nedelja, 3. junij 2012

1713673 - tovarišici Alenki Bratušek se kolca po "spodbujanju" podjetij (kajpada tistih "pravih")

Komunistična aktivistka gaga, kar gagajo vsi SLO komunisti. Kumunajzer-nebulozno zgodbo o sjebanih komunističnih kravah, ki so 12@45 bile nesramne bulimičarke, polej so se, kravetine nesramne domobranske, v Janševem edinem mandatu nemarno zredile, pa potem ob nastopu Pahorja zopet parklje v usta pa bruhat in hujšat. Spet čeznočno shujšale. Auuuuu!

Ja gospa, res je, za vzpodbude je treba v SLO najti idejo. Kar na standarden slovenski način razmišljajoč pač ni simpl. Na primer, nima nobenega smisla, da se te peneze deli državnim kolhozom. Sjebanim državnim kolhozom! Prav tako nima nobenega smisla te davkoplačevalske peneze deliti komunistični falangi kompartijskih bratovščin in maziljencev. Gospo pingvinko pa seveda da zanima samo to, ali bo kaj vzpodbud za maziljence.

Da niti ne govorimo, da vzpodbud ne bi smeli deliti nikomur, dokler v državi imamo davčni aparthaid, prispevkovne rekete in pokojninsko-zdravstveni nered, vse v škodo točno določene kategorije davkozavezancev. Ker to pač ne bi bilo nič drugega, kot odvzeti revežem, da bi dali onim, ki že imajo kapital.

Janševi vladi predlagam naslednji program podeljevanja "vzpodbud": Davke iz dela znižati na flat 20%, davčno izvzetje dvigniti na 12 tisočakov, prispevke okapičiti na ravni 2000 bruto plače. Na tak način bomo iz dela prihodujočim pustili v žepih dodatno milijardo, to milijardo bodo pa te ljudje potrošili. Na tak način bo gospodarstvo na najbolj zdrav način prejelo milijardo vzpodbud, ki jih sicer ne bi.

Res pa je, da v takem načinu prevarantska podjetja vašega prezadolženega pingvina ne bodo prejela niti centa. Hehe.

Link

Ni komentarjev: