ponedeljek, 18. junij 2012

1729372 - basen o joint venture poslu po komunajzarsko

[macon]
> [čarli]
> danieljmitchell.word...ul-krugman

Zanimivo branje na linku. *****

Se strinjam, več kot zelo zanimivo. Naših lukšičev, vidmarjev, mencingerjev, kučanov in njihovih žrtev, recimo raznoraznih zastavnikov, sadovnjakov in kapees agitatorjev matajev tu na forumu se to nič nea prime. Oni bodo, navkljub takim podatkom o Estoniji, še naprej hvalili svoj komunistični davkoprispevkovni aparthaidski kura-prešič đojntvenćr***, čeprav je rola volivnih ovac v tem đjojntvenćru prašičja, to je rola "biti špeh", po domaće hem v hemendegzu. hehe.

***Đojntvenćr po Shamanopediji: gospodarski podvig ko komunistični volivec (t.i. "socialni kapital") in komunistični nomenklaturni manipulator, t.i. "edina kredibilna oblast", naredita skupno poslovno inicijativo, ki je "družbeno odgovorna", torej ni "neoliberalna".;

Razlaga pojma: 

Sreča komunistična demagoško-manipulatorska kura, dekliški priimek Kura-čan, za biznis šolana v Ufkumrofcu, komunističnega telebanskega prešiča, priimek po materini strani Slovenskaja Volivnaja Ofca in mu reče: "Jebeš ti toto Estonijo, kaj pa če bi midva naredila toti đojntvenćr™ pa jaz dam jajco, ti daš špeh, pa delava hemendegz pa prodajava, ima da gre ko halva, jebote." Komunistični prešič izstreli kot iz topa: "Ka teeee, to bo hud kšeft, čuj, dajva to takoj nardit! Pa use skp neprofitno narediva, ka smo nea toti neoliberalci, čuj!".

Čez nekaj časa se komunistična svinja ipak v svojem umu nekak dokoplje do jebenega podatka, da za take vrste đojntvenćr mora ona, naivna komunistična svinja najprej umreti, da bi nastal dober špeh za hemendegz. Te se odpravi tovarišici kuri Kuračanovi in izdavi: "Čuj, da bi toti naš đojntvenćr zlaufau moram jaz umreti, ne"

KuraČanova kura mu odvrne: "Seveda moraš, to je bistvo usakega đojntvenćra, eden mora umreti, seveda mora, zato se tudi reče đojntvenćr, ne pa recimo preprosto podjetje, čuj. Sam da boš vedo, đojntvenćr s smrtjo enega so se zmislili neoliberlaci, Nje™, naš komunistični je tak, da v hemendegz damo kar živo svinjo, ne pa tak kot neoliberalci, ki najprej zakoljejo prešiča, da bi pridobili špeh, kanede".

Link

Ni komentarjev: