozadju je pa arogantna komunistična ideja, folk naj bo uravnan v enaki bedi pa smo zmagali, itd...itd...

Link

Ni komentarjev: