petek, 22. junij 2012

1734021 - česa ne vidijo najbolj opranoglavi levičarji

[pcs]
> [posavski]
> v katerem šolstvu pa si se ti izobraževal?

V istem kot ti, a nekateri smo razbili ideološki beton, ki so nam ga nalivali v možgane, ti pa ga še vedno ponosno nosiš v betici. Še ko boš jedel travo boš ponosno branil tekovine revolucije.

Tako je.

On nima težavo le s komunističnim ideološkim kontaminato-betonom v betici, on ima težavo tudi z dildom, ki ga ima friti. Komunistični-fašisto-mafijski dildo mu razturava anus, on pa v total zanikanju za svoje tegobe z anusom išče nekšne fantomske krivce v svetovnih bojda nekje obstoječih neoliberalcih in neoconih in ksenolastnikih-ksenokapitalistih, ki niti eden nimajo blage veze s Slovenijo.

Ne vidi pa, da mu rdeča klepto-fašistična kamarilja in rento-reketarji tisočerih oblik jemljejo reket, da so mu rdeči tajkuni pokradli družbeno premoženje hkrati pa njemu uvalili sirotinjo in nekšne NjihoveSvoje™ rentarje plačane volivce kompartije™, v obliki sociale v pokojninsko blagajno, mu na prihodke iz dela, kot edine tako obdavčene in oreketirane prihodke nabili 60+% haračev in reketov, dočim so sebi - rdečim tajkunom zrihtali promilne in enocifrne procente davkov na svoje marifetluke. 

Ne vidi niti tega, da so mu komunistični klepto-reketarsko-rentarski harlekini zadolžili ne le njega, klenega slovesnkega kobajagi-razumnika in svobodarja, hehe, temveč še deset generacij njegovih potomcev, ki bodo sužnjevali svetovnim obrestarskim zaslužkarjem, ker komunistična drhal zlorablja še nerojene, da bi na puf vladala. In sebi privoščila redne doze belega prahu in bullmastifskih riti.

On jih pa navkljub temu nerezonsko a srdito in strastno brani, zagovarja, voli, hvali, njihove grehe in zlodela pa zanikalno pripisuje tretjim fantomom... pač pizdek nima pojma, beton v betici, plastični dildo friti, komunistična laž in nateg v glavi, utopistično-idiotska zabloda pa v umu. Adijo pamet!

Link

Ni komentarjev: