nedelja, 24. junij 2012

1735338 - kdo je pravzaprav slovenski Sanader

Na Hrvaškem je od leta 1991 HDZ imel vse mandate razen enega. Sanader je iz HDZ. Iz te pozicije, pozicije dolgotrajne oblasti HDZ je Sanader kradel.

V Sloveniji je od leta 1991(na 45 padlage!), vse mandate vladala kompartija, razen enega. Janković, Pahor, Golobič et consortes so Kompartija. Iz te pozicije so kradli. 

Now to the point - Sanaderju so pandan TvojiSvoji kumunajzari in ne Janša. Čakamo kdaj bomo v SLO videli nastanek našega Uskoka, ki bo aretiral lopove, ki so med vladanjem tekom 16@45 v Sloveniji neposredno ukradli 10, posredno pa še najmanj 10 + X milijard EUR.
Čakamo organe pravne države, ki bodo končno aretirali in posanaderili slovensko komunistično reketarsko-rentarsko kleptokoruptivno mafijo.
In seveda tudi eselesovsko, esenesovsko y bogamy vsako drugo kleptokamariljo, ki je v partitokratski orgiji simbiotsko kohabitirala s kompartijsko mafijo.
Napovedujem, da bo nekega dne na dnevnem redu tako vprašanje kdo je v dolžniško suženjstvo pahnil Slovence oz slovenske državljane, kar je več kot samo veleizdaja, kakor tudi zahteva, da se povrne denar, ki ga je komunistična banda preko davčnega aparthaida in prispevkovnih reketov ekspropriativno zasegla diskriminiranim državljanom, enim več drugim manj. Tako, kot je orgija ekspropriacije iz leta 1945 bila vrnjena v predhodno stanje leta 1991, tako bo treba spet ljudem vrniti to, kar se ekspropriativno zasega danes.

Link

Ni komentarjev: