četrtek, 14. junij 2012

1727050 - zakaj je nujno treba privatizirati državne banke

[valsidalado]
Frankl pozablja, da je v bankah davkoplačevalski denar,

Ma v katerih "bankah" je davkoplačevalski denar? V državnih? Auuuu! Pogruntal si torej, da so v zmrzovalniku zamrznjena živila. ts.ts.ts. Kako pronicljivo. V slovenskih bankah, ki so v zasebni lasti ni nikakršnih davkoplačevalskih penezof. Aaaaaaaaameeeeen!

Evo še šrevoda zate: V vseh bankah, razen v tistih v katerih je država lastnik, oz. solastnik, ni nikakršnega davkoplačevalskega denarja. Nje™? Nje™?

 
Jebene državne banke je treba privatizirati, pa na ozemlju Slovenije ne bo več nobene banke v kateri je davkoplačevalski denar slovenskih davkoplačevalcev. In ne bo nobenih bank, v katerih bi komunistična lopovska političarska mafijska klika izvajala konstantno potekajoč oz nikoli niti za sekundo prekinjen proces bailoutiranja.

Proces, ki se ga izvaja tako, da držva ugrabljena po politićarski kamarilji, odvisno zaposlenim zasega nerezonsko drakonsko visoke davke in neokapičene prispevke (Vsako leto se tako izvede neupravičena fašistično-plenilska reketarska ekspropriacija okoli ene milijarde!), potem pa ta denar, v rednih intervalih, v miljardah nenehno vbrizgava v te mafijsko-udbaške tvorbe a la Enelbe in Enkabeem in druge državne kolhoze in kolhoze v lasti režimu prijateljskih posvečencev. 

Konstantno se bailoutira banke, ki so kronično v težavah, ker so ves čas servis lopovski plenilski kamarilji slovenskih partitokratskih beštij, rentarjev, kartelnih podmiznikov in sinekurcef, kliki, ki je del Kompartije™, reciklirane Kompartije™, ali pa zlizana žnjo, ali pa v kobajagi formi nekšne opozicije, ki živi in orgija v simbiotičnem kondominiju s kompartijo™, oz. brez dvoma mirno deluje zlizana z lopovsko plenilsko politiko, ki nam vlada že 22@45™.

Če bi vse banke v SLO bile zasebne in če bi vse banke v SLO v neki težki krizi skrahirale in bi jih država nekatere bailoutirala, bi se vsaj zgodil normalen bailout proces z rezonom javnega interesa v argumentu, v katerem bi država bodisi začasno nacionalizirala propadlo banko, bodisi jo dokapitalizirala in postala začasno lastnik, potem pa tak kot v Ameriki po koncu krize izstopila iz lastništva. Obvezno izstopila in do lastnikov dobila deanr nazaj, oz. od prodaje dobial povrenjen bailout denar. Kaj je država dobila od nekaj zaporednih bailout kampanj v Enelbe? Kaj je družba dobila? Kaj so dobili davkoplačevalci? Dildo frit in najavo nove, naslednje bailout kampanje. 

To, kar imamo mi z Enelbe in Enkabeem kolhozoma je nič drugega, kot nadaljevanje komunističnega udbaškega plenilskega orgijanja z drugimi sredstvi. Kontinuiteta "socializma" z drugimi sredstvi.

Te kolhoze in vse druge kolhoze v lasti države in v fevdalnem upravljanju (beri fritzlovanju!) umsko motene kleptomanske skupnoskledarske slovenske politićarske kamarilje, je treba privatizirati, politićarji - wanabe bankirji in entreprenerji, si pa naj naredijo svoja zasebna podjetja in banke in zavarovalnice, pa tam orgijajo. Za svoj denar in na svoj riziko!

In evo me, znova apeliram - komunistična drhal Slovenije, si naj končno ustanovi svoj privat kibuc, pa tam uresničuje svoje rentarsko-reketarske ideje. Prav tako s svojim delom in penezi in ne z našimi davkoplačevalskimi, predhodno naropanimi potom davko-prispevkovnega aparthaida oz ugrabljene države.

Link

Ni komentarjev: